elméletileg nem lehet se más szerkezetû, se más méretû a négy kerék. viszont akkor az M5, SL és ferrari tualjdonosok sz.phatnak egy kpm ellenõrzésnél.ha végképp nem kapsz akkor se kell a garnitúrát, hanem elég csak a másik oldalit, nem?
tehát, hogy elöl egyformák legyenek meg hátul egyformák
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Autók - Hírek, Vágyak, és-a-többi
Indította
Lord_Leslie
, 2004. október 01. 18:49
Írta 2005. március 13. - 11:17
Írta 2005. március 13. - 00:36
Lehet, hogy a lexus másolat, de "jobb mint az eredeti"!
"...- Idõt bõven hagyj mindenre! Inkább a sátradban ebédelj, mint a sziklafalban vacsorázz. Soha nem indulhatsz túl korán!..."
Írta 2005. március 12. - 20:36
jaja, az még egy lehetõség...
csak jó lenne...
mind1, szerdán telefon a nagykerbe, hátha maradt még...
csak jó lenne...
mind1, szerdán telefon a nagykerbe, hátha maradt még...
Autist Team:)
Írta 2005. március 12. - 19:29
segítség kéne!
nem tudtok egy olyan gumiboltot ahol lehet kapni kléber viaxer as gumit 185/60 R14 méretben?
mert ez lett kiszúrva, és mivel kifutó modell, iylen méretben nem találok sehol...
guglit áttúrtam, de semmi:(
(ár nem számít, még mindig olcsóbb mint az egéz garnitúrát lecserélni...pedig alig 3 hónapos az egész gumigarnitúra...:-/)
ha végképp nem kapsz akkor se kell a garnitúrát, hanem elég csak a másik oldalit, nem?
tehát, hogy elöl egyformák legyenek meg hátul egyformák
kivéve, ha összkerekes?!
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. március 12. - 17:44
komolyan felhúz?
lol.
sztem fél év múlva szívrohamban meg fogsz halni, ha egyántalán egy ilyen jelentéktelen dolog érdekel.
másolják másolják...
lexxus meg nem az amcsi toyota? de. méghozzá mercédesz koppintás...
bonyolódnak a szálak....
lol.
sztem fél év múlva szívrohamban meg fogsz halni, ha egyántalán egy ilyen jelentéktelen dolog érdekel.
másolják másolják...
lexxus meg nem az amcsi toyota? de. méghozzá mercédesz koppintás...
bonyolódnak a szálak....
vendég_fac€_*
Írta 2005. március 12. - 17:42
vendég_fac€_*
bocsi! Nem akartam enyire durvára de felhúz mikor látom hogy másolják az európai autókat
vendég_fac€_*
Írta 2005. március 12. - 17:41
vendég_fac€_*
[quote name='málna']azért ne keverjük össze a koreiai meg vietnámi, meg hasonló autókata japánokkal. az elmult 15 évben a japán autók teljesen egyediek lettek, közük nincs az európai autókhoz.
QUOTE]
??????????????????????????
mond láttál te már lexust?
Egy olyan lexus model sincs amiben lenne vmi kis eredetiség!
Lopott sz*r
QUOTE]
??????????????????????????
mond láttál te már lexust?
Egy olyan lexus model sincs amiben lenne vmi kis eredetiség!
Lopott sz*r
Írta 2005. március 12. - 15:07
bizony pedig csak egyszer kene
amikor behozzak lefotozza es kesz.
de latod ennyi esze van nekije
es ezeknek vannak millioi!
amikor behozzak lefotozza es kesz.
de latod ennyi esze van nekije
es ezeknek vannak millioi!
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2005. március 12. - 14:55
Komolyan mondom nem ertem ezeket a magyar tirpak autokereskedoket.
Hogy lehet egy autot igy meghirdetni?
http://www.hasznalta...creenwidth=1152
Hogy lehet annyira lusta, hogy fenykepezes elott nem takaritja le?!
Hogy lehet egy autot igy meghirdetni?
http://www.hasznalta...creenwidth=1152
Hogy lehet annyira lusta, hogy fenykepezes elott nem takaritja le?!
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Írta 2005. március 12. - 14:02
segítség kéne!
nem tudtok egy olyan gumiboltot ahol lehet kapni kléber viaxer as gumit 185/60 R14 méretben?
mert ez lett kiszúrva, és mivel kifutó modell, iylen méretben nem találok sehol...
