Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XC-sek & Maratonisták ide :)

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1607 hozzászólás a témában

attibike

attibike

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 hozzászólás
Na ma én is voltam fenn a HHH-n és egész szép idõ volt csak a fenti hó nem igazán alkalmas bringázásra szóval olvadjon el!!! Vagy túl mély és vizes szal nem hajtható vagy már lebobozták meg szánkózták az emberek az meg kezd lefagyni úgyhogy azonis csak óvatos ereszkedtem lefelé!! "Hol van az a nyár, hol a régi szerelem..." :):)
join your life, join your bike

gbr4k

gbr4k

törzsvendég

• fórumtag
  • 275 hozzászólás
Bemész X-factorba és õk csináltatnak neked, mondjuk ez drága! A legjobb amit tehetsz, hogy körülnézel neten! Én egyébként feltétlenül megkérdezném Thommey-t, mert eddig nekem mindenben tudott segíteni!

KissCADMan

KissCADMan

vendég

• fórumtag
  • 84 hozzászólás
Hol lehet esztergáltatni szerintetetek fulltelós bicaj hátsó rugóstagjához adaptergyûrût. Azt a kis alu biszbasz tengelyt, amivel a rugóstag betehetõ a vázba? A régi rúgóstagomat cserélném másikra. Fox->DT Swiss

KissCADMan

KissCADMan

vendég

• fórumtag
  • 84 hozzászólás
Vasárnap végre spin helyett beugrott egy kis Dobogókõ. Szigorúan aszfalton. 90 kili lett 20-as átlaggal. Jó kis napsütés volt. Ezt ellensúlyozta a kellemes szél. Viszont amire rájöttem, hogy növesztenem kéne még egy tüdõt.:)
Mindig kimentem a zónámból.:(

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
Tegnap voltam Bánkúton ÉS csak azt tudom mondani aki teheti menjen ki és élvezze a havat!:bananadan :bananadan :bananadan

gbr4k

gbr4k

törzsvendég

• fórumtag
  • 275 hozzászólás
Kikérem magamnak!
Én voltam bringázni a héten, csak fáztam 4 zokniban is, mert I haven't got téli cipõ! A szerdán még gondolkozom, mert lehet akkor lógok suliból!

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Jovo hetvegeig ugyanilyen szar idot mond,szal asszem en maradok itthon es punnyadok a gep elott :D

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.030 hozzászólás
Áh már értem miért nem találkozok senkivel az erdõben..itt punyadtok a gép elött meg siránkoztok..irgum-burgum.
na ha valaki rászánná magát akkor szerdán találkozhat velem a Normafa/János hegy táyékán kb.11-15 ora közt. természetesen NEM aszfalton megyünk...
eddig összesen 2 db bringásal találkoztam az elmult héten :( pedig 5 ször voltam el....
iryon már egy privit akinek lenne kedve tekerni...
www.parkpre-italy.com www.parkpre.com
http://pix.bikemag.hu/album77
TEL.:30/4108066

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
jóidõ állítólag jövõ hétközepétõl jönn...

a BudaMaraton versenykiírása fenn van a sportaktiv.hu -n ..
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
Itt (kazincbarcika) is esik a hó de NEM érdekel már Itt a tavasz és én megyek bicajozni:snieg:!!! 2óra alatt esett vagy 7 cm. Úgyhogy holnap irány Bánkút! hóvirágozni;)
Szerintem az úszásnál semmi se tart jobb kondiban az a legjobb és el is érhetõ.
De mostmár jöjjjön az jóidõ:slonko: !!!

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Gyalogkakukk en is igy vagyok vele,minden nap odamegyek a bicajomhoz es meghuzogatom a fekkart :D :D

KissCADMan

KissCADMan

vendég

• fórumtag
  • 84 hozzászólás

Kinek az állóképessége jobb?? Senkié

Ja ez a lányeg az alapozásban hogy a tavalyi forma hogy menthetõ át az új szezonra. És a hó az elvileg jó is lenne, mert a sífutásnál brutálisabb sport nincs is. Megmozgatja az összes izmot és a keringésed tutira leterheli. ez a leghatékonyabb állóképesség fejlesztõ sport. 2* többet ér mint a bicaj. És a futás is hatékonyabb, mint a bicaj. Azt meg lehet ilyen dzsuva idõben is.
A margitsziget tele van ilyen idõben is futókkal. Most az evezõgépek felé kacsintgatok. Az is brutál hatékony. Csak nem tudom hol van ilyen. Majd kinyomozom. Na jó hétvégét. Nem leszek papírkutya megyek tekerni is.

attibike

attibike

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 hozzászólás

Állóképességem meg nudli. Csak ez a fos idõ. Megint havazik. Nem érdekel megyek tekerni.

