Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Autók - Hírek, Vágyak, és-a-többi

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
5099 replies to this topic

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
lamborghini-nek is volt terepjárjója...
Szerintem az elektromotor az irtózatos nyomaték miatt érdekli a porschet.

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts
ez a cayene vagy mi egy nagy "gáz". inkább imidzs romboló, mint majer. kár ezzel égetniük magukat szerintem. persze anyagilag biztos jól járnak vele az nem is kérdés, ha már gyártják nadekérem! mi lesz, még? ferrari egyterû?

hja, és azt tetszettek hallani, hogy az amazóniában okozott kár, már visszafordíthatatlan? kicsinálják még a barnamoszatokat is és megfulladunk...

persze meg is érdemeljük. aki csinálta azért, aki meg hagyta, azért. és dögöljenek meg a szójazabálók.

(aki nem értené, mirõl beszélek: a brazíl õserdõkben már annyi fát vágtak ki, hogy több a soknál -növények->co2->üvegházhatás- a barnamoszatok a tengerben szintén hasonló funkciókat látnak el. hasonló mértékben/jelentõséggel ha lehet még érzékenyebben a környezetszennyezésre, vidrákra, kagylókra)

a szója meg úgy jön ide, hogy a kiírtott õserdõ/esõerdõ (ami egyszerre mindkettõ) helyén szóját termesztenek. ámerikában menõ a génkezelt, európában nem, ezért európa nem vesz az usa-ból és így iszonyat piaca lett európában a nem génkezelt szójának.
Too many times your body can't take
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed

A biciklim. Saját konstrukció.

vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Jót nem is akarnak/tudnának csinálni, mert ahhoz hiányzik a tapasztalat.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
miért, csináljon olcsó fapadosat?
porsche egyedül a luxusra/sebességre megy.

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,555 posts
szerintem a porsche terepjárók nem szépek (persze ez teljesen szubjetktív)
a másik hogy ,miért a luxus kategóriában kezdenek újítani?
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
Hibrid modell bemutatását fontolgatja a Porsche

Feltöltött kép

épp idevág:)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Kína nem nagyon tud fejlõdni sok szempontból. Pölö analfabéták, létminimum alatt élõk, hajléktalanok a teljes lakosság %-ában, 1 fõre jutó GDP, stb. Lehet, hogy világhatalom lesznek (pfuj), de a fejlett országok ismérvei ezen mutatók optimális értékei.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
kína világhatalom lesz, figyeljétek meg ;)

amúgy Kína is gyárt autókat ;)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
de a többiek sem fognak ülni a a babérjaikon ;)

gondolom 1940es viszonylatban elég fejlett kína :D

de ki tudja, mit alakítanak rizsevõ barátaink...

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Jah, csak nem mi csináljuk a gyereket, hanem a barnák, meg a sárgák. Nemrégiben olvastam, hogy ugye manapság hozzávetõlegesen 5.5 milliárdan lakunk itt, ebbõl a fejlett országokban 0.5 milliárdan élnek; 2050-re az óvatos becslések is 8 milliárdos népességet jósolnak melybõl a fejlett országok lakossága csupán 0.3 milliárdot fog kitenni.

mármint a ma fejlett országokban lesz 0.3 milliárd, nem?
pl. kína tuti felfejlõdik addigra
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Jah, csak nem mi csináljuk a gyereket, hanem a barnák, meg a sárgák. Nemrégiben olvastam, hogy ugye manapság hozzávetõlegesen 5.5 milliárdan lakunk itt, ebbõl a fejlett országokban 0.5 milliárdan élnek; 2050-re az óvatos becslések is 8 milliárdos népességet jósolnak melybõl a fejlett országok lakossága csupán 0.3 milliárdot fog kitenni.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
az a baj, hoyg egyre csak csinaljuk a gyerekeket holott egyre kevesebb emberre van szukseg.
es ez tovabbi tendencia.

a tervezett elettartam es egyeb fogyasztoi tarsadalomban letezo dolgok meg...

