Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

XC-sek & Maratonisták ide :)
Started by
Janiii
, 2004. October 04. 14:06
Posted 2005. March 02. - 10:31

Akkor vasárnap a Hotel Stadionban! JÓ KIS HÉTVÉGÉNEK ÍGÉRKEZIK ez a mostani, sport kiállítás...
Posted 2005. March 02. - 10:11

Én is fiúból vagyok és mégis irogatok a bringáslányok topicba, többedmagammal! Olvass bele!!!(Ja, skiri kosz a tippet, csak nem ferek bele a topic celkozonsegebe.FIU vagyok.)
vendég_rvilike_*
Posted 2005. March 02. - 00:49

Posted 2005. March 02. - 00:45

Kár, hogy te nem leszel ott... persze nem mintha mi már ismernénk egymást, de akkor is...
WaNNaRiDE
Posted 2005. March 01. - 23:14

Na szóval a márc. 6.-ai találkozó:
Hotel Stadion (XIV., Ifjúság útja 1-3.)
A szállodán belül balra van lehetõség (bárszerû helyiség) leülni és beszélgetni.
A pontos idõpont: március 6. (vasárnap) 15 óra!
Szal, akit érdekel a Vuelta SE dolog azt szívesen várjuk (bár én nem tudok ott lenni).
Hotel Stadion (XIV., Ifjúság útja 1-3.)
A szállodán belül balra van lehetõség (bárszerû helyiség) leülni és beszélgetni.
A pontos idõpont: március 6. (vasárnap) 15 óra!
Szal, akit érdekel a Vuelta SE dolog azt szívesen várjuk (bár én nem tudok ott lenni).
One planet, one tribe...
Posted 2005. February 28. - 12:22

HA nem reagalok egy hozzam intezett kerdesre etc, az nem azert van mert paraszt vagyok, hanem azert, mert ritkan vagyok netkozelben es akkor sem huzamos ideig!Udv mindenkinek!
Posted 2005. February 28. - 12:19

Tetszik az 5let!Hova is kell menni marcius 6-an?
(Ja, skiri kosz a tippet, csak nem ferek bele a topic celkozonsegebe.FIU vagyok.)
(Ja, skiri kosz a tippet, csak nem ferek bele a topic celkozonsegebe.FIU vagyok.)
Posted 2005. February 26. - 19:47

vazzeg a fanta az komoly!

/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
Expinálom a pinarámát.
Posted 2005. February 26. - 19:46

