ezt mar tul sokszor mondtad el, szerintem takargatsz valamit...
valld be na. nyugodtan. quake vagy wow?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Gamez - a játékok topikja
Indította
Zap
, 2004. november 11. 16:52
Írta 2007. március 26. - 15:21
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2007. március 26. - 14:13
Ralph:
A második linkrõl reg. nélkül is simán leszedtem ezt (bár nincs game a gépemen):
A második linkrõl reg. nélkül is simán leszedtem ezt (bár nincs game a gépemen):
"In idem flumen bis non descendimus"
Írta 2007. március 26. - 14:06
Lord_Leslie : google kidobva.
És olyankor mi van,ha regisztrálok az Általad linkelt oldalra és még akkor sem engedi letölteni(???)
És olyankor mi van,ha regisztrálok az Általad linkelt oldalra és még akkor sem engedi letölteni(???)
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."
Írta 2007. március 26. - 13:28
http://www.cheathapp...ad.asp?ID=22331
24 houses, 59 cars, 100% road open, 4 bikes, $197 billion in money, 196 points for clothes, hitchhiker pass, car deliver pass, W12 car open, Ford Mustang GT, bonus house "Walmaealamae Haven of Peace". This savegame is a work in progress and will be updated as more of the game is completed.
http://www.cheathapp...ad.asp?ID=22280
1.9 billion in money, many sports cars owned and a couple of million dollar houses owned for around 30 cars. Not for use in online or multiplayer mode. MAKE A BACKUP OF YOUR SAVEGAME FOLDER BEFORE OVERWRITING!
dobd ki a googled.
nekem volt vagy fél perc :-)
24 houses, 59 cars, 100% road open, 4 bikes, $197 billion in money, 196 points for clothes, hitchhiker pass, car deliver pass, W12 car open, Ford Mustang GT, bonus house "Walmaealamae Haven of Peace". This savegame is a work in progress and will be updated as more of the game is completed.
http://www.cheathapp...ad.asp?ID=22280
1.9 billion in money, many sports cars owned and a couple of million dollar houses owned for around 30 cars. Not for use in online or multiplayer mode. MAKE A BACKUP OF YOUR SAVEGAME FOLDER BEFORE OVERWRITING!
dobd ki a googled.
nekem volt vagy fél perc :-)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2007. március 26. - 13:02
A Test Drive Unlimited játékhoz keresnék mentett állást.
;-)
afféle hobby játékos vagyok,aki inkább kipróbálná a játékban szereplõ jármûveket,minthogy versenyezgessen.
( a google nem nagyon segített )
Köszi!
;-)
afféle hobby játékos vagyok,aki inkább kipróbálná a játékban szereplõ jármûveket,minthogy versenyezgessen.
( a google nem nagyon segített )
Köszi!
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."
Írta 2007. március 19. - 23:56
jatszik halo 2 valaki itt...
en igen es nem nagyon szeretnek ellene lenni...
kar, hogy a kepminoseg szar
en igen es nem nagyon szeretnek ellene lenni...
kar, hogy a kepminoseg szar
Sei, soku Si.
Írta 2007. március 19. - 13:25
a második L is nagy ám te..
meg tedd hozzá, hogy L_L non_Steames
meg tedd hozzá, hogy L_L non_Steames
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
Írta 2007. március 18. - 20:37
mondtam én :D
milyen néven jáccol?? szólj rám MSNen, meg L_l-re, csinálunk bikmakkos csapatot.
L_l meglepõ módon Lord_leslie néven jáccik, jómagam meg Fostalicska néven (nem röhög, története van).
milyen néven jáccol?? szólj rám MSNen, meg L_l-re, csinálunk bikmakkos csapatot.
L_l meglepõ módon Lord_leslie néven jáccik, jómagam meg Fostalicska néven (nem röhög, története van).
Meguntam az aláírásom....
Írta 2007. március 18. - 19:43
Szuperjó ez a Gun Game! Nem is tudtam, hogy ilyen is van
White Horse
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Írta 2007. március 18. - 18:39
van hogy a skineket nem engedi az anticheat ami a szerveren van...
egy ideig én is skinezgettem a source-omat, de letettem róla.
most meg játszani se tudok
amugy a source és az egyhat közt nem csak a kinézet a különbözõ, hanem a fizika is. tök máshogy kell mozogni, máshogy kell lõni...
a falon át tunkolás meg ilyen: van akik nagyon nyomják, a team3d source-ban is ugyanugy mint 1.6-ban. van, hogy bejön, van hogy nem. a profik általában tudják, hogy hova kell állni, és mit kell lõni, még akkor is, ha nem látja hogy ott vagy. aztán ha nincs ott sneki, akkor ellõtt 20-30 töltényt. nagy só, köv. körben vesz megint.
egy ideig én is skinezgettem a source-omat, de letettem róla.
most meg játszani se tudok
amugy a source és az egyhat közt nem csak a kinézet a különbözõ, hanem a fizika is. tök máshogy kell mozogni, máshogy kell lõni...
a falon át tunkolás meg ilyen: van akik nagyon nyomják, a team3d source-ban is ugyanugy mint 1.6-ban. van, hogy bejön, van hogy nem. a profik általában tudják, hogy hova kell állni, és mit kell lõni, még akkor is, ha nem látja hogy ott vagy. aztán ha nincs ott sneki, akkor ellõtt 20-30 töltényt. nagy só, köv. körben vesz megint.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2007. március 18. - 15:40
en nem hasznalok skineket, mert sztem baromsag. es kevesebb az fps-ed tole.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2007. március 18. - 14:57
Thx.
Azt hittem, vannak packek, és nem kell egyesével átpakolni õket.
Azt hittem, vannak packek, és nem kell egyesével átpakolni õket.
White Horse
Írta 2007. március 18. - 14:44
skineknek hivjak oket, es letolthetoek nagyobb portalokrol. pl cs.hu meg csnation meg ilyenek. van ezer fele
lol felmentem badboys dm szerverre, es jatszottam kicsit, aztan probabol meirtam, hogy rank, erre kiadja, hogy en vagyok az elso
lol felmentem badboys dm szerverre, es jatszottam kicsit, aztan probabol meirtam, hogy rank, erre kiadja, hogy en vagyok az elso
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2007. március 18. - 14:28
Steamre 1.6-ra van valami jó mod, ami kicseréli az emberkék kinézetét? Barátomnál nézem, tök részletesen meg vannak csinálva az emberkék (lehet, hogy CZ-bõl vannak?).
White Horse
Írta 2007. március 18. - 14:19
Én is Source-on küldöm..általában GB UK serveren...meg néha ha kedvem ugy tartja akkor különféle gg pályákon vagyok megtalálhato..
Írta 2007. március 18. - 13:59
Írta 2007. március 18. - 13:28
Írta 2007. március 18. - 13:28
en source
smalla 1-2, cs2hu, lamas, bad boys
bemelegitesnek meg Team muppet [uk] vagy bad boys deathmatch
smalla 1-2, cs2hu, lamas, bad boys
bemelegitesnek meg Team muppet [uk] vagy bad boys deathmatch
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2007. március 18. - 12:43
vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
Írta 2007. március 18. - 11:10
Magellanboy, Rémhörcsög, én is ET-zem...már elég rég óta, szal szívesen csatlakozok hozzátok! Rémhörcsög, te All Seeing Eye-t használsz v. a beépített szerver-keresõt? Hol szoktál nyomulni?