Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - Hírek, Vágyak, és-a-többi

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
5099 hozzászólás a témában

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
akkor már 17 éves korod alatt is vezettél mint vdani? :Ppécsett olyan kevés a rendör h nembuktál le?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Én még bõven nem kezdtem el kreszre sem járni, mikor már majnem egy (na jó ez kis túlzás, de bõ fél év tuti volt) éve aktívan vezettem. Mikor csajommal mentünk nyaralni, akkor oda vissza full én nyomtam... Aztán kezdett para lenni, és elmentem jogsire. Az oktatónak meg kellett ígérnem, hogy azt mondom, lehúzuk a rendes idõt a rutin pályán, mert ott nem voltam sokat... :D Aztán meg lett elsõre mindenem. Aztán azóta is faszás minden. :D Asszem én jó példája vagyok annak, hogy "nem jogsival megy"... :)

Edit: a vizsgára is kocsival mentem :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
a kezdöjogsis salátával nem lehtett vezetni.. mármitn a jogsi csináltatós papírral...

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Ahogy Tiger irja. Bezony ugy van. Amugy ha plasztik cucc van, azt is cserelik. De az A4-es papirkaval lehet vezetni. Salata rulz.

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.273 hozzászólás

Hali!
Szerintetek:lejárt a jogsim,mint észrevettem,de holnap jön be az üzemorvos,és megcsinálja az orvosi vizsgálatot...szerintetek ez után pecsétel bele,és mehetek Isten hírével, vagy van még valami procedúra? Mert délután mennem kellene kocsival...
De tanácstalan vagyok:(
Üdv:Thy

szerintem meg nem fog belepecsételni.....(már ha még régi papír jogsid van) hanem csak egy papírt ad...avval ocsmányiroda sorbanállás fizetés fénykép sorbanállás aztán majd 2 hét múlva új plasztik kártya, addig meg egy A4 es saláta amivel vezethetsz......

délután ha meg igazoltatnak eljátszod a hattyú halálát. óóóóó hát már lrjárt nem vettem észre ....ó óó jajjj jaajj aztán ha szerencséd van +eszik....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ilyenkor rad nez es jolvan.

vagyis ha egyszer megszerezted akkor az kb 70 eves korodig jo szerintuk
egy sportoloi kek konyvet nehezebb megszerezni/megujjitani, mint a jogsit.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Hali!
Szerintetek:lejárt a jogsim,mint észrevettem,de holnap jön be az üzemorvos,és megcsinálja az orvosi vizsgálatot...szerintetek ez után pecsétel bele,és mehetek Isten hírével, vagy van még valami procedúra? Mert délután mennem kellene kocsival...
De tanácstalan vagyok:(
Üdv:Thy

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.273 hozzászólás

mert autópályán akkor nem kell fizetni
trafi is csak akkor szab meg ha meg is állítanak utána, azaz sima fotómodellkedés esetén nem tudnak velem mit kezdeni.
parkoláskor meg a hátsó is simán lekerül róla..
tényleg!
ha egy parkolóõr talál egy autót amiben nincs cédula, ugye elkezdi nyomogatni a kék gépet

abban adatbázis van? azaz lekéri a rendszám adatait? (kocsi etc)
mert ha nem....

azért ne bízd el magad,,,,,van olyan trafi ami hátulról is tud mérni....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Van egy ország.... :badair:

http://www.origo.hu/...51130dijat.html

http://www.hirtv.hu/...ticle_hid=74066

Ezt most olvastam.

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás

...

"5. § (5) A hatósági jelzést a jármûvön jól olvasható állapotban kell tartani, azt megváltoztatni vagy letakarni tilos."

Mondjuk ha egy kivasalt macskabunda van a rendszámon, azt sztem a legtöbb yard elnézné:D
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
"(2) 192 A hatósági jelzést, illetõleg annak tartószerkezetét a lassú jármûre elöl, az oldalkocsi nélküli motorkerékpárra és a pótkocsira hátul, a többi gépjármûre és a mezõgazdasági vontatóra elöl és hátul, a jármû hosszirányú függõleges felezõsíkjában, vagy attól balra, oldalkocsis motorkerékpárra az oldalkocsin elöl, a motorkerékpáron hátul úgy kell elhelyezni, hogy a hatósági jelzés síkja a jármû hossztengelyére merõleges és megközelítõen függõleges helyzetû legyen, a jármûvön túl ne nyúljon, legalsó pontja az úttest szintjétõl legalább 0,30 méter, legfelsõ pontja az úttest szintjétõl legfeljebb -amennyiben a felépítmény szerkezeti kialakítása ezt lehetõvé teszi - 1,50 méter magasságban és olyan helyen legyen, ahol könnyen leolvasható."

valamint

"5. § (5) A hatósági jelzést a jármûvön jól olvasható állapotban kell tartani, azt megváltoztatni vagy letakarni tilos."

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
hajjaj.
akkor nem megy.
mondjuk rengetegen alkalmazzák, és mindig megússzák...
de hogy már minden útért fizetni... azért ennyi a benzin basszsu:(
de az adócsökkentést(azaz kampányfogást) valamibõl fedezni kell. röhejes.

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
A KRESZ szerint nemcsakhogy két rendszám kell, de olvashatónak is kell lennie (tehát az se jó megoldás hogy elmegyek off-roadozni a vassal, aztán a képéberöhögök a tafisoknak)

mod: A "leesett" szöveget a rendõr döntheti el hogy beveszi e vagy sem, vagyis a jóindulatára vagy bízva.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
ott nem van megállítás, csak matricás autó mászkál... mármint egy autó kamerával.... vagy még egy két kamera, de csak szembõl mutatja

én nem emlékszem a kresz azon szakaszára, mely tiltja hogy nem 2 rendszám van az autón.
leesett. és elõveszem az ülés alól(mint sala is tolta)

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
sztem ha romos a rendszám ki tudod magyarázni
valahogy meg kéne csinálni hogy itthon ne csak a betonút kht tudjon utat építeni is, hanem a külföldiek is, NEGYED ENNYIÉRT...
ja külföldi.. akkor már nemis vagyok magyar

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
jó trükk:)
és ha autópályán az ablakban van a rendszám az jó?:D
De ha ott megállítanak,akkor úgyis kell bünti nem?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
mert autópályán akkor nem kell fizetni
trafi is csak akkor szab meg ha meg is állítanak utána, azaz sima fotómodellkedés esetén nem tudnak velem mit kezdeni.
parkoláskor meg a hátsó is simán lekerül róla..
tényleg!
ha egy parkolóõr talál egy autót amiben nincs cédula, ugye elkezdi nyomogatni a kék gépet

abban adatbázis van? azaz lekéri a rendszám adatait? (kocsi etc)
mert ha nem....

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Rendszám leszedés?miért?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
én kimondom.. menjen a 70-es kerülõ útja mellett álló és hordónál melegedõ édesányjába.

várom a kimegyek a kapun adót.

a kirakom az elakadásjelzõ adót is.
esetleg a megszerelem a kocsit adó...

ja meg amíg lehet most jön az elsõ rendszám leszedés....
addigse nem lesz gondom.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
és akkor még súlyADÓ, meg kitudjamég mi... ;)