Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - Hírek, Vágyak, és-a-többi

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
5099 hozzászólás a témában

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
Én sem azt mondtam, hogy ronda...(bár nekem nem tetszik)

Péter
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Annyian szídták már, hogy csatlakozom a kissebbséghez... Nekem egészen tetszik... Meg kéne szoknom, de csak csak megszoknám... :D Amúgy kicsit elfogult vagyok, de az astra viszont nagyon tetszik!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás

Az elso kepen kicsit olyan Ford Ka -s. Foleg a hatulja. Eleg nyomi, olyan mint egy vakond. Ilyen kis auton szerintem nem is nez ki jol egy ekkora hutoracs.

engem a pözsó 307-esre emlékeztet a hátulja...
Autist Team:)

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás

mióta az audinak bejött, azóta csak ilyen hûtõráccsal lehet eladni egy autót? ez AKKORA LOL.....

amugy meg ha elolvasod, hogy based on astra platform, akkor már nem is biztos, hogy elfér benne keresztben

Ez jutott nekem is eszembe...
Péter
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
mióta az audinak bejött, azóta csak ilyen hûtõráccsal lehet eladni egy autót? ez AKKORA LOL.....

amugy meg ha elolvasod, hogy based on astra platform, akkor már nem is biztos, hogy elfér benne keresztben

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás

Az elso kepen kicsit olyan Ford Ka -s. Foleg a hatulja. Eleg nyomi, olyan mint egy vakond. Ilyen kis auton szerintem nem is nez ki jol egy ekkora hutoracs.

kis autó? belefér a golf keresztben :D tudom, hogy csak irigykedsz

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
Viszont ha ilyen lesz az új stilo, akkor maradok a márkánál:
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Ez már formatervezés. :bananadan

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
nem lenne rossz, de az a meganos hátsó ablak kanyarítás, meg az almeras hátsó szélvédõ felkanyarítás elb.sza az egészet. minek kell akkora C oszlopot tervezni ? Azzal szúrták el a 3 ajtós megánt is.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
szerintem meg ez üt. Nagyon.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
Háááááát ...
Azért a GSI Astra szebb volt.
Feltöltött kép

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
Tényleg a dízel megán óccó óccó

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
jajj, apuék most vettek új astrát. nincs benne pölö vizhõfokmérõ. ergo a opelosok szerint már hidegen is lehet taposni neki, biztos nem árt... :rolleyes:
és alapból a risztó nem sikított, ha a hátsóajtó kinyílt.
amugy oké, csak az alapváltozat kopasz, ami meg normálisan fel van szerelve, annak az árából meg tökjó diesel megane-t lehet venni..

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

iljics: vegyél astra kombit :) tuti. felperemezteted a hátsó sárvédõivet, mehet alá a 17*8j-s felni 215-ös gumikkal, van 16 szelepes 204 lovas turbómotor a calibrában, belefér, és az mv6-os omega váltója pont passzol mellé :)
vagy vegyél egy omegát. kombit.

Ha design-ra teccene az Opel (az új Astra tecc, de arra meg nincs $) akkor már tetszene a Focus/Mondeo is és meg lenne oldva az életem.
A strít rácsing feelingen meg inkább csak nevetek, csekk avatar ! ;)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás

Uff!!!
Én úgy tudtam, hogy nem kilométerben, hanem üzemórában van megadva egy izzó élettartama!
Ergo: Sok országút, hamarabb cserés...

ez egy átlagos szám, de mivel nálam városban is ég a lámpa, végülis tökmindegy

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
iljics: vegyél astra kombit :) tuti. felperemezteted a hátsó sárvédõivet, mehet alá a 17*8j-s felni 215-ös gumikkal, van 16 szelepes 204 lovas turbómotor a calibrában, belefér, és az mv6-os omega váltója pont passzol mellé :)
vagy vegyél egy omegát. kombit.

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás

mert állítólag 20e km-ként kiég.

Uff!!!
Én úgy tudtam, hogy nem kilométerben, hanem üzemórában van megadva egy izzó élettartama!
Ergo: Sok országút, hamarabb cserés...
-Fel kell szerelni egy légfüggönyt, hogy kisebb legyen a légcsere
-Ez a légfüggöny átlátszó???
/idézet egy Miskolci egyetemi kollégium mûszaki vezetõje és köztem zajlott beszélgetésbõl./ Kimentem a kocsiba röhögni)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Az olaszhoz nem ragaszkodom -a szívem másik csücske a Volvo V70- de a széphez ill. nekem tetszõhöz igen, és ez a Marea marhára nem tetszik. :(

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
marea SW-t akartam én is annak idején, ahelyett lett a punto (a pénz nagy úr)

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Iljics:

vegyél marea-t! olasz, nagy és azokat, tényleg szinte csak kötelelzõ szervizeken láttuk a szervízben is.