Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Brno sportvásár
Indította
nagybub
, 2004. november 02. 21:59
Írta 2009. november 09. - 21:23
A Niner márka kerékpárjai emlékeim szerint mind 29-esek, volt róluk pár kép.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Írta 2009. november 09. - 20:50
Sziasztok!
Jók lettek a képek!
Nincs esetleg vkinek az Author 29er bringáról képe?(Vagy lenne az eddigi képek közt csak nem voltam eléggé szemfüles?)
Más 29er kép is jöhetne...
köszi
Jók lettek a képek!
Nincs esetleg vkinek az Author 29er bringáról képe?(Vagy lenne az eddigi képek közt csak nem voltam eléggé szemfüles?)
Más 29er kép is jöhetne...
köszi
Írta 2009. november 09. - 15:39
második adag kép: http://picasaweb.goo...OeEj-DzjcbspgE#
Team Heavy Pedal - Szeged
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Írta 2009. november 09. - 15:20
Jó volt a kiállítás, bár hiányoltam néhány neves gyártót, és a retro részleget.
képek:http://www.gyuri62.e...no09/index.html
képek:http://www.gyuri62.e...no09/index.html
Írta 2009. november 09. - 10:00
nekem még a 4Ever bringái tetszettek nagyon
Írta 2009. november 08. - 22:44
Én egy kicsit hiányoltam a nagy márkákat.
[highlight] The bike way of life [/highlight]
Írta 2009. november 08. - 20:33
Végül sikerült a helyszínen is megoldani a dolgot
Nagyon tetszett a kiállítás Ghost, Haibike, Orbea, KTM, Pell's nagyon ütõsek voltak, de számomra a Superior tetszett a legjobban!
Nagyon tetszett a kiállítás Ghost, Haibike, Orbea, KTM, Pell's nagyon ütõsek voltak, de számomra a Superior tetszett a legjobban!
Írta 2009. november 08. - 19:37
en is csinaltam par kepet
http://picasaweb.goo...rnoiBringaexpo#
a ghost es a haibike standja egesz eros volt - szep valasztekot hoztak ki a megfizethetobb aru bringakon at a tobb milliosokig. ami feltunt: a karbonvazak eloretorese, 500-600k kornyeken mar volt ossztelosban. ami tetszett: ebike volt egy tesztpalya, mentem rajta par karikat, nagyon elvezetes. tenyleg ne csodalkozzon senki, ha a nagyi legyorsulja a pirosnal.
http://picasaweb.goo...rnoiBringaexpo#
a ghost es a haibike standja egesz eros volt - szep valasztekot hoztak ki a megfizethetobb aru bringakon at a tobb milliosokig. ami feltunt: a karbonvazak eloretorese, 500-600k kornyeken mar volt ossztelosban. ami tetszett: ebike volt egy tesztpalya, mentem rajta par karikat, nagyon elvezetes. tenyleg ne csodalkozzon senki, ha a nagyi legyorsulja a pirosnal.
Írta 2009. november 08. - 00:42
HalihóAzt hiszem, kezd megfogalmazódni bennem kerékpáros életem értelme(legalábbis az eddig látottak alapján): Ridley-t, vagy életet!
Évek óta mindig megcsodálom õket,nagy szerelem.....
Írta 2009. november 06. - 21:04
szia,
visitor check-in, a céges meghívó részen menj át, átenged az oldal,
üdv,
tom
visitor check-in, a céges meghívó részen menj át, átenged az oldal,
üdv,
tom
Írta 2009. november 06. - 20:41
Nekem is a kerék volt ami nem igazán tetszett benne, de ha így adnák nem dobnám vissza. Késöbb töltök még fel képeket, de élõben a legjobb a kiállitás. Fõleg, hogy elég sok standon frissen csapolt sörrel kinálták a látogatókat!
Írta 2009. november 06. - 20:29
Az a fixi nagyon bejön!
http://picasaweb.goo...952829488112274
Ennél eléggé lefagytam.:scared:
A kerekeket lecserélném egy SLR Ultimate-re, aztán tényleg álomgép.
De az utána következõ, ugyancsak Ridley gép is gyönyörû.
Azt hiszem, kezd megfogalmazódni bennem kerékpáros életem értelme(legalábbis az eddig látottak alapján): Ridley-t, vagy életet!
http://picasaweb.goo...952829488112274
Ennél eléggé lefagytam.:scared:
A kerekeket lecserélném egy SLR Ultimate-re, aztán tényleg álomgép.