Ja és akkor mivel nem egyen vagyunk evvel baráti körös dologgal és nagyon jó kis ajánlat érkezett Litespeedtõl, így az õ utólagos hozzájárulásával közzé tenném a levelet ami kaptam tõle!!
Én a Vuelta SE tagja vagyok és szerintem a mi kis szûk bringás társaságunk ilyen, vagy ilyen lehetne mert kevesen vagyunk. A tagság semmilyen kötelességgel nem jár de így könnyebb a licenset és nevezéseket intézni, van olyan tapasztalt ember (Eisenkrammer Karcsi szövettségi elnök és edzõ, Kálmán józsi MAKET elnök és edzõ) aki profi tanácsot ad, ha szükséged van rá. Március 6.-án lesz egy kis összejövetel, szerintem gyere el és azok is akikkel szervezkedtek itt a forumon. Eljöttök és megnézitek mi van, ha nem tetszik elhúztok, de ha tetszik és csatlakoztok hozzánk, egy jó kis bringás társaság gyûlhet össze. Ja és mi (mármint nem a versenyzõk hanem a klub) szervezzük a Mátramaratont és Tour de Hongrie-t.
II.levél: Tényleges edzések is csak ilyen "van ha megszervezzük" szinten vannak, szóval így kapásból nincs semmi, de legalább szabadon dönt bárki, hogy merre orientálódik, milyen edzéseket akar. Versenyekre többnyire együtt járunk, de mivel a csapatnak csak egy kisbusza van ahol a hely korlátozott, ezért van akinek saját maga kell a dolgot megoldania.
Tulajdonképpen a Vuelta a versenyszervezésben komoly ahogy említettem, de amúgy nem több egy baráti társaságnál, tehát ne számíts arra, hogy egy Trek, vagy Merida csapat. Azért is írtam neked, mert minél többen vagyunk annál jobb. Így lehetnének közös edzések és a versenyeken is több fõvel képviseltetnénk magunkat. Én egyébként 18 éves vagyok és jelenleg egyetemista, szal a tanulás a legfontosabb, de azért majdnem minden nap edzek. Azért írtam le ezeket, hogy ne áruljak zsákbamacskát és arról lenne szó, hogy megalakul a forumon szevezett társaság csak van hivatalos klubbháttér aminek így van pár elõnye is. Tényleg érdemes eljönni, egy vasárnap délután nem olyan sok idõkiesés.
Na Nekem személyesen nagyon tetszik ajánlat, de azért ti is reagáljatok rá, ha nem tetszik akkor emellett mi is csinálhatunk valamit vagy egy csapatot, de mondjuk avval tényleg többet tökölni, mint beszállni egy már meglévõ csapatban!!
Litespeednek: Nagyon köszi az infókat, nekem nagyon tetszik az ötlet és azt a márc. 6-ot még megbeszéljük!! chao bocs ha hosszú voltam!! hehe
Én a Vuelta SE tagja vagyok és szerintem a mi kis szûk bringás társaságunk ilyen, vagy ilyen lehetne mert kevesen vagyunk. A tagság semmilyen kötelességgel nem jár de így könnyebb a licenset és nevezéseket intézni, van olyan tapasztalt ember (Eisenkrammer Karcsi szövettségi elnök és edzõ, Kálmán józsi MAKET elnök és edzõ) aki profi tanácsot ad, ha szükséged van rá. Március 6.-án lesz egy kis összejövetel, szerintem gyere el és azok is akikkel szervezkedtek itt a forumon. Eljöttök és megnézitek mi van, ha nem tetszik elhúztok, de ha tetszik és csatlakoztok hozzánk, egy jó kis bringás társaság gyûlhet össze. Ja és mi (mármint nem a versenyzõk hanem a klub) szervezzük a Mátramaratont és Tour de Hongrie-t.
II.levél: Tényleges edzések is csak ilyen "van ha megszervezzük" szinten vannak, szóval így kapásból nincs semmi, de legalább szabadon dönt bárki, hogy merre orientálódik, milyen edzéseket akar. Versenyekre többnyire együtt járunk, de mivel a csapatnak csak egy kisbusza van ahol a hely korlátozott, ezért van akinek saját maga kell a dolgot megoldania.
Tulajdonképpen a Vuelta a versenyszervezésben komoly ahogy említettem, de amúgy nem több egy baráti társaságnál, tehát ne számíts arra, hogy egy Trek, vagy Merida csapat. Azért is írtam neked, mert minél többen vagyunk annál jobb. Így lehetnének közös edzések és a versenyeken is több fõvel képviseltetnénk magunkat. Én egyébként 18 éves vagyok és jelenleg egyetemista, szal a tanulás a legfontosabb, de azért majdnem minden nap edzek. Azért írtam le ezeket, hogy ne áruljak zsákbamacskát és arról lenne szó, hogy megalakul a forumon szevezett társaság csak van hivatalos klubbháttér aminek így van pár elõnye is. Tényleg érdemes eljönni, egy vasárnap délután nem olyan sok idõkiesés.
Na Nekem személyesen nagyon tetszik ajánlat, de azért ti is reagáljatok rá, ha nem tetszik akkor emellett mi is csinálhatunk valamit vagy egy csapatot, de mondjuk avval tényleg többet tökölni, mint beszállni egy már meglévõ csapatban!!
Litespeednek: Nagyon köszi az infókat, nekem nagyon tetszik az ötlet és azt a márc. 6-ot még megbeszéljük!! chao bocs ha hosszú voltam!! hehe

join your life, join your bike
Posted 2005. February 26. - 19:26

Az egy kör ugyanaz mint a kettõ csak egyszer kell menni rajta!!
:) tényleg!
Tavaly nem voltam de gondolom sokat nem változhatott!! HHH-i vitorlázórepülõ-tér a rajt és a cél majd felmegy a Virágosnyeregre onnan észak felé a gerinc mellett vissza a gerincen újra Virágos nyereg majd ott a HHH oldalában aztán innen már nem is emlékszem teljesen talán ott a Mátyásos emlékmûnál majd vissza a reptérre!!
Ja itt vannak a mai dobogókõi kiruccanásom képei ha valakit érdekel!!
http://www.bikemag.hu/gallery/album939

