Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gamez - a játékok topikja

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
5622 hozzászólás a témában

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
khm... szoval ma delutan 5re kb mar vegigjatszodott a gáma. hardened fokozaton.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Cod MW2... mmm addiktiv :D

csak tesom itthoni konfigja kisse harmatos hozza. foleg amikor az amcsi kisvarosban rohangalsz a burger kingben. tul nagy a ter, sok a mozgo dolog, laggol ezerrel. levettem a grafikat, igy mar legalabb jatszhato, de most meg tok csunya. :(

pedig fullos grafikan eleg szepre megcsinaltak...
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Aha, kijött már. Fórumokon elég pozitívak a vélemények.

Megnéztem a DiRT 2-t, jól sikerült, szép a grafika és veszettül gyors, élvezetes. DX11 annyiban "több" mint a DX9, hogy nincs rajta ez a sárgás-barnás blur filter.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

Én még hardon gyûröm a CoD-t a regular után. Aztán nem is tudom mibe kezdjek bele, DiRT 2 nagyon jónak tûnik, de a Saboteur-re sokan mondják, hogy olyan, mint a Mafia, az meg nekem az all-time-favourite.

Star Wars Force Unleashed is egész jól sikerült, de a csillagrombolós résznél feladtam, az nekem már extra sz.patás volt csak.

Saboteur megjelent már? jónak tûnik nagyon...

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

Egyáltalán nem. Nekem 4850, E8200, 2G, és Highen fut 4msaaval, 1650felbontásban.
Mondjuk DX9 csak.

Egyébként ez a DX9 - DX10.1 - DX11 ez vezetett már valahova? Néztem tech demot, hogy Dirt2 dx11es, és van ez a mozaikozott zászló, meg sokszorozott poligonos víz, ami egy tech demoban tényleg szép, de én eddig észre sem vettem, hogy van zászló, meg a víz is mindig mögöttem csobbant...

Szóval ez csak bõvített könyvtár, vagy alapjaiban is újít valamit?

Jó nagy flame van körülötte. :)
Másfajta HDR-t használt a DX11 a DiRT 2-ben, így élesebb kicsit a kép és ez az eljárás DX9-ben nem megoldható. Persze DX9-ben is lehet tök ugyanígy kinézõ játékot csinálni, de ebben most technológia van!

Ja meg drasztikusan lelassul a játék DX11-ben, de ezt már a DX10-nél megszokhattuk.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
A demóját próbáltam, sajnos az otthoni gépen a verseny betöltésénél kilép. Viszont a munkahelyen mûködik :) Tényleg szép a grafika és tetszik, hogy megint lehet rallisan fordulni és csúsztatni az autó hátulját.

Dave, nálam a Dirt 1 hibátlanul mûködik (nem alap grafikai beállításokon), szóval ebbõl kiindulva elõbb a Demot próbáld ki a 2. részbõl.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Egyáltalán nem. Nekem 4850, E8200, 2G, és Highen fut 4msaaval, 1650felbontásban.
Mondjuk DX9 csak.

Egyébként ez a DX9 - DX10.1 - DX11 ez vezetett már valahova? Néztem tech demot, hogy Dirt2 dx11es, és van ez a mozaikozott zászló, meg sokszorozott poligonos víz, ami egy tech demoban tényleg szép, de én eddig észre sem vettem, hogy van zászló, meg a víz is mindig mögöttem csobbant...

Szóval ez csak bõvített könyvtár, vagy alapjaiban is újít valamit?

Aktuális civil

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
elvileg nem annyira durva a gepigeny mint a hiresztelesek mondtak.

RAUH-Welt
B E G R I F F

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

Dirt2 teljes verzió is nagyon élvezhetõ: szép, hangulatos és tényleg eltalálták a fizikát. Baja1000 fanoknak kötelezõ darab!!

mennyire magas a gépigénye a dirt1-hez képest? (nem a gyári számadatok érdekelnek, azért kérdezem itt...) a dirt1 simán futott az általam preferált felbontáson...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Dirt2 teljes verzió is nagyon élvezhetõ: szép, hangulatos és tényleg eltalálták a fizikát. Baja1000 fanoknak kötelezõ darab!! Csak nehéz letenni. :)

Aktuális civil

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Én még hardon gyûröm a CoD-t a regular után. Aztán nem is tudom mibe kezdjek bele, DiRT 2 nagyon jónak tûnik, de a Saboteur-re sokan mondják, hogy olyan, mint a Mafia, az meg nekem az all-time-favourite.

Star Wars Force Unleashed is egész jól sikerült, de a csillagrombolós résznél feladtam, az nekem már extra sz.patás volt csak.

Mer' egy állat vagyok !

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
en mar lassan vegigjatszom :)

sok verseny van nagyon...

RAUH-Welt
B E G R I F F

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Ez a Dirt 2 elég tetszetõs így a demo alapján és nem kell neki akkora erõgép, amivel ijesztegettek mindenkit. Gyó lesz ez a télre... :)

Aktuális civil

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás

gyere játszani!

szerver neve: BMFT
jelszó: bikemag

na újra van lfs? :P állandó a szerver?

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
tényleg jó játék, jó a hangulata, de az utolsó pályán feladtam... :/

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Szuper, köszönöm. Jahajj, most eléggé szivat a játék, nem egyszerû átvinni magamat :)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
A szellemed fog felugrálni, de ahhoz neked lent a földön kell úgy csinálni, mintha végig ugrálnál ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Ez a játék nagyon tetszik, az ötlet is jó, meg a kivitelezés is, a zene meg tökéletes alá...
A 9-es pályán hogy veszem rá magamat, hogy felugráljak a lépcsõn? Mindig megállok az elsõ lépcsõfokon...

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Fú, tök depcsi. http://www.kongregat...mpany-of-myself

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

MaTT

MaTT

bentlakó