Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - Hírek, Vágyak, és-a-többi

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
5099 hozzászólás a témában

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
:icon_redf engem például érdekel, hogy másolat-e vagy sem.
vagy beszéljünk arrók kinek mire van pénze :wtf:
:D
nekem még két hubira.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Hagyjadmar ezt a hulyeseget. Kit erdekel hogy masolnak vagy sem. Megveszed azt a kocsid amelyikre van penzed es tetszik is, a tobbiek meg ne erdekeljenek.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
Hogy melyik a tyúk meg melyik a tolyás? :D
Hogyha a vagy 2 éve piacradobott lexus LS 430 úgy néz ki mint a jópárév piacra dobott S merci akkor feltszeem nem a mercinél találták fe az idõgépes é koppintották le a lexust. De ez nem is kérdés hisz eszt a japánok nem tagadják.
Minek a preztizs?
Jókérdés:D Vannak poziciók,emberek akiknek az kell. Nekem nem. És a preztizsautó kategóriában talán kell:) szerintem
Meg tudom ítélni az autókat objektíven is de nem bírom a japánok másolgatósdiát. Szerintem a lopás BÛN, bármilyen téren is történjen az.
Bûnbe esést nem vetem el ;)
De nem az ilyen bûnbe. Gondolom sokunknak lopták már el a gépét és ebbõl a szemszögbõl nézve kicsit más a japán dizájn. Nem az olaszokkal készítetettre gondolok.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
rave: édes vagy de átvettük az EU szabályozást és nem kötelezõ már egy ideje (beugratós kérdés volt/ezt az egyet megtaláltam a guglival is) ;)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Face: és mi számít másolásnak? honnan tudod, hogy melyik a tyúk és melyik a tojás? szerintem mi nagyon távol állunk attól, hogy objektívan tudjunk meg- vagy elítélni bizonyos gyártókat, nem?

meg különben is minek neked a presztízs? Az a gyártóknak kell, hogy el tudja adni. Nekem az a szempont, hogy teccen, keveset fogyasszon, és gyorsan menjen. Nomost, hogy a háttér, ami ezeket az elõnyöket okozza honnan származik, az legyen az õ problémájuk.

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Pont ezt húzom a földön minden egyes fekvõrendõrön, kocsibehajtón, mélygarászsban. :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
tessék:

Sárvédõkre vonatkozó üzemeltetési mûszaki feltételek
86. § (1) A gépkocsi és pótkocsija hátsó kerekének sárvédõjét fel kell szerelni a hátsó kerekeket hátul teljes szélességükben takaró - nem merev anyagból készült - kiegészítõ sárvédõvel. A kiegészítõ sárvédõnek annyira kell lenyúlnia, hogy a jármû terhelt állapotában a kiegészítõ sárvédõ alsó szélétõl a hátsó kerék alsó oldalához húzott érintõ az úttesttel legfeljebb 15°-os szöget zárjon be. Amennyiben a jármû olyan kialakítású, hogy e takarási feltételt teljesíti, külön kiegészítõ sárvédõ felszerelése nem szükséges.
(2) Nem kell felszerelni az (1) bekezdésben említett kiegészítõ sárvédõvel az M1 és N1 jármûkategóriába tartozó gépkocsikat, a motorkerékpár pótkocsiját és az O1 és O2 kategóriába tartozó pótkocsikat.
Sárvédõkre vonatkozó további mûszaki feltételek
87. § A gépjármûvet minden kerekénél, a mezõgazdasági vontatót, a lassú jármûvet és a pótkocsit a hátsó kerekeknél fel kell szerelni sárvédõvel. Ha a jármû felépítménye olyan kialakítású, hogy a sárvédõ szerepét betölti, sárvédõ nem szükséges. Különleges célt szolgáló jármûnél a sárvédõ mellõzhetõ, ha az a jármû rendeltetésszerû használatát akadályozná.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Koppintott presztizs ;) :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
tamaska: Én nem sajnálom sem a BMW-t sem a mercit. Csak nem tartom eredetinek hogy remek ötleteket ellopnak és azzal villognak. Jah és a lényeg :D
A japánoknál a másolás a tisztelet jel :D:D:D
sok hantaboy
Jah és nem tudom hogy lehet preztizsautó egy olyan ami dettó úgy néz ki ment az elõzõ merci vagy bmw vagy akármelyik neves autógyártó akiknek van stílusuk. Azoknak a kocsiknak van egyéniségük.
milyen preztizs ami koppintva van???

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
[QUOTE=fac€][quote name='málna']azért ne keverjük össze a koreiai meg vietnámi, meg hasonló autókata japánokkal. az elmult 15 évben a japán autók teljesen egyediek lettek, közük nincs az európai autókhoz.
QUOTE]
??????????????????????????
mond láttál te már lexust?
Egy olyan lexus model sincs amiben lenne vmi kis eredetiség!
Lopott sz*r[/QUOTE]

szerintem ez furcsa meglátás. Másoljanak amit akarnak, ha az lesz az eredmény, hogy egyik-másik "átirat" jobb lesz mint az eredeije, mert valamit hozzáadnak, akkor azzal csak mi nyerünk, nem? Fogyasztó vagyok, nem tudom, és nem akarom sajnálni azokat, akik belõlem élnek.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
nem!
a szervíz okosságára gondoltam.
de akkor felnistül mindenestül... hát az meg már érdekes történet.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
annyira nem vagyok láma. nem gumicsere, komplett kerékcsere gumival felnivel. vagy gondoltad, hogy otthon leügyeskedtem a gumit a felnirõl ?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
ki kell súlyozni a kereket mikor gumicsere van!:-)
(kacsint)
amúgy régen tényleg nagy fa**ágokat találtak ki, mint a müanyag benzineskanna annó... aztán jött egy hideg, és BUMM:-)
azóta viszont szerencsére fejlõdött a müanyagipar kicsit....

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
régi kreszkönyvben volt ábra hogy kell rotációban cserélni a kereket (jobbról balra, elõlrõl hátra), na az mekkora egy baromság. egyszer eljátszottam, hogy felrkatam a hátsót az elsõre és viszont, na úgy ütött mint az ingaóra, úgyhogy gyorsan vissza és új gumik elõre.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
persze, ez a takarékos megoldás.
a másik pedig hogy a hátsókat elöre rakják, és az elsöket meg viszont.
nem egy biztonságos megoldás, de nagyon occó.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
aha, akkor jól gondoltam...
mert sokan csak a meghajtott tengelyen lévõ gumikat cserélik ha elkopott...
Autist Team:)

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
rave én így tudtam, de te jobban benne vagy az autóiparban. :) akkor mondj valamit a sárvédõgumi használatáról is.

edit: kerestem, de ... akkor váltok gúgliról mert azon soha nem találok semmit. :(

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Endroo nem egy nagy szakértõ..:)

Igaz ül a gép elött, de nem tud rákeresni a megfelelõ KPM szabályra:)

(5) Gépjármûvön, mezõgazdasági vontatón, lassú jármûvön és pótkocsin az azonos tengelyen lévõ kerekekre csak olyan gumiabroncsok szerelhetõk, amelyeknek mérete, szerkezete, teherbírása, mintázati jellege (nyári, téli, illetõleg országúti, terep) azonos.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
thez golf1-en? minek hátra széles gumi? hátsókerekes?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
ja semmi. ugyanazt írtam:-)
korán van még, én meg ööö...
mind1.
(a méretben biztos vagy?:-) porse filing hátul traktorgumival, elöl meg csirkével:-))