Tavaly nem voltam de gondolom sokat nem változhatott!! HHH-i vitorlázórepülõ-tér a rajt és a cél majd felmegy a Virágosnyeregre onnan észak felé a gerinc mellett vissza a gerincen újra Virágos nyereg majd ott a HHH oldalában aztán innen már nem is emlékszem teljesen talán ott a Mátyásos emlékmûnál majd vissza a reptérre!!
Ja itt vannak a mai dobogókõi kiruccanásom képei ha valakit érdekel!!
http://www.bikemag.hu/gallery/album939
Posted 2005. February 26. - 11:11

a május1. Buda maratonnak mi az útvonala?
Mi az 1 kör?
Mi az 1 kör?

/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
Expinálom a pinarámát.
Expinálom a pinarámát.
vendég_rvilike_*
Posted 2005. February 25. - 18:47

Jaja sracok mehetunk!Mindjart jon a jo ido,aztan osszehozunk valami jokis nyomulast a pilisben

Posted 2005. February 25. - 18:10

Posted 2005. February 25. - 17:54

Üdv gbr4k! Kicsit komplikált a neved de annyi baj legyen!! Na például szerintem nyugodtan tekerhetnél velünk, most éppen azon vagyok hogy kéne csinálni egy baráti kört akikkel együtt mehetnénk edzeni de mégse kell ott lenni minden edzésen, nem harapja le senki a fejed ha nem vagy ott és nem a 102.-dik vagy egy csapatban!! Lehetne közös mez stb.!!! Privátban ha érdekel vagy mást is érdekel keressen meg!!HI!
Keresek fent említett személyeket, akik lehetõleg amatõr/hobby szinten nyomják!!
Posted 2005. February 25. - 09:57

HI!
Keresek fent említett személyeket, akik lehetõleg amatõr/hobby szinten nyomják!Elég sokat tartózkodom Budapesten -az év nagy része ugyebár szorgalmi idõszak-, mégsem ismerek itt senkit akivel tudnék edzeni/túrázni.
Tavaly HHH-re jártam, csak egyedül kicsit unalmas!
Budai-hegységben való kalauzolásért, mondjuk Bakonyit tudok felajánlani, ami rendkívül jó bringásterep!
Szerintem olvasd a Szabadonfutó/Bringás lányok topikot. Ha végre megmutatkoznak a tavasz elsõ jelei, minden 7végére találhatsz magadnak programot. Lensver pedig szerintem minden nap megy.
Posted 2005. February 25. - 09:46

HI!
Keresek fent említett személyeket, akik lehetõleg amatõr/hobby szinten nyomják!Elég sokat tartózkodom Budapesten -az év nagy része ugyebár szorgalmi idõszak-, mégsem ismerek itt senkit akivel tudnék edzeni/túrázni.
Budai-hegységben való kalauzolásért, mondjuk Bakonyit tudok felajánlani, ami rendkívül jó bringásterep!
vendég_rvilike_*
Posted 2005. February 23. - 17:25

Posted 2005. February 23. - 15:59

Nem szerintem betonon!!
Na de remélem a hétvége szép lesz az idõ mert akkor lehetne menni Dobogókõre!!
És ott egy kicsit lehet hóbájkozni is!!! ma már egész jól olvadt csak áll a víz a bringaúton meg mindenhol!!

Na de remélem a hétvége szép lesz az idõ mert akkor lehetne menni Dobogókõre!!
És ott egy kicsit lehet hóbájkozni is!!! ma már egész jól olvadt csak áll a víz a bringaúton meg mindenhol!!
vendég_rvilike_*
Posted 2005. February 23. - 10:50

Posted 2005. February 23. - 00:35

Sziasztok!
A Börzsöny-kör teljesítménytúráról tudna nekem valaki valamit mondani? Mármint ami a pálya jellegét illeti.... Mert errõl aztán infót nem találtam sehol.... Köszi!
A Börzsöny-kör teljesítménytúráról tudna nekem valaki valamit mondani? Mármint ami a pálya jellegét illeti.... Mert errõl aztán infót nem találtam sehol.... Köszi!
Guruljunk tovább....