(ár nem számít, még mindig olcsóbb mint az egéz garnitúrát lecserélni...pedig alig 3 hónapos az egész gumigarnitúra...:-/)
Autist Team:)
Írta 2005. március 12. - 10:25
Írta 2005. március 12. - 09:35
Írta 2005. március 12. - 09:34
azért ne keverjük össze a koreiai meg vietnámi, meg hasonló autókata japánokkal. az elmult 15 évben a japán autók teljesen egyediek lettek, közük nincs az európai autókhoz.
endroo: jah igen, de hétköznapi autók terén itt nem túl népszerûek...
vti az már nincs, ha jol tudom. persze régebbiekben még van. mondjuk kicsit furi ez a civic télleg. szép, csak nem olyan honda-sportos, mint a 2vel ezelötti civic (az újat is beleértve).
endroo: jah igen, de hétköznapi autók terén itt nem túl népszerûek...
vti az már nincs, ha jol tudom. persze régebbiekben még van. mondjuk kicsit furi ez a civic télleg. szép, csak nem olyan honda-sportos, mint a 2vel ezelötti civic (az újat is beleértve).
vendég_fac€_*
Írta 2005. március 11. - 11:55
vendég_fac€_*
méééé?:wtf:
az nagyon rulez !
az adja meg a feelingjét :wykrzykni
:DDDDDDDDDDDDDDDDDD
az nagyon rulez !
az adja meg a feelingjét :wykrzykni
:DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Írta 2005. március 11. - 11:45
Csak az a kakukkosóra ne lenne a mûszerfal közepén.De becsülöm bennük hogy aminõségük kiválló.De ilyen szempontól vehetsz fordot is:D
vendég_fac€_*
Írta 2005. március 11. - 11:00
vendég_fac€_*
Nekem az a bajom a távolkeleti autókkal hogy vagy rondák vagy koppintják a külsejét vmelyik nagy autógyártótól:(
De ez echte :uklon: szokás.
De becsülöm bennük hogy aminõségük kiválló.De ilyen szempontól vehetsz fordot is:D
De ez echte :uklon: szokás.
De becsülöm bennük hogy aminõségük kiválló.De ilyen szempontól vehetsz fordot is:D
Írta 2005. március 11. - 07:41
nekem spec tetszik a civic, bár ez még erõsen tanulmány jellegû szvsz.
thez: kevered a vtech-et a vti-vel. a vti a dupla vezérmûtengelyes változó szelepvezérlésû motor. a type-r az erõmû változat, a mugen meg a gyári tuningcég. tehát mugen S2000 a raj :lick:
az integra sem rossz, de még mindíg az utolsó elõtti prelude (a háromszög hátsó lámpás) 4 kerék kormányzással és 2,2-es vti motorral.
málna: itt csak a japán autókat szeretik: subaru, evo I-IX, skyline
thez: kevered a vtech-et a vti-vel. a vti a dupla vezérmûtengelyes változó szelepvezérlésû motor. a type-r az erõmû változat, a mugen meg a gyári tuningcég. tehát mugen S2000 a raj :lick:
az integra sem rossz, de még mindíg az utolsó elõtti prelude (a háromszög hátsó lámpás) 4 kerék kormányzással és 2,2-es vti motorral.
málna: itt csak a japán autókat szeretik: subaru, evo I-IX, skyline
Írta 2005. március 10. - 23:42
jah, az lehet. töpszli de mégis akkora belül mint egy octavia ( a mostani leglaábbis) + még sík padlólemez
no mind1, abbahagyom, errefelé csak igen kevesen szeretik a japán autókat. de megnyugtat hogy van elég hely ahol fordítva van
no mind1, abbahagyom, errefelé csak igen kevesen szeretik a japán autókat. de megnyugtat hogy van elég hely ahol fordítva van
Írta 2005. március 10. - 23:41
Nissan Almera 1.5 
bátyus 80nál leforgatta
anyám meg arra panaszkodik, hogy túl erõs a féééék
hondánál meg igen Type-R
Honda Integra Type-R gyöngyházfehérben, nyami
bátyus 80nál leforgatta
anyám meg arra panaszkodik, hogy túl erõs a féééék
hondánál meg igen Type-R
Honda Integra Type-R gyöngyházfehérben, nyami
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
Írta 2005. március 10. - 23:40
egy alméráért vagy miért? nagy családi autóért?:_) gazdaságos 1.4es mocival, hogy olcsó legyen a kötelezõ?
ehh!
(kacsint)
málna, ötletem sincs már, követni nem tudom melyik márkánál hogy nevezik a tuning, turbós szériát. na szal arra.
és nem a kerekek nagyok(nincs nagyobb 16 colnál szvsz) hanem az autó egy töpszli dolog.
ehh!
(kacsint)
málna, ötletem sincs már, követni nem tudom melyik márkánál hogy nevezik a tuning, turbós szériát. na szal arra.
és nem a kerekek nagyok(nincs nagyobb 16 colnál szvsz) hanem az autó egy töpszli dolog.

Belépés
Felhasználó létrehozása
Lezárt topik
Ugrás az oldal tetejére