Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Érdemes-e külföldre menni bicajért?

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
181 hozzászólás a témában

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
fizetni nem tudsz magyar hitelkartyaval. ott
regelni meg talan

@ptom: ertettem! :-)

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

ptom19

ptom19

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 hozzászólás
en ugy tudom egyebkent se tudnal magyar kartyat hasznalni az ebay-en...csak azert mert nincs magyarorszag az orszagok kozott amikor regisztralsz

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Hááát jaa. Mindent azért nem lehet egyszerre. Ez Magyaro.! ;)
Úgyhogy az Ebay 99%-nak lõttek...

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
igen es mindezeket nem tudod hasznalni a mashol annyira elterjedt paypal-el.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
De sima folyószámla mellé, hitel jogosultság nélkül is kérhetsz dombornyomottat, amivel a folyószámlán lévõ összeg erejéig vásárolhatsz. Elektronikus "vasalás" nélkül.
Így értettem.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
öhh, a dombornyomott jelenlegi pénzügyi tanulmányaim szerint hitelkártya. (vagy ahogy nálunk hivják: bevásárlókártya) mert ha a folyószámla szerzõdésed mellé hitelszerzõdés is kötsz (mondjuk A hitel) attól még nem lesz új kártyád, marad a cirrus maestro/visa electron. ami ugyanugy electronic use only.
a hitelkártya mellé nem kell folyószámlaszerzõdés, hitelképességvizsgálat kell hozzá, párszázezer forint indulóba, meg folyamatosa készpénzforgalom. tartozik hozzá x ft hitelösszeg, amit általában 30 pár napig kamatmentesen használhatsz, az éves díja a bankkártya párszáz forintosával szemben kb 5-6 ezer huf, van hozzá életbiztosítás, meg poggyászbiztosítás, meg egy halom minden.
az lehet, hogy ehheztartozik folyószámla is, de attól a kártyád hitelkártya marad.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Rob: ez így nem pontos
A dombornyomott is bankkártya. Ha csak sima bankszámla van mögötte akkor nem hitelkártya. Az csak akkor lesz, ha hitelszerzõdés is van...

Szóval a lényeeg, hogy dombornyomott bankkártya legyen.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
csak nem mindegy, hogy milyen a bankkártyád. mert ha csak bankkártya, és nem hitelkártya, akkor nem igen használhatod... (a hitelkártya dombornyomott és nincs ráírva, hogy electronic use only)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Máshogy nem nagyon lehet.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Csikasz

Csikasz

vendég

• fórumtag
  • 145 hozzászólás
Az e-bay -en lehett bankkártyával fizetni?
FuLL SpEEd oR NoThiNg

maxigaz

maxigaz

vendég

• fórumtag
  • 51 hozzászólás
csak pojennak szantam

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
elloptak sajnos :-(
de lehet, hoyg kolcson adtam.
mar nem emlekszem

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
mindenesetre nekem akkor van :D és ez az ajándékozós/nemeladós dolog tényleg komoly, szóval figyelj rá, nehogy megüsd a bokádat. a vámosok rafinált egy népség.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Nekem miért lenne ?

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
jaj, mert neked nincs, mi? Feltöltött kép

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Van vámos ismerõsöd ??!! ;)

Mer' egy állat vagyok !

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
nekem meg nem anyukám mondta, hanem egy kedves vám-és pénzügyõrségnél dolgozó nõismerõsöm ;) és hiszek neki....

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
én olyat is hallottam h ajándék lónak ne nézd a fogát....:) Feltöltött kép

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

iljics: azt tudtad, hogy ha valamit ajándékként kapsz külföldrõl, akkor nem adhatod el 2 évig?!

Nekem Anyukám azt mondta, hogy ajándékot csak nem elfogadni vagy visszaadni nem illik ! ;)

Mer' egy állat vagyok !

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
khmm.... most nem _éppen_ errõl van szó. deinkább Feltöltött kép