Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XC-sek & Maratonisták ide :)

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1607 hozzászólás a témában

attibike

attibike

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 hozzászólás
Mit szólsz a Pyxis teamhez az újhoz szerintem csúnya lett nagyon!!! Én is sokat futottam õsszel de azért azt is megunja az ember meg ott azért érzed hogy olyan eröltettebb hogy "edzés" bringázás mindig lazán ment nekem még ha nehezen is ment és egy maratonon se montam hogy minek indultam el pedig volt olyan ahol nagyon elkészültem az erõmmel!!
join your life, join your bike

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Gondolom az a mi volt kint a sport kiallitason is asszem tavaly :D
Amugy okosok azt mondjak hogy gorgozesnek kurvara semmi koze a bicajozashoz.Annyira mas mozgas,hogy jobban jarsz ha gyorskorcsolyazol telen,mert az hasznosabb :D Amugy lehet benne valami

attibike

attibike

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 hozzászólás
és ha kint edzel akkor tönkremennek az izületeid de megedzõdsz mentálisan!!:):)
Már annyira elegem van ebbõl a hidegbõl már a hegyre sem megyek csak kicsit a Margitszigeten tekerek, de inkább csak egybekötöm valami ügyintézéssel!!

gbr4k

gbr4k

törzsvendég

• fórumtag
  • 275 hozzászólás
A Görgõ tényleg suxxx? Ja unalmas lehet, viszont a virtuális valóság tréner az nem semmi. Láttam egyet a Kerékvárban. Érdemes megnézni! Poén!

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Gorgo nagyon nagy suxx,ennel unalmasabb es szarabb dolog keves van a vilagon :)
De ha vegiggorgozol egy telet,akkor tenyleg ugy megerosodsz mentalisan,hogy utana mar mindent kibirsz :D

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
én futok, egy órácskát, aztán meg gyurma a konditeremben. meg jammelek a városban a csótánnyal.Egyeleõre elég. :-)

gbr4k

gbr4k

törzsvendég

• fórumtag
  • 275 hozzászólás
KisCADman:

HA alaposan bemelegítesz, és felveszel három réteg ruhát, akkor -1,2-ig simán ki lehet bírni. Viszont a lejtõkön fázni fox és 1,5 óránál többet nem lesz kedved tekerni -legalábbis nekem nem volt-! Én szoktam HHH-n alapozni de a fent említett problémák miatt lehet, átszokom a futásra. Állítólag (Forrás: Barátnõm TE-s tesója) az sokkal jobban növeli az állóképességet, mert jobban dolgozik a szíved! Minél több tesrészed mozog annál több helyre kell pumpálni a vért!

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest

Szerintem.

Csirkével, v. csirke nélkül? :D

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 hozzászólás
KissCADMan: Én görgõzöm... rettenetesen uncsi, viszont mentálisan is erõsít. Lehetne nézni Tv-t, DVD-t, de csak fejhallgatóval, mert a görgõk általában elég hangosak, elnyomják a normál hangerõt. Inkább zenét hallgatok, de azt sem mindig. A görgõ amúgy bejön, mert nem csúszom meg a jeges úton, nem töröm össze magam, nem fagy lilára a térdem, nem kell kerülgetni az autósokat, gyalogosokat, alapozáshoz talán az egyik legjobb társ. Szerintem.
WaNNaRiDE

csgy

csgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 hozzászólás
Még két hét a tél, aztán itt a nyár! A tavasz szokás szerint elmarad. Ezt a kis idõt már csak kibírjuk. Addig lehet futni, ha sok az energiád.

KissCADMan

KissCADMan

vendég

• fórumtag
  • 84 hozzászólás
Gyerekek tekertek kint ilyenkor?
Mindenki az izületek beszarásával ijesztget a téli bicajozásnál. És aki siel és korcsolyázik, vagy építkezésen dolgozik, vagy mittudomén?

Elegem van a spinningbõl. Sosincs hely amikor menni akarok. Tömeg van az öktözõben. Fujj.

Van valakinek gögõje? Azon jobb tekerni? Azért gondolom, mert közben lehet Tv-t nézni. Nem kell elmenni sehová. ....

attibike

attibike

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 hozzászólás
Facenek: Nem rossz az ötleted de mondjuk szerintem már pont elég verseny van, habár nem mondom mert az itthoni versenyszervezõknek még van mit tanulniuk, de azért lassan haladunk/ kullogunk az európai mezõny után!! Azért lenne fantázia egy magyar-szlovák közösrendezésû versenynek!! nehéz ügy és ki vállalja magára??

gbr4k

gbr4k

törzsvendég

• fórumtag
  • 275 hozzászólás
Nem tud valaki valamit a Visegrádi Jurta Campingrõl? Mert neten semmi! Jó hülye kérdés, majd telefonon megpróbálom!
Egyébként csak azért kérdezem, mert ápr-ban lesz jó kis OX visegrádon!

