nos igen, valóban mondhatjuk, hogy a saab gm, de én inkább azt mondanám, hogy opel, miután a vectra padlólemezére építik... persze az opel meg gm.
a renaultos dolgot vhol hallottam, de sztem igaz. majd utánanézek. te nem véletlenül azon a képen láttad, hogy a fordhoz tartozik a volvo? az nekem is megvan, de nem tom mennyire naprakész :confused:
miért nincs áthúzás?
nah megvan. valóban nem rönõ a volvo, hanem vmi közös autokat fejlesztenek. hmm... mondjuk ez se sokkal jobb...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Autók - Hírek, Vágyak, és-a-többi
Indította
Lord_Leslie
, 2004. október 01. 18:49
Írta 2004. november 15. - 17:13

vendég_Charon_*
Írta 2004. november 15. - 13:15

Írta 2004. november 12. - 03:20

igen, a Saab az GM.
mint ahogy még vagy másik 15 márka. ez semmit nem jelent(opel, Vauxhall, Cadiccal, Saturn, GMC, Chevrolet, Subaru, Oldsmobile, Hummer, Buick, Pontiac, Holden).
a volvo meg: nemtom honnan jött ez a francia autócsoport, de ...
....te nem véletlenül a dácsiára gondoltál? bár az nem is hasonlít a volvóra.
szal volvo: a Ford autóscsoport tagja.
(mint ahogy a Lincoln, a Mercury, a Mazda, Astonmartin, Land Rover, a Ford, és a Jaguár.)
...
2005 tavaszán bemutatják a H3-at. höhh... nemtom mit lehet még az alap autón elrontani... de azt megteszik most
mint ahogy még vagy másik 15 márka. ez semmit nem jelent(opel, Vauxhall, Cadiccal, Saturn, GMC, Chevrolet, Subaru, Oldsmobile, Hummer, Buick, Pontiac, Holden).
a volvo meg: nemtom honnan jött ez a francia autócsoport, de ...
....te nem véletlenül a dácsiára gondoltál? bár az nem is hasonlít a volvóra.
szal volvo: a Ford autóscsoport tagja.
(mint ahogy a Lincoln, a Mercury, a Mazda, Astonmartin, Land Rover, a Ford, és a Jaguár.)
...
2005 tavaszán bemutatják a H3-at. höhh... nemtom mit lehet még az alap autón elrontani... de azt megteszik most

Írta 2004. november 12. - 03:12

Írta 2004. november 11. - 20:57

hmm ...
mondjuk miután a volvo assze m most épp a renaulthoz tartozik, nem csodálom, hogy nem oly fasza.
aszem a saabot is bekebelezte vmelyik tucatgyártó.
29 japán autó hmm nah ez jelent valamit
azért én is ellenék egy s2000el ;D
mondjuk miután a volvo assze m most épp a renaulthoz tartozik, nem csodálom, hogy nem oly fasza.
aszem a saabot is bekebelezte vmelyik tucatgyártó.
29 japán autó hmm nah ez jelent valamit

azért én is ellenék egy s2000el ;D
Írta 2004. november 11. - 06:07

na itt az igazsag!de volvorol,meg a saabrol a f...m se gondolta volna.a mergakrol mar inkabb.
Írta 2004. november 10. - 10:29

Ez asszem még a gyp topicban volt téma, dehát idevág.
Ugye tudtok angolul?
(ha nem, a tíz legmegbízhatatlanabb autó listájáról van szó)
"European models - mostly high-end vehicles - claimed 10 of the top 11 spots on the magazine's list of least-reliable sedans. The Mercedes-Benz S-Class, with a sticker price starting at about $75,000, topped the list followed by the Jaguar S-Type, retailing at about $45,000.
BMW, Saab, Volvo and Volkswagen also placed models on the Top 10 list, which contained only a single U.S. vehicle - the supercharged version of the Pontiac Grand Prix.
"These high-end European models carry many of the latest features, and the more stuff you've got, the more likely you're going to have problems," said David Champion, Consumer Reports' director of automotive testing. "But the Japanese manufacturers have similar systems and they get it right. It's all about the attention to detail."
10 Least Reliable Sedans
1. Mercedes-Benz S-Class
2. Jaguar S-Type
3. BMW 7 Series
4. Jaguar X-Type
5. Mercedes Benz E-Class
6. Mercedes Benz C-Class (V6)
7. Volvo S60 (AWD)
8. Saab 9-3
9. Pontiac Grand Prix (supercharged)
10. Volkswagen Passat (AWD)
Of the 32 models earning the highest praise in the survey, 29 were Japanese, including 16 Toyota.
In the small car category, the Toyota Corolla and the Scion xB proved most reliable, while three Volkswagen models - the Golf, the Jetta and the New Beetle - came in last."
forrás: Consumer Reports
Ugye tudtok angolul?
(ha nem, a tíz legmegbízhatatlanabb autó listájáról van szó)
"European models - mostly high-end vehicles - claimed 10 of the top 11 spots on the magazine's list of least-reliable sedans. The Mercedes-Benz S-Class, with a sticker price starting at about $75,000, topped the list followed by the Jaguar S-Type, retailing at about $45,000.
BMW, Saab, Volvo and Volkswagen also placed models on the Top 10 list, which contained only a single U.S. vehicle - the supercharged version of the Pontiac Grand Prix.
"These high-end European models carry many of the latest features, and the more stuff you've got, the more likely you're going to have problems," said David Champion, Consumer Reports' director of automotive testing. "But the Japanese manufacturers have similar systems and they get it right. It's all about the attention to detail."
10 Least Reliable Sedans
1. Mercedes-Benz S-Class
2. Jaguar S-Type
3. BMW 7 Series
4. Jaguar X-Type
5. Mercedes Benz E-Class
6. Mercedes Benz C-Class (V6)
7. Volvo S60 (AWD)
8. Saab 9-3
9. Pontiac Grand Prix (supercharged)
10. Volkswagen Passat (AWD)
Of the 32 models earning the highest praise in the survey, 29 were Japanese, including 16 Toyota.
In the small car category, the Toyota Corolla and the Scion xB proved most reliable, while three Volkswagen models - the Golf, the Jetta and the New Beetle - came in last."
forrás: Consumer Reports
Írta 2004. november 09. - 21:24

