Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Autók - Hírek, Vágyak, és-a-többi
Started by
Lord_Leslie
, 2004. October 01. 18:49
Posted 2005. February 04. - 14:29

Posted 2005. February 04. - 14:26

Posted 2005. February 04. - 14:25

Tudom:(
A "kedvezményes" jogsi egy nagy átverés, rohadt drága minden..
A "kedvezményes" jogsi egy nagy átverés, rohadt drága minden..
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
Posted 2005. February 04. - 14:23

Na van autóm:D csak jogsim nincs még, meg lett tartva a peuzsó 307-es majd tolok képet este..
Nemrég kezdtem el letenni a motorjogsit, még ugye csak a kresz résznél tartok és az érdekelne hogy közben elkezdhetek e ugyanott egy B jogsit is letenni úgy hogy nem kell többet fizetni?Vagy párhuzamosan kell két kresz órára is járnom?
szerintem nem kell két kreszre járni. Csak ki kell egészíteni majd. Valahogy igy van. (a "B" -ben több minden van, mint az "A"-ban)
De arra nem is számits, hogy olcsón meguszod, ugyis levesznek mint a huzat.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
vendég_Charon_*
Posted 2005. February 04. - 13:38

http://www.hwsw.hu/hir.php3?id=28112
A gépkocsivezetés alatt való telefonálás sok országban csak headsettel engedélyezett. Újabb kutatás mutatott azonban rá, hogy nem maga a félkezes kormányzás az, amely igazán megnöveli a vezetés közbeni telefonálás kockázatát, hanem a beszélgetés által lekötött figyelem, szellemi erõfeszítés. "Ha berakunk egy húszéves vezetõt a kormány mögé mobiltelefonnal, a reakcióideje egy 70 éves sofõrével lesz azonos" -- mondta el David Strayer, a Utah Egyetem pszichológiaprofesszora, a tanulmány egyik szerzõje. "Olyan, mint a hirtelen öregedés" -- tette hozzá.
A tanulmány rámutatott, hogy nem számít, hogy a kezek szabadon maradnak-e, vagy sem. Maga a beszélgetésben való aktív részvétel az, amely jelentõsen lerontja a vezetõ képességeit -- magyarázta Strayer. Valójában az az autós, aki telefonál, szellemileg rosszabb állapotban van, mint egy ittas vezetõ, akinek véralkoholszintje meghaladja a 8 ezreléket.
A kutatás rámutatott, hogy átlagosan 18 százalékkal romlik a fiatalok reakcióideje. Bár ez század- vagy tizedmásodperceket jelent csak látszólag, a valóságban ez több méterrel megnövekedett féktávot is jelenthet, sebességtõl függõen. Nem kell részletezni, azok a centik, méterek mennyi jelenthetnek egy ütközés vagy gyalogos elcsapásának elkerülésekor.
A gépkocsivezetés alatt való telefonálás sok országban csak headsettel engedélyezett. Újabb kutatás mutatott azonban rá, hogy nem maga a félkezes kormányzás az, amely igazán megnöveli a vezetés közbeni telefonálás kockázatát, hanem a beszélgetés által lekötött figyelem, szellemi erõfeszítés. "Ha berakunk egy húszéves vezetõt a kormány mögé mobiltelefonnal, a reakcióideje egy 70 éves sofõrével lesz azonos" -- mondta el David Strayer, a Utah Egyetem pszichológiaprofesszora, a tanulmány egyik szerzõje. "Olyan, mint a hirtelen öregedés" -- tette hozzá.
A tanulmány rámutatott, hogy nem számít, hogy a kezek szabadon maradnak-e, vagy sem. Maga a beszélgetésben való aktív részvétel az, amely jelentõsen lerontja a vezetõ képességeit -- magyarázta Strayer. Valójában az az autós, aki telefonál, szellemileg rosszabb állapotban van, mint egy ittas vezetõ, akinek véralkoholszintje meghaladja a 8 ezreléket.
A kutatás rámutatott, hogy átlagosan 18 százalékkal romlik a fiatalok reakcióideje. Bár ez század- vagy tizedmásodperceket jelent csak látszólag, a valóságban ez több méterrel megnövekedett féktávot is jelenthet, sebességtõl függõen. Nem kell részletezni, azok a centik, méterek mennyi jelenthetnek egy ütközés vagy gyalogos elcsapásának elkerülésekor.
Posted 2005. February 04. - 13:35

Esetleg kérdezd meg.
Lusta vagyok várni jövõ hétig;) ha meg felemelem a telefont azonnal leejtem ha valaki beleszól;)
Posted 2005. February 04. - 13:31

Esetleg kérdezd meg.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2005. February 04. - 13:23

Na van autóm:D csak jogsim nincs még, meg lett tartva a peuzsó 307-es majd tolok képet este..
Nemrég kezdtem el letenni a motorjogsit, még ugye csak a kresz résznél tartok és az érdekelne hogy közben elkezdhetek e ugyanott egy B jogsit is letenni úgy hogy nem kell többet fizetni?Vagy párhuzamosan kell két kresz órára is járnom?

Posted 2005. February 04. - 13:05

Milyen autót vettél nagytesó?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2005. February 01. - 20:19

vendég_Charon_*
Posted 2005. January 31. - 17:13

Posted 2005. January 30. - 23:32

Posted 2005. January 30. - 23:26

meg smart;) tuning low rider smart, igazi Gettomobil persze csak parkolóban szabad vele körözni;)
Posted 2005. January 30. - 23:26

Posted 2005. January 30. - 23:25

Posted 2005. January 30. - 23:24

Posted 2005. January 30. - 23:20

Hát azt kell mondanom hogy szarból nem lehet várat építeni;)
Posted 2005. January 30. - 22:37

LEGSZEBB TUNINGSUZUKIK 
ezek télleg szépek,1-2 még jó is
amugy érdemes megnézni ezt az oldalt ha még nem ismeritek,bár elég régi de szép cuccok vannak rajta
www.modifiedcars.com
hajráf
//SUZUKI FUN CLUB topic kéne

ezek télleg szépek,1-2 még jó is
amugy érdemes megnézni ezt az oldalt ha még nem ismeritek,bár elég régi de szép cuccok vannak rajta
www.modifiedcars.com
hajráf
//SUZUKI FUN CLUB topic kéne

69.
==================================================
Posted 2005. January 30. - 21:02

letolatta egy böhöm nagy hummer..
oda a remekmû
öszinté láttam már olyan tuningolt suzuki-t amire, aztmondom,hogy okés, ez valahogy fest.
nade ez...
oda a remekmû

öszinté láttam már olyan tuningolt suzuki-t amire, aztmondom,hogy okés, ez valahogy fest.
nade ez...
Posted 2005. January 30. - 21:00

ne azt nézzétek.
hanem egy parkolóban valaki letolatta.
és ez lett belõle.
PÉP.
ha az alu lemezek nem azért lennének csak rajta, hogy legyen mit színrefújni, akkor....
najó, de ez csak kötöszködés.
hanem egy parkolóban valaki letolatta.
és ez lett belõle.
PÉP.
ha az alu lemezek nem azért lennének csak rajta, hogy legyen mit színrefújni, akkor....
najó, de ez csak kötöszködés.