Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - Hírek, Vágyak, és-a-többi

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
5099 hozzászólás a témában

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Mit vennél iljics?
Én támogatom..

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Használt autókban gondolkodom, tehát akkor remélhetem, hogy az elõzõ tulaj már rájött és összedugta ? :)

Újonnan én se vennék Alfát, drágák és pár év alatt horribilis összeget veszít az értékébõl.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás

bennem még a régi beidegzõdés él. csak alfát vennék olaszban. deazt nagyon :)

endroo: nem kicsi az egykettes akkora kasztninak?

Én is vennék alfát, de állati drága annyit viszont nem ér. A 147 1,6TS-t még az 1,6 stilo is megeszi (forrás: Vdani!!!) :D

Kicsinek kicsi (80 Le), de ahhoz képest meglepõen dinamikusan mozgatja az 1,2 tonnát. Bár tény, hogy nagyon megérzi, ha már 2-en beleülnek. Tipikusan a keveset eszik de legalább nem megy kategória.

iljics: vmit félreértettél, most is gázosak az elektronikában. Sajna még mindíg nem sikerült megoldani, hogy minden csatlakozó csatlakozzon. Ha viszont egyszer rájössz, hogy pl. mitõl villog az Airbag failure és rendesen összedugod az érintkezõt, onnantól az jó egy életen át.

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
ALU felni, metálfény, spoiler, sportkipufogó, ... Chiptuning, sportlégszûrõ, nyitott kipufogórendszer, ültetve. ... Nincs széthajtva!! .

Nincs,nincs! Ráköltött a tulaj fél millát tuningra, majd 50es tempóval furikázott vele. A fordulatszámmérõ sosem volt 3000felett! LOL:)
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
blö...
nekem nem tecc:-/
kis nyomi autó:)

akkómá inkább golf II gti, az ezerszer jobban tecc
Autist Team:)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
ez a tuti...
http://www.hasznalta...creenwidth=1024
bár a frissen lakatolva nem hangzik jól :D
http://www.hasznalta...creenwidth=1024
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

Én nem mondtam, hogy Fiat, csak azt, hogy olasz ! ;)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

endroo: nem kicsi az egykettes akkora kasztninak?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Köszi Endroo !

Te is abban erõsítettél meg, hogy az újabb olasz autók már nem annyira gázosak elektronikában !

Mer' egy állat vagyok !

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás

egyébkéntis tudod, hogy már felnõtt

de jogsija még mindíg nincs csak smartja :)

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
fiat-suzuki szabadidõ autót fog gyártani õsztõl tán esztergomban (de lehet, hogy építenek másik gyárat)
fiat-opel (inkább GM) pedig pont most válik, eddig voltak kooperálásban
Posted Image
És itt (is) van róla bõvebben szó.

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás
Az én puntóm 11 éves, 150 000 km-rel! Ahogy Endroo mondta, a futómû kuka! Nekem komoly elektronikai gond nem volt még hálistennek, csak a futómû, olaj, meg ilyesmi! Egyszer volt komolyabb gond, amikor valamiért berobbant a hátsó szélvédõ, de senki nem tudta megmondani, hogy miért! A másik punto 5 éves, és csak akkor volt szervizben, amikor fékpofát, meg szûrõket cseréltettünk!
Egyébként a Fiat-Suzuki semmit nem fog alkotni, mert a Fiat-Opel fúziónálásról van nagyban szó mostanában!

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
vááá nem tudok törölni

és a ma hajnali teljesítményükbõl itélve vannak itt még reménységek (fluxus stb)

egyébkéntis tudod, hogy már felnõtt
Too many times your body can't take
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed

A biciklim. Saját konstrukció.

vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
Jaja kötsög szponzorált vagyok. :) Most hogy mondod, tényleg olyan.

Ja és ha kötözködsz idehívom Danit, hogy tartson nektek élménybeszámolót. :D

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
köszönjük a FIAT csoport nevében is

punto: ez egy tengerimalac
Too many times your body can't take
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed

A biciklim. Saját konstrukció.

vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
tamaska: paris olyan mint a méhszájos dóri, minden alkalmat megragad, hogy megmutassa a pnáját. De igen valahogy így volt annak idején apreluddal, mindíg siettem segíteni kiszálni. Befele egyszerûbb, mert mellétámasztos, azt kigáncsolod a lábát. A merevtetõs MX5-tel kb 10 percig gondolkodtam, hogy hogy kellene beszálni elegánsan.

iljics:
- ~15 éves/190e km fiat ritmo 1,7D (140eFt) szarrá volt rohadva és télen becsapott a hó a hátsó ülésre. egyszer költöttem rá 600 forintot, amikor újra tekercselték a generátort mert már annyira nem töltött, hogy az ablaktörlõ sem mûködött. viszont amig volt benne gázolaj addig ment és télen se kellet parázni, hogy beindul-e (1,5 évig volt meg utána drágábban adtam el)
- nouveau 0 km fiat punto 1,2 fapad (2 millió) gariban ki kellett cseréltetni az ablaktörlõ motort mert egyszerre spriccelte az elsõ és hátsó ablakot ezen kívül 20 erres szervizek (3,5 évesen számították be a következõbe)
- nouveau 0 km fiat stilo 1,2 16V actual (3,2 millió) ezzel a felszereltséggel (ABS+EBD, digit klíma, 6 lufi, gyári zene-ami már nincs benne + a szokásos elektromos kütyük) ez volt a legolcsóbb + a legnagyobb és még tetszik is az tetszik benne igazán, hogy rengeteg praktikus trükköt tud. gariban cserélték a digit klíma vezérlését + valszeg nyáron kell valamit variálni a kormánymûvel szintén gariban. állítólag gyenge a futómûve, úgyhogy nem annyira szereti a budapesti utakat, de ezt én még nem vettem észre. most 1,5 éves és egyenlõre marad, mert még mindíg nem találtam olyat, amire lecserélném

Szerintem az olasz autókban a meghibásodások száma egyenes arányban van az alkalmazott elektronikus kütyük számával. ebben sajna még mindíg nem erõsek az olaszok (arra ott vannak a japók) Motorikusan, erõátvitelben nem rosszak, futómû és az elektromos cucc érzékeny, rohadni a tipo óta ezek sem rohadnak, formaterv mindenkinek a saját ízlése szerint, utastérben felhasznált anyagok megfelelnek az árkategóriának.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
@Endroo és olasz autó tulajok

Szívetekre téve a kezeteket, _mûszakilag, szervízigényességben_ mennyire vagytok megelégeve a verdáitokkal ?

Mer' egy állat vagyok !

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
mi is anyu bótbajárós peugeot-jával voltunk SAUH-n. jó volt. :D

új punto: mikor lejött a kép, annyit mondtam magamban: Jézusom. Asszem ez mindent elárul :P

(ez egyébbként honda sajátosság volt, miniszoknyás lányok elõnyben).

Erre gondolsz? :D [bár ez nem honda asszem]
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
Itt egy kicsit megrendült az olaszok formatervezési képességeibe vetett hitem, de lehet, hogy már az összes designerüket exportálták. :(
Posted Image

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
de a seicentot csak a magyarok használják arra, hogy svájcba menjenek vele kerékpározni ;). általában inkább 3. autó, hogy anyunak ne kelljen kiállnia a garázsból, ha elmegy a boltba tejért.