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,555 posts
na én meg megyek dolgozni, pedig érdekes dolgok ezek...
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
fac€: lassan téged lõnek le... :D

Amúgy ezek érdekes sztorik és rögvest ásnám is bele a dologba, meg írnék ezt azt, de TANULNI KELL!!!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
még ide se írtam:scared:
kicsit szétszórt vagyok ma:(
a vizet tuda így bontani:)

szóval nemtudom mi lesz 20 év múlva, de egy 320-as BMW-ben szeretnék min. csücsülni

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
A 120% az nem ellentmondás, mert kicsit buherált hatásfokkal dolgoznak itt.

Kb úgy, mint a kondenzáció gázkazánoknál, ahol 107% a hatásfok.

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
errõl is szó volt benne, meg,hoyg mennyi munkahely menen tönkre...
brühahaha
mert ha elfogy az olaj akkor nem mennének tönkre a benzinkutak, olajfinomítók és társaik.
na mindegy.
ez a szerkezet azért éredkes,mert 120% hatásfokkal mûködik ami a fizika ami álláspontja melett lehetetlen.
de úgy mûködik és pont. és ami hihetõvé teszi, hoyg a NASA is szerzõdött a taggal.
Tesla (remélem így írta becses nevét) is tapasztalta már, hogy rendkívül magas feszültségen vagy fordulatszámon energiák jelennek meg.
És amiért ideírtam ezt az egészet, mert egy egyszerû átalakító segítségével minden benzinmotorohoz használható szóval maradhat a 4,2-es quatró:)
elméletileg

remélem még fogunk hallani errõl és nem lövik le az olajcégek

folytatom a viráglocsolást:)

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
Ja: a jelenleg kapható, személyautókba épített belsõégésû motorok hatásfoka egy számjegyû (ha jól emlékszem, rá kellene keresnem a weboldalra, ahol láttam).
Wankel-motort sem gyártHAT senki.
Mazda RX-sorozat valóban kivétel, ám statisztikailag is szinte nulla részaránnyal bír. Pedig a hatásfoka is jobb, nagyságrendekkel - talán 15-20-ad annyi? - alkatrészbõl áll, mint benzines/dízel társai; a bolygódugattyú vibrációját pedig a Mazda "tucatautóinál" is már igen tisztességesen orvosolták...

(Összeesküvés-elmélet v0000003)
"In idem flumen bis non descendimus"

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

jorus:
majdmeglátjuk...
a discoveryn láttam errõl egy érdekes filmet. Tesla kutatsairól és hasonló jelenségekkel szembesülõ mai feltalálókról szólt. Az egyikkel a NASA szerzõdést is kötött. A feltalálónak arabok 1miliárd dollárt ajánlottak,ha befejezi a kutatásokat.:)
érdekes volt, remélem nem fogják kinyiffantani.

Itthon csak Egely Gyuri bácsi és 3 barátja toporog némi pénz hiányában a megoldás küszöbén.
Hazai egyetemen tanító tudós 6-8 milliárd forint és fél év távolságra toporog a rák ellenszerének megalkotásától. Csak így, egyszerûen.
Azon az egyetemen, nála doktorátust szerzett barátommal beszélgettünk cirka egy hónapja róla; a tanár szerényen még az elvi sémáját is elmondta a gyógyszernek. Hihetetlen egyszerû és hihetetlen zseniális - lehetne.
Viszont a gyógyszergyárak _nagyon_ nem szeretnék. Manapság borzasztóan nem szeret/akar senki "tökéletes" dolgokat gyártani. Fényenergiával mûködõ mobiltelefonokat, etc.

(Összeesküvés-elmélet v0000002)
"In idem flumen bis non descendimus"

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég

Minek ide hibrid kocsi, mikor egyes villanyautók már 4másodpercen belül gyorsulnak 100ra és akár 180-200al tudnak menni?

Mondjuk semmi sem fogja azt az érzést kelteni mint egy jó "kis" 4,2 es quatro motorral rendelkezõ RS6 az tuti (legalábbis a mi életünk alatt)

vagy egy féléve volt az autópiacban egy kis cikk. A képen egy X5-ös volt látható, mind a nyégy kereke füstölt:)
1000NM-t tudott alacson fordulaton. Benzin és eletromotor volt benne
sztár kis kép