Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gamez - a játékok topikja

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
5622 hozzászólás a témában

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Thx :)
Kerestem a counter-strike.hu-n :), google omg, és pont az elsõ....
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

CS-ben hogy tudom megjeleníteni a képernyõ sarkában a mindenkori FPS-t? Mit kell a konzolba pötyögni?

To turn cl_showfps on, you use cl_showfps 1, which will show your current fps in the upper right of your screen. Cl_showfps 0 turns it off.

forrás: http://www.google.hu...s cs show&meta=

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
CS-ben hogy tudom megjeleníteni a képernyõ sarkában a mindenkori FPS-t? Mit kell a konzolba pötyögni?
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
ez is kajak :D

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Basszus, Oblit nem tom megunni... Játszottam 2 karakterrel ~650 órát, és most 3 hét szünet után, amíg lenyomtam a Dark Messiah-t, meg a Stalkert, kezdek egy új karakterrel. :) Ott sorakoznak a játékok a tokokban, de én csak enchantolok, lol. Ez a zene mekkora mán: :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
tam: énis nyomom a TDU-t erõsen :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Ti láttátok már ezt a Second Life izét? Katasztrófa. Emberek hogy tudnak erre idõt szánni? Félelmetes az a kõkorszaki grafika. :D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
olyasmi mint a Rainbow six, nem? az is tetszett, csak nem eleg porgos. de azert megvan a maga varazsa. csak hangulat kell hozza. ezert nem vettem meg a vegast. tul ritkan jatszanek vele

TDU most erosemn favorit. tobbet nyomom, mint a cs-t :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Ezaz! Végre megérkezett kedvenc játékom elsõ kiegészítõje! A neve: SWAT 4 - The Stetchkov Syndicate....
Az eredeti is nagyon tetszett, mivel nem a tipikus:nyírjunk ki mindenkit, mentsünk minden sarkon -fps... De ez... új fegyverek, jó pályák és mindenekelõtt továbbfejlesztett MI :) Remélem OnLány is tudok vele nyomulni :)
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
jajajajaja

enis ugy csinaltam, hogy az orajelbol visszavettem, es adtam neki meg voltot. kicsit mondjuk bosszant, hogy 1.5-on kell tolni neki 2700mhz-en, de hat ez van.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
nekem a vga túlhajtása nem tetszett a tdu-nak :)
csak én izomból oldottam meg, és adtam neki még feszt :D

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Lol. :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

A bug nem a werzió hibája, hanem újabb példája a "hogyan adjunk el beta programot" mozgalomnak. :(

A C&C 3 is vicces, 1 hét alatt eljutottak az 1.4-es patch-ig.

Visszavettem 80mHz-et a proci orajelebol es mukodik :afro:

RAUH-Welt
B E G R I F F

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
A CandC 3-al nekem semmi bajom, mondjuk néha nem mozognak azok a kocsik amelyikbe embert lehet rakni :S De grafikus hiba nincsen...
Peccselni meg nem patch-elek különféle okok miatt :D mondjuk meert nincs internetkapcsolatom :D

Oposszum: Végy fel msn-en mert néha betelik egyik-másik szerver és ne itt a bikmakkon pm-ezzünk már :D Én Monsterhamster vagyok, és szimplán kaptam 1-2 szerver cimet, nem nagyon keresgetek, szeretem ha van xp-m meg ismerem a pályákat, engineer meg CovOp szoktam lenni :)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

van uj directx-em, es semmi valtozas.

igy nez ki

tippek?

A bug nem a werzió hibája, hanem újabb példája a "hogyan adjunk el beta programot" mozgalomnak. :(

A C&C 3 is vicces, 1 hét alatt eljutottak az 1.4-es patch-ig.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
  • vendég
Rém, mondtam, hogy én ET-zem, csak azóta sem írtál vissza az uccsó privim-re... :o
Szóval az IP-k megvannak, majd egyeztetünk idõpontot...
Te a beépített szerver-keresõt használod v. All Seeing Eye-t?
Amúgy ha összefutnánk: "A Simple Soldier" néven alázom a népet :D

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Hello!
A supreme Commanderrel játszott valaki? Miután feltelepítettem kidobott vmi hibaüzenetet :S Azóta frissítettem DirectX-et, lehet hogy az volt a baja, de nem akarom kipróbélni felrakni, mert kicsit sokáig tart, meg sok helyet foglal...
Érdemes szenvedni vele, jó játék?

Valaki Wolfeinstein-ET?

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
nekem se megy sajnos :( (van itthon egy régebbi gép,lehet veszek bele winchestert és összerakom csak az AOE II miatt)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
ha már így pörög a topik, vki írhatna privit , akinek van mûködõ AgeOfII "werziója", az enyém mindig hibát észlel és meghal, hiába állítottam be neki a 95/98 környezetet a a WinXP súgóban (lehet, a DirectX-szel van a gond, de azt meg nem tudtam leszedni, hallottam oylat is, h registryben kell egy korábbira átírni a verziószámot, de ilyesmihez meg nem értek)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
van uj directx-em, es semmi valtozas.

igy nez ki

tippek?

RAUH-Welt
B E G R I F F