Kinek az állóképessége jobb?? Senkié és nem hisztek nekem de ez majd látszani fog nagyon a májusi maratonokon, mert csinálhatsz bármit azért mikor kinn élõben tekersz avval nyered a legtöbb erõt és tapasztalatot, de ahogy látom megint mehetünk hóbájkozni!!!:):) Ha így megy tovább Magyarország sí, bob és sífutó nagyhatalommá válik!! :)
join your life, join your bike

KissCADMan

KissCADMan

vendég

• fórumtag
  • 84 hozzászólás
Jól felöltözve szoktam én is tekerni. Voltam a hét végén is. Meg tegnap is. Bi-bi-bi.

Spinningre járok egyébként hetente 2*2 órát. De most újra kell kezdenem az edzéseimet, mert a sportkórházas terheléses tesztek alapján az összes zónám 5-10 szívveréssel lejebb van, mint amit képletek alapján számoltam. Így jó sokat tekertem anaerob tertoményban. Állóképességem meg nudli.

Ezért kéne most hosszúakat menni. Csak ez a fos idõ. Megint havazik. Nem érdekel megyek tekerni.

gbr4k

gbr4k

törzsvendég

• fórumtag
  • 275 hozzászólás
Nyugodt lehetsz! Sokéves tapasztalat, hogy a tavasz legtöbbször 1-2 délutánra korlátozódik és utána jön a NYÁR! Nincs is ezen mit csodálkozni, mert amilyen mértékben terheljük a bioszférát, már azon is csodálkozom, hogy egyáltalán még élünk! De.Mindegy!

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
Nem gonoszkodni akarok, de komolyan örülök, hogy nem csak én vagyok már nagyon nyûgös emiatt a sz*r idõ miatt. :)
Rendesen nem bírok már magammal, annyira mennék már ki. Mindennap megsimogatom a bicót, látom rajta hogy õ is menne már. :D

Kitartás mindenkinek, hátha tényleg nincs már sok hátra és úgy lesz mint a Gyaloggaloppban (a tél átugorva a tavaszt rögtön nyárba fordult át :) )!

Gyk. voltam

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
Ezért érdemes elõfizetniFeltöltött kép
Sokáig azt a nézetet vallottam, hogy a kedves újságos néninek is meg kell élni valamibõl,de aztán az anyagiak gyõztek és elõfizettem.Mármint az én anyagi érdekeim. Most így postásokat szonzorálomFeltöltött kép
US-Postal Bárcsk õk hoznák!!!Feltöltött kép
SZóval tök jó hagy 2 nappal hamarabb itt van mint az újságonál.
A Pyxis valóban elég csúnyára sikeredett! Kár érte ... Eddig mindig nagyon szép kis köntöst kapott.Nemtudom ki az az õrült aki erre csréltette a festést!
Valhol a 80as ével elején megát a fejlõdében
Retro pyxis

És azóta se ment tönkre az újságos...Feltöltött kép

gbr4k

gbr4k

törzsvendég

• fórumtag
  • 275 hozzászólás
Hol van az új pyxisrõl kép? Újbájkmagban? Akkor ti biztos elõfizetitek, mert nekem még nincs meg!

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
En peldaul onnan vettem eszre hogy mas nagyon,hogy gorgon 4 hetig csinaltam november-decemberben techinkai edzeseket.Mindenfele porgetesek,frekvenciapiramis stb.Es gorgon nagyon ra is szoktam a magas fordulatra,volt hogy 2 oras alapozasra 115os atlag!! pedalcsapasszam jott ki :D
Es ezt nem eroltettem vagy ilyesmi,csak ahogy csinaltam ezeket a sz*rokat,automatikusan egyre magasabb fordulaton kezdtem tekerni.Aztan amikor januarban kimentem eloszor bicajozni,csont ugyanazzal a hajtastechinkaval/pedalfordulattal mentem,mint mondjuk tavaly nyaron.Es joval kevesbe ereztem meg hogy gorgon alapozgattam,mint gondoltam.Persze ez lehet abbol hogy rosszul edzettem stb,de en akkor is ugy ereztem hogy nem butasag az hogy a gorgozes az mas mozgas meg minden...
Uj pyxis fos lett jah...

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 hozzászólás
Olyat már hallottam, hogy az egyensúlyérzék, technika visszafejlõdik... mindenesetre jobb görgõzni, mint nem "bringázni". :) Ebben azért egyetértünk, nemde?
WaNNaRiDE