Írta 2004. november 07. - 16:37

Írta 2004. november 07. - 16:02

Írta 2004. november 03. - 11:48

http://www.bikemag.h...bum714/100_4837
neszeneked... álmok ,autók, vágyak...
valaki mennyit álmodott arról anno, hogy a MERKUR telepen beb@ssza maga után egy ilyen ajtaját.. aztán wrummmwrummm Irénkét becserkészi az erdõben..
aztán ez lett a vége
neszeneked... álmok ,autók, vágyak...
valaki mennyit álmodott arról anno, hogy a MERKUR telepen beb@ssza maga után egy ilyen ajtaját.. aztán wrummmwrummm Irénkét becserkészi az erdõben..
aztán ez lett a vége

Írta 2004. november 02. - 14:23

Írta 2004. november 02. - 11:51

Motorhangokat én találtam jómultkor valami oldalon Alfa V6, Porshe, amerikai dögök.. ilyesmi, majd rákeresek megin.
az összehegesztett autóról megcsak annyit, hogy követlen környezetemben van egy Xantia, amibe hátulról belecsappantak de rendesen (álló autóba ~70el) és õ úgy lett megjavítva, hogy kint bagópénzért vett a srác egy másikat motor és váltó nélkül, hazahozta félbevágta a hátsó üléssor elõtt és ....
de itt nincs színkülönbség meg semmi, szóval profibban lett összerakva.
a kintrõl behozott immárcsak fél autó meg tökéletes alkatrészhalom ;D
az összehegesztett autóról megcsak annyit, hogy követlen környezetemben van egy Xantia, amibe hátulról belecsappantak de rendesen (álló autóba ~70el) és õ úgy lett megjavítva, hogy kint bagópénzért vett a srác egy másikat motor és váltó nélkül, hazahozta félbevágta a hátsó üléssor elõtt és ....
de itt nincs színkülönbség meg semmi, szóval profibban lett összerakva.
a kintrõl behozott immárcsak fél autó meg tökéletes alkatrészhalom ;D
Írta 2004. november 01. - 19:00

bizony szép!
és hiába van nagyon rendben az az UAZ, amirõl beszélek, azért a GAZ 69-et szeretjük jobban
és hiába van nagyon rendben az az UAZ, amirõl beszélek, azért a GAZ 69-et szeretjük jobban

Írta 2004. november 01. - 18:51

jah
most fog bekerulni haver nivajaba egy regi fiat dizel. ;-)
pedig a gaz 69 miylen szep!!!
most fog bekerulni haver nivajaba egy regi fiat dizel. ;-)
pedig a gaz 69 miylen szep!!!
Írta 2004. november 01. - 18:38

Írta 2004. november 01. - 18:26

Írta 2004. november 01. - 18:22

vagy amit még szoktak: valami öreg dízelmotort bele. azt nem tartom hülyeségnek. de mi még a buta motorokkal hajtjuk
(az UAZ még megy is szépen. a GAZ-nak viszont már vérzik a torka)

Írta 2004. november 01. - 18:17

uaz gaz sajna motorjaban mar buta
nagyon oreg konstrukcio
de egy jo lada motor mar segit a dolgon
nagyon oreg konstrukcio
de egy jo lada motor mar segit a dolgon
Írta 2004. november 01. - 16:46

szederturmix:
én találtam motorhangot, de az tényleg motorhang: www.ducati.hu
itt találsz párat. lehet, hogy nem ilyenekre gondoltál.
még a terepjáró témához:
az ml merci csak vicc (ha csak a terepjárást vesszük), ahogy például az x5 bmw is (azt mondják, az x5 még a legjobb ebben a kategóriában). bár szépek. de ami szép is és tud is, az pl a toyota landcruiser 100. vagy persze a g merci, de igazán terepre a rövid tengelytávos a jó. és ami még nagyon jó: a rövid pajero. de mondhatnám a GAZ-t vagy UAZ-t is, ami mondjuk terepen kívül nem sok mindenre jó, de arra nagyon
ezek tapasztalatok (az ml mercit kivéve).
ja és ha sírni akartok:
www.wreckedexotics.com
:'(
én találtam motorhangot, de az tényleg motorhang: www.ducati.hu
itt találsz párat. lehet, hogy nem ilyenekre gondoltál.
még a terepjáró témához:
az ml merci csak vicc (ha csak a terepjárást vesszük), ahogy például az x5 bmw is (azt mondják, az x5 még a legjobb ebben a kategóriában). bár szépek. de ami szép is és tud is, az pl a toyota landcruiser 100. vagy persze a g merci, de igazán terepre a rövid tengelytávos a jó. és ami még nagyon jó: a rövid pajero. de mondhatnám a GAZ-t vagy UAZ-t is, ami mondjuk terepen kívül nem sok mindenre jó, de arra nagyon

ja és ha sírni akartok:
www.wreckedexotics.com