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
akkor nincs más hátra ,mint beállnom a sorba...;-)
Környékbeli bicósklubokat kéne +gyõzni, mondjuk ÓKE-t nekik nincs még maratonjuk,l mint Nagy SE-nek. Az biztos ,hogy jót tenne az idegenforgalomnak. Annyira nem gáz azért az a szekérút, csak ha országutival vagy...
Ami a szemetes turistalátványosságokat illeti, tényleg van egy-két mufurc hely ott is-pl. bódvaszilas, fel a kéken- de hát ez Magyarország, bár, akik ott laknak.... de ezt nem folytatom, mert bann lesz a vége... :-)

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
A Bükk lábánál lakom, szóval arra szoktam "izomkodni" :beer: .
Egy ördögoldal hamar levezeti a nagy energiafölöslegem :bell: .
Ami meg a bioszférát és az natur über alles-t illeti elég sok szemetes túristalátványosság van arra is és én sem a virágos hegyoldanak akartam nekivágni vagy a huculménest kergetni. De szerintem a maratonok jó reklámot csinálnak az adott vidéknek. Kár, hogy ott még ninics ilyen...
A szilvásvárad maraton is valahogy úgy kezdõdött hogy Szilvásvárad-Aggtelek teljesítménytúra, mondjuk a legvadabb része az a lázbérci víztározó meletti tudathasadásos ähemalige betonút volt de azt ha jól tudodm mindkét nemzetipark támogatta.
Tovább agitálok aggteleki-maratonért!:icon_cool

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
no, igen,. mondjuk, el tudna képzelni az ember egy hobbi dh versenyt pölö, a szádvár oldalán, vagy egy mufurcos cc versenyt/maratont a dózerutakon/ösvényeken.
De -véleményem szerint-természetvédelem über alles, bár kellõ körültekintéssel kivitelezhetõ lenne a dolog, én szeretem nagyon azt a vidéket, mondjuk a max magasság ha jól tévedek 505m- nagy-oldal, de annak túlnyomó része bioszféra rezervátum, ahová nemhogy bicóval, de még gyalog is szigorúan tilos a belépés.s, így elég nehéz egy jó nyomot jelölni-gondolom én-
Szal, inkább gyertek gyalog. Meg van elvileg hegyibicós útvonal jelölve, de szvsz, attól nem kapsz infarktust.
Inkább Bükk, ha izomnyomulús hangulatod van. Nem mintha itt nem lenne mit mászni-esztramos környéke- de mégis..
Mondjuk, ha szlovák oldallal karöltve menne a dolog, úgy már kitágulnának a lehetõségek, de akkor meg inkább szlovipari maraton..az sincs sokkal messzebb.. és.hát..szerintem... :cool2: :cool2: :bananadan :bananadan

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
Szerintem nekik is bevétel meg reklám és van ott anyi túrista hogy...
szóval lépni nem lehet Aggteleken meg Jósvafón a sok kiránduló városi alaktól,de a természet szép meg a talaj nagyonkirály és lehet találni csendes helyeket is.
igazán összefoghatna a nemzetipark a szlovákokal és csinálhatnának egy jókis maratont

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Az semmi, de a Nemzeti Park mit szól hozzá...:-)

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
Helló!

Lehet ez nem ide vág de engem izgat ésremélem nem zavarok...
Szóval nézegetem az idei maratonokat és felmerül benenm egy kérdés...:chin:
Miért nincs aggteleki maraton???
Marha jó a terep köves saras és vannak hegyek is, lehet izzadni.
De nincs :(
Szóval csak felvetem hogy ha járnak erre iletékesek és látják,
hogy esteleg van rá igény akkor..
De ti mit szólnátok hozzá?

attibike

attibike

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 hozzászólás
ja szombat Zagar koncert meg minden majd vasárnap meeting!! Én is ott leszek csak megismerjük majd egymást különleges ismertetõjelem vigyorogni fogok mint a vadalma!!
és pont Litespeed nem lesz ott na mindegy majd feltaláljuk magunkat!!