De az utána következõ, ugyancsak Ridley gép is gyönyörû.
Azt hiszem, kezd megfogalmazódni bennem kerékpáros életem értelme(legalábbis az eddig látottak alapján): Ridley-t, vagy életet!
Írta 2009. november 06. - 19:38
pár kép a Brno-i kiállitásról: http://picasaweb.goo...CPXC5trc07i1PA#
Írta 2009. november 06. - 19:25
Szia!
Az internetes regisztrációt hol kell / lehet megcsinálni? A BVV honlapján csak olyat találtam, ahol céges meghívó (?) számot kérnek.
köszi
Az internetes regisztrációt hol kell / lehet megcsinálni? A BVV honlapján csak olyat találtam, ahol céges meghívó (?) számot kérnek.
köszi
Írta 2009. november 06. - 18:40
szia,
egy a tulajdonos, de mint blueshark is írta, 2010-tõl teljesen önállóan mûködik, saját kollekció, kereskedõi hálózat stb.
Üdv,
tom
egy a tulajdonos, de mint blueshark is írta, 2010-tõl teljesen önállóan mûködik, saját kollekció, kereskedõi hálózat stb.
Üdv,
tom
Írta 2009. november 06. - 12:18
Különvált az Author-tól a régebbi A-gang tipusok, maradt házon belül csak külön márkaként. Képeket hamarosan töltök felMiniállam, csak meg ne tudják!
Nem az Author A-gang szériát láttad?
Írta 2009. november 06. - 12:08
Miniállam, csak meg ne tudják!Csehország - kis miniállam
Agang - egy új márka jelent meg.
Nem az Author A-gang szériát láttad?
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2009. november 06. - 11:33
Az út.
Mi Szegedrõl indultunk, bár reggel erõsen esett az esõ. Mire Brno közelébe értünk, már a nap is kisütött.
Mivel 2 országon is áthalad az ember, ezért a határ elõtt a cseh és a szlovák autópályamatricát is meg kell venni.
Szlovákia - az autóoályáról nézve még mindig hordozza a szocializmus jegyeit.
Csehország - kis miniállam, óriási fejlõdéssel, egy régi balatoni zötykölõdõs M7-est idéz - sajnos.
Az autópálya Brno-nál már bevisz a belvárosba, ahoé a kiállítás is található.
A BVV feliratot kell követni és egy gyönyörû vásárvárosba jut a kedves vásárlátogató.
Amennyiben itthon regisztrálsz, a 100 csk helyett 60 csk kell csak fizetned, és a megspórolt 40 kcs akár 2 hotdogra is költheted, ami 18 csk per darab. 1 csk 11 Ft körülbelül. A regisztrációval katalógus, természetesen beképõ, kitûzõ is jár - aranyos.
Brno - egy kis bécsi hangulatot idéz az emberben, de hasonlíthatnánk bármelyik századfordulós magyar város hangulatához is.
Favorit - hogy miért pont favorit ?
Mert talán erre ugrik be a magyar emberfiának egy régi-régi márka. Nekem tetszett a felvonultatott hadsereg. Bár technikai szemeknek hagy némi kivánnivalót a márka. Azért szép látni, hogy egy öreg márka is talpon tud maradni még ilyen nehéz gazdasági helyzetben.
Szinte az összes cseh és szlovák márka kiállított, meg persze a nagyok Kettler, Campagnolo, Specialized, Kona, RST, DT, SRAM, Cinelli stb. A bike Brno honlapján megtalálhatjátok a pontos felsorolást.
Author - talán az egyik legszebb standot vonultatta fel a cseh óriás.
Nevéhez méltóan szépen kiállított kerkpárok, szellõsen, megnézhetõen elrendezve.
Néhány észrevétel.
Tovább hódítanak a 29-es kerékpárok.
Új touring modellek.
A design ismét szebb lett a tavalyi modelleknél.
Fiataloknak fiataloktól, azoknak , akiknek nem elég az átlagos, többre vágynak.
Montik , cross kerékpárok, downhill, street , bmx, slope style kerékpárok.
Nagyon izgalmas koncepció -gyonyörû designnal párosulva.
