Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - Hírek, Vágyak, és-a-többi

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
5099 hozzászólás a témában

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
thez:
nem gáz, ha valaki betart minen sebességhatárt, de azért itt is csak ésszel..

pl utálom, és k/**a ideges leszek, ha valaki ezt a belsõ sávban teszi....vagy ha egy olyan helyen, ahol kinn van a 30as tábla, de sehol senki, se iskola,se kórház, csak ottmaradt....vagy ha az autópályán 130al "dönget" a belsõ sávban, mondván, hogy többel úgysem szabad menni...ilyenkor üvölteni tudok, és bevallom, hogy toltam már le pár ilyet...(<10centi)..:(

de mindközül a legrosszabb, ha valaki lassú (ez nem baj, szíve joga)de a felezõvonalon autózik, és amikor mögé érek, és próbálok kinézni, akkor sem húzódik le..az ilyet is szoktam szivatni dúrván...

Egyébként egyszer kipróbáltam a körúton, ha max 50-el mentem, minden egyes rohadt lámpánál meg kellett állnom, met nem értem el a zöldet...kb 70 kellett volna hozzá...no comment
Van állásom...:bananadan

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Elhiszem;)
Egyébként a 05-ös SX benne van a pikszisben bár a legalján és csak akkor jön fel ha olvasok valami olyat hogy már nem törik el a vezérmûtengely viccbõl meg a kuplung sem darabos pár hónap után;)(jelzem nem minden KTM-re értem ezt csapán sokra:D)
De továbbra is maradok Yamaha fan.
Ha SM Akkor Husqvarna;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

Egyébként a KTM jó motor csak szerintem vannak gyermekbetegségei..
Ennyi.

Hát ezért Téged simán lenyiláznának nagyon sokan... Feltöltött kép

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

Gondolom! De nekem ez durvább, hogy az összes tükör, elektromos kapcsoló (ablakemelõ, tetõablak-nyitó fõképp), kupak, kipufogó, lámpa közelében figyelmeztetés-hegyek:
Vigyázz: ez meleg, ez hideg, ez hangos, ez büdös, ez ám nem a valóságot mutassa, hanem kisebbet és fordítva... Bush-manok vazze'!

Ez semmi ! Régebbi Kecskeméti Air Show-n ültem Bradley tankban meg Humwee-ban...és eltudtam volna vezetni !! :D A kocsiban rá van írva (!) a pedálokra, hogy melyik melyik !

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Mezõn?Freeride?:D Nyomod a kápolna kettõt a kocsival?;)
Na de nem baj vezzes okosan és ne idiótáskodj..akkor majd tudsz venni még idõsebb korodban egy drága autót is amivel majd mehetsz gyorsulni a ringbe;)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
:-)
jó.. gyorsan is jó menni, de kezdõjogsisként nem fogom csinálni. utána meg már azért nem.
persze gyorsan menni is jó. ált üres parkolót keresek ilyenkor, vagy egy kihalt utcát egy gyártelepen. vagy ma is kimentem egy mezõre, és 4esben padlógázzal átmentem rajta. csak úgy. jó volt:-)
de itt csak én halok meg ha hibázok, más nem... ezt kéne tennie mindekinek. ha valaki gyorsan akar menni, menjen ki egy mezõre/parkolóba és ott nosza. utána meg max 50el városban:-)
mind1, lerágott téma, úgyis ez marad:-)
de mikor 200-al elsuhan mellettem egy egy nagy járgány, még mindig meg tudok lepõdni
vagy nagyon tudnak, vagy nagyon merészek.(autópálya)

Palmi: az ezer jó lett volna:-)
de van használtautón sima 1.8 is, GT. nem 140 paci,c sak 90, de az is... illetve van nem egy GTi is. azok ~400...
mondjuk 300 jobb, de még ezek sem olyan vészesek végülis:-)
www.vwgolfklub.hu itt meg van ezer okosság:-)

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Thez:Semmi baja sem volt, 250 ezer kellet neki az új kocsihoz,gyorsan...

Így jártam, legalább nem fogok ezreket költeni a tuningra és fölöslegesen gyorshajtani...
Azt nem írtam az elöbb, hogy GTI volt.

Mindjá sírok :(
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Egyetértek, nekem a nagybátyát tart be minden határt, viszont õ még alatta is megy valamivel, néha idegesen lassan megy;)
Apám bezzeg;)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
hé:-)
bringa más dolog.
annak nincsen következménye.
itt most már csak a mások dühítéséért is gyökféllel megyek ott ahol annyival kell menni. mondjuk 30as tábla néha nekem is nehezemre esik(beleállni a fékbe) de azt is próbálom mindig.... nah de ez van:-)
ha valaki meg siet, induljon el korábban. huszárkodni meg lehet a hungaroringen.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Na majd megváltozol te is;)
Bár inkább tartsd meg a jó szokásod, bár mondjuk ha azt vesszük alapul ahogy a bringával mész a városban;)villi sín stb, akkor a kocsival is illene a járdán menned:D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
vezetés élménye: az ilyen gyökereket ilyen szituációban látni úgy, hogy más nem sérült, másnak nincs kára.
az elmúlt hét(amióta vezetek) tapasztalata: fránya módon betartom mindenhol a sebességhatárt. és ez k.rvasok embert dühít, akik szinte le akarnak tolni engem az útról, városban, autóúton, fõúton. szinte már gáz szabályosnak lennem. pedig az én autóm is tud azért menni, meg gyorsulni is rendesen(meglepõdtem mekkora erõ tud lenni egy 1.5ös benyás motorban is) de mégsem teszem. és ez rohadt sok másik autóst dühít.

