Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Autók - Hírek, Vágyak, és-a-többi

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
5099 replies to this topic

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
tudom:(
nekem is meg kellet küzdenem azzal hogy lebeszéljem róla illetékes õsöm.
DE nekünk kicsi lenen meg nagyon sokat használja és neki is jobb egy kényelmes jó útfekvésû autó.
DE szerintem a liana kicsit túl van árazva annyi pénzért mi inkább autót vetünk:)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Meiknek volt gondja a Skodával?:rocketman

Suzukit azért vesznek az errre hajlamos emberek, mert kicsi a fenntartási kts-e, és jók a finanszírozás lehetõségei.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
valszeg mert kiviszik õket, de nemhiszem hogy a fokusok ne mûködnének 20 év múlva.Meg itt ki saházánkban az emberek inkább vesznek egy új suzukit mint egy jobb használtautót.

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,555 posts
hát igaz vater s 120 -sával mentem nemrég és 80-nál azt hittem ,hogy halálfélelmem van ,hogy nem is tudok majd megálni.
arra gondolok, hogy pl a golf III. közül már alig látok egyet-egyet, pedig nem olyan régi autók azok.
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
nincs bajom az elekrtonikával, vannak kocsik ahol megbírják csinálni rendesen.
CSAK az elektronikusFeltöltött kép
Ezekis menni fognak. Azért inkább egy meganban utazok mint sokda 120.
Azok se voltak jók cask azt tudták az emberek buherálni.

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,555 posts
az a sok elektromos kütyü arra jó ,hogy mindig lehessen vele "szak"szervízbe menni ,mert ott kétszer annyi zsét lehet ott hagyni, mint máshol.
nem vagyok konzervatív ,de a jó kis szockocsiknál nem lehetett ennyire elszllni a szervízáraknál és még jópár megy belõlük. Kiváncsi leszek ,hogy 20 év mulva mi lesz a most egy-két éves autókból.....

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
Nekünk 4ajtós MeganeII.nk van éshát, sose voltam oda a franciákért de mondjuk kényelmes, a mostorja nagyonerõs csak HA a Csigazabálók nem tudnak megbízható, jólmûködõ elektronikát csinálni akkor miért pakolják tele vele az autót alapból??????????????????????????????:scratchhe
kényelmes nagyon csak pl: A renaultkártya(merhogy sluszkulcsot már nem csinálnak) bedöglött be kellett vontatni oszt a szervízben meg azt mondták hogy hááát..hordjuk a pótkulcsot is:D
a benzintank ajtaja meg konstrukciós hiba miatt olyan hogy a záró-nyitómehanizmust télen telenyomja a keék dzsuvával és nem nyílik
De úgy jobb a fogyaztás:)
A szervíz meg sose tudja konkrétan hogy mi a baja , pedig számítógéppel ellenõrniz.
Egyébkén azért nincs olyan rosz véleményem róla, mert jók lennének a franciák csak nem bírják összerakni az autókat:rocketman

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,555 posts
és mi van akkor ha elfogy az ablakmosója, megy szevízbe és töltet bele 3k ért 1 litert???
bár annál a kategóriánál már nem számit a pííz

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Hát ez érdekes, nekünk egyik francia kocsival sem volt gond soha..de akkor a szabályt erõsítõ kivétel vagyunk szerencsére:)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
Pözsó?
Amióta anyámék megvették a 307est, azóta teljesen lemondtam a francia autókról...
2x fagyott ki az elektronika, ezzel a moci is lefulladt, se kép, se hang. Mindez vak sötétben összel éjszaka (csak az egyik), kulcs ki-be aztán indul, mi lett volna autópályán?

Nincs hozzá pótalkatrész, a megtört müa elemek helyett, 1 árnyalattal világosabb ajtót sikerült felrakniuk a sérült helyett (2hónap után).
Félévesen visszahívták önindító cserére (mind az összese, mert nem kevés kigyulladt...)
2x hívták vissza szoftver frissítésre, elektronikailag egy rakás szar, a kábelezése olyan kusza, hogy nem kevés idõbe telt míg a szervízben véletlenül kihúzott sárga drótot sikerült kigobózni annyira, hogy elérjen a dugaljába.
Magától kiesett az indexbõl az izzó, és nem lehet kiszedni a búrából.
Egyéb pozitív véleményem és észrevételem eddig nem akadt ezzel a remekbeszabott szgk-val kapcsolatban.
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
mondjuk minek azt kinyitni?
ha felnyitod akkor úgyis csak burkolatot látod:(
de azé...

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts

Vagy ti a vincseszterbe [winchester ugye vole? ]is belenéztek ogy milyen szépen forog?

Winchester, dupla v -vel, hogy tanulja` is valamit... ;) :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
szerintem csak simán hiányzik belõle a kis kar, ami nyitja a motorháztetõt. És akkor máris meg vagy lõve. Persze biztos meg tudod találni a módját, ha nagyon akarod, de a megcélzott vásárlóréteg szerintem nem is akarja :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
de ezt nem vágom :)
kulccsal levan zárva a géptetõ, amit csak a szervízben tudnak kinyitni? vagy plombálva?
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
jó autó az nekünk is az van...(céges)
csak ha elromlik nincs hozzá alkatrész...
Autist Team:)

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Én a 307-est veszem alapul.
Az a 150 ezer km alatt csak párszor volt szervízben..

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Az attól függ, hogy melyik ! A 607 hiába egy gyönyör, mûszakilag messze nincs a toppon.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
khmm khmm;)peugeot rulez;)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

ez igaz.
a peugeot 607-es motorháztetejét csak a szervízben lehet kinyitni:)

Ott viszont igen gyakran ! :D

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
szerintem nem túlzás. Csinálják meg úgy, hogy ne kelljen hozzányúlnom, és boldog leszek. Ennyi pénzért ez alap. Vagy ti a vincseszterbe [winchester :D ugye vole? ]is belenéztek ogy milyen szépen forog? :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F