Ami talán még izgalmasabb - már elérhetõ, megvásárolható, már most hozzájuthatsz szinet minden 2010-es modellhez.
Személyesen spaceman kalauzolta az érdeklõdõket a standon. Az Agang riderei személyesen tervezték a kollekciót - ez nagyon is érezhetõ volt minden darabon.
Knédli+sülthús+káposzta - a cseh nemzeti eledel
Megfáradva a sok látnivalótól - egy szép kicsike , a pavilonok között megbújó nagyon kúltúrált étteremben fogyasztottuk a helyi eledelt. Mindenkinek nagyon ajánlom. Talán a mi vadas ételeinkhez tudnám hasonlítani. Szuper.
Összegezve a látottakat.
Érdemes összefogni és Európa második legnagyobb kiállítását megnézbi.
Ahol még egy hajó és egy turisztikai kiállítás is volt egyidõben.
Mi Szegedrõl indultunk, bár reggel erõsen esett az esõ. Mire Brno közelébe értünk, már a nap is kisütött.
Mivel 2 országon is áthalad az ember, ezért a határ elõtt a cseh és a szlovák autópályamatricát is meg kell venni.
Szlovákia - az autóoályáról nézve még mindig hordozza a szocializmus jegyeit.
Csehország - kis miniállam, óriási fejlõdéssel, egy régi balatoni zötykölõdõs M7-est idéz - sajnos.
Az autópálya Brno-nál már bevisz a belvárosba, ahoé a kiállítás is található.
A BVV feliratot kell követni és egy gyönyörû vásárvárosba jut a kedves vásárlátogató.
Amennyiben itthon regisztrálsz, a 100 csk helyett 60 csk kell csak fizetned, és a megspórolt 40 kcs akár 2 hotdogra is költheted, ami 18 csk per darab. 1 csk 11 Ft körülbelül. A regisztrációval katalógus, természetesen beképõ, kitûzõ is jár - aranyos.
Brno - egy kis bécsi hangulatot idéz az emberben, de hasonlíthatnánk bármelyik századfordulós magyar város hangulatához is.
Favorit - hogy miért pont favorit ?
Mert talán erre ugrik be a magyar emberfiának egy régi-régi márka. Nekem tetszett a felvonultatott hadsereg. Bár technikai szemeknek hagy némi kivánnivalót a márka. Azért szép látni, hogy egy öreg márka is talpon tud maradni még ilyen nehéz gazdasági helyzetben.
Szinte az összes cseh és szlovák márka kiállított, meg persze a nagyok Kettler, Campagnolo, Specialized, Kona, RST, DT, SRAM, Cinelli stb. A bike Brno honlapján megtalálhatjátok a pontos felsorolást.
Author - talán az egyik legszebb standot vonultatta fel a cseh óriás.
Nevéhez méltóan szépen kiállított kerkpárok, szellõsen, megnézhetõen elrendezve.
Néhány észrevétel.
Tovább hódítanak a 29-es kerékpárok.
Új touring modellek.
A design ismét szebb lett a tavalyi modelleknél.
Fiataloknak fiataloktól, azoknak , akiknek nem elég az átlagos, többre vágynak.
Montik , cross kerékpárok, downhill, street , bmx, slope style kerékpárok.
Nagyon izgalmas koncepció -gyonyörû designnal párosulva.
Ami talán még izgalmasabb - már elérhetõ, megvásárolható, már most hozzájuthatsz szinet minden 2010-es modellhez.
Személyesen spaceman kalauzolta az érdeklõdõket a standon. Az Agang riderei személyesen tervezték a kollekciót - ez nagyon is érezhetõ volt minden darabon.
Knédli+sülthús+káposzta - a cseh nemzeti eledel
Megfáradva a sok látnivalótól - egy szép kicsike , a pavilonok között megbújó nagyon kúltúrált étteremben fogyasztottuk a helyi eledelt. Mindenkinek nagyon ajánlom. Talán a mi vadas ételeinkhez tudnám hasonlítani. Szuper.
Összegezve a látottakat.
Érdemes összefogni és Európa második legnagyobb kiállítását megnézbi.
Ahol még egy hajó és egy turisztikai kiállítás is volt egyidõben.
Írta 2009. október 21. - 20:14
mi valószínüleg megyünk Szegedrõl, ha lesz még hely a kocsiban idõben szólok, hátha valakit érdekel