Palmi: vagy télleg nagyon kellett a pénz az illetõnek, vagy valami gond lehetett azzal a kocsival.... túl olcsónak tûnik így a leírásodból.

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Most maradtam le egy zsír állapotú Golf II.-rõl
273,000.- lett volna, de valaki elvitte 3kilóért.
Alufelnik, téligumi felnivel, garázsbantartott, szervizelt,...

bptitans.hu

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
A meggondolatjanul elõzõs,megakadályozós elsõ változata benne van az új Allroad Audi koncepciós(kisdarabszámú) modeljében:
- Lézeres/infravörös sáv tartó rendszer
- Bizonyos sebesség feletti,index nélküli sávváltásnál kormányrezegtetés

Sajnos lehet,h tényleg szükség van ezekre a cuccokra, annyi láma van mostanában az utakon.

Minap megyek Salához, Zalaegerszegre.
Kicsit késésben votam, toltam az M7 esen belsõsávban végig, egy zsír új Carismás rájött, hogy Õ is tud ezzel a sebességgel közlekedni, sõt...
Siófok elött elkezdett torlódni a kocsisor, pár kilóméterrel odéb az út közepén fejjel lefele, csúnyám megtörve ott állt a Carisma. Ezzel közel 1 órát lassított rajtam és még sok másik embernek is megkeserítette a napját.
Szerencsére senkivel sem ütközött, csak magát és a kocsiját csukta össze, ja meg egy köbméter földet kipattintott az árok szélébõl, ezen csúszhatott meg valszeg.

Fõ a biztonság, de azért ne vegyék el a vezetés élményét...
Szerintem

bptitans.hu

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás

Nesze:

Lol, ez a mi 737-esünk. :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Na thy, ígértem neked beszámolót;)
BMW motorok, kritikán aluli agyonextrázott magas nehéz motorok leginkább villantani és gyök kettõvel korzózni alkalmasak(szerintem)
KTM:Itt egy dolog zavar az hogy a 2004-tõl visszafelé megbízhatatlanok és szervízigényesek, bár állítólag a 05-ös modellek már kiforrottak motorikus szempontból, a másik nagy gondom velük hogy sima egyforgáspontos rendszert használnak a gyári modelleknél és egyfolytában azt mondják hogy nem sikerült normális himbarendszer kidolgozni, miközben jópár factory modell himbás rendszerrel rendelkezik, azt hiszem nem lenne túl drága csak ugye az üzlet..
Egyébként a KTM jó motor csak szerintem vannak gyermekbetegségei..
Ennyi.
Igazából csak a BMW az ami szerintem nagyon szar;)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás

ez pont jó amúgy... van valami gyökér elötted, akit ki akarsz elõzni, úgy h egyet visszaváltassz és lepadlózod.
másik sávba épp beférnél, még a merga elé. de az okos autó meg elkezd fékezni. így merga beléd, és egész életedben fizetheted a javítási költségeket.
és mindezt miért? mert valaki gyökér egyre nagyobb marhaságokat talál ki. ahelyett, hogy dolgozna.
van benne ráció is, de én nem ülnék bele ilyen autóba.

Mé' a merga gondolod, nem rakna bele az ABS ASR ülésûtés hõfokváltozásfigyelõ, lopásszámláló elektronika mellé... ?

Mondjuk, szerintem is birkaság.
kicsit túlontúl elektronizált lett az autózás.
legutóbb egy kútnál nénike a lánya opeljével téblábol, hogy nem indul, nem indul...
tipp senkinek, benya van, minden OK...mégse..
kijön szervízes-klikk- akkufesz nem éri el a névlegest, inditás zárolva.
Mennyé' na nyugodt szívvel bankot rabolni.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
kiperemezni a kerékjátrati iveket, 18-as krómfelnit, vagy 13-mas ats-t alá, ültetni a porig, 3-mas golf, vagy corrado mûszerfalat bele, meg recarokat, és kezd majd alakulni :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
azokra gondoltam
szép;)
és végül is nagyon olcsón kijöttél...mennyi lesz ha kész lesz?
250e körül?

edit: ez kb annyiba lehet ha kész lesz mint a bicajod...:)
Autist Team:)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
ha a golfos linkekre gondolsz(atw bexart)
golfos kép 1 javítva
golfos kép 2 javítva

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
a hiba már megint az én készüékemben van, vagy tényleg nem jó már a képrõl a link?:(