Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Gamez - a játékok topikja

- - - - -

• Please log in to reply
5622 replies to this topic

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Nekem bejön. :) Kicsit Falloutos, és ez már elég, meg tetszik a hangulat, sztori, és a grafika sem vészes.

úgy néz ki megvan már közkézen a magyarítás is :)
nem tudom a gépem hogy muzsikálna alatta
3200+ 64-es proci,Gainward 7600GS,G.Skill 2*512 dual 400

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
most nem szinhibazik, pedig letakaritottam a beta drivert, es felhuztam a 93.71-et.

megnezem, hogy directx-bol jo vagyok e. meg hogy hwsw topikban mit irnak ra

szal msot azt csinalja, hogy jatszok, es aztan 2perc mulva megall a kep, elmegy a hang, es kesz. reset.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Nekem bejön. :) Kicsit Falloutos, és ez már elég, meg tetszik a hangulat, sztori, és a grafika sem vészes.

no és hogy tetszik?;)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
mindjart nyomok egy szkrinsotot.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Tam: színhiba elvileg akkor olyan bug ami megvan a boltiban is. :(

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Nekem most a CS (1.6) nem frankó....újratelepítettem csomószor, de felmegyek netre tolni, betölti a szertvert és mikor kiválszatonám hogy T vagy CT akkor megfagy és kilép
de az a vicces hogy csak a CS, Fifa meg minden szir-szar megyen, de a CS nem

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nekem a toca nem jott be. megvettem a 2-t, meg a 3-at is, a 2ben tele van ilyen hulyesegekkel, hogy versenyezzek kukasautoval meg snowmobillal, hat a tokom lett tele. a 3ban meg az nyomta fel az ideget, hogy 2 practice session, aztan idomero, aztan ezer hosszu verseny, aminek a 3ik koreben mar korztem a fel mezonyt. es ilyen versenybol 18 egy szezonban. es akkor meg csak a clio kupat csinaltad meg. nem igy kellene bele jatekorat tenni.

a TDU fagy mint az alom, pedig a fraps 60fps-t mutat. artifaktol, meg nem jok a szinek. most felteszem a legutolso whql drivert a beta helyett, es remenykedek.

a ram idozitesekbol mar visszabbvettem, a proci is lejjebb fut mint tudna, meg a videokartya is.

RAUH-Welt
B E G R I F F

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

van egy jó werzió is.
ha jó autós játékot akarsz, akkor gtr vagy toca rd

TOCA-t végignyomtam még régebben, GTR-ek sosem tetszettek, mert túl szimulátorok nekem. Írsz nekem privit a werzió nevével ? ;)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

TripleB: épp az fut. :)

no és hogy tetszik?;)

-=B.B.B.=-

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
TripleB: épp az fut. :)

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Hmm.. Most ismerkedem a Command and Conquer 3:Tiberium Wars-al (dejóhosszúnevevan :D ) Egészen bejövõs a játék, sok dolgot megoldottak benne amit a CandC 2 ben hiányoltam, bár elég gáz hogy majdnem minimumon fut... Felhúztam maxra mindent, volt vagy 5-10 fps-em :D
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
a Stalker shadows of Chernobil t játszotta már vki?

-=B.B.B.=-

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Kiváncsi vagyok lesznek-e benne bugok nektek, a werzióval vannak mindenféle hibák. Mennyibe volt egyébként ? Nagyon hiányzik nekem valami jó autós játék, annyira, hogy már pénzt is áldoznék érte.

(persze ha a gyári is bugos akkor monnyonle)

van egy jó werzió is.
ha jó autós játékot akarsz, akkor gtr vagy toca rd

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
  • vendég
Én speciel Xbox 360-on ízlelgettem, de nekem is nagyon monoton volt...

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Nekem nem tetszett speciel. Dögunalom. :)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Kiváncsi vagyok lesznek-e benne bugok nektek, a werzióval vannak mindenféle hibák. Mennyibe volt egyébként ? Nagyon hiányzik nekem valami jó autós játék, annyira, hogy már pénzt is áldoznék érte.

(persze ha a gyári is bugos akkor monnyonle)

Mer' egy állat vagyok !

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
hat majd meglatom 1680*1050 hogy tetszik a konfignak... nem lesz sok szures gondolom

annyira nem lehet gepzabalo, mint a carbon. vagy megis? mondjuk visszabbvettem a grafikan, es igy mar elertem az isteni 60fps-es magassagokat is, meg valahogy sikerult wide modot varazsolni bele, szal egesz jacchato, de most hogy itt a TDU az NFS valoszinuleg megy a polcra :)

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
nekem is tegnap érkezett meg :)
eléggé addiktiv de 1024-ben full élsimitással csak 45-60 fps-em van.
persze ettõl játszható simán.
TT-t ne vegyél mert nagyon elsõkerekes tulajdonságai vannak, keress hátsókerekes verdát :)
az autóhangok amugy isteniek benne. lesz*rom, hogy lehet köze sincs az eredetihez, de nagyon jó.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
megjott a Test drive: unlimited

orulunk! remelem olyan jo is, mint amilyen szep :)

RAUH-Welt
B E G R I F F

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,093 posts

Ralph:
A második linkrõl reg. nélkül is simán leszedtem ezt (bár nincs game a gépemen):

Köszönet!
Van még mit tanulnom.
(nyal-nyal...)
;-)
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."