Jelentkezz be Regisztrálj

Autók - Hírek, Vágyak, és-a-többi
Posted 2005. May 26. - 23:55

meg amugyis hány pacis lehet a gépcsoda?
a neten "ezer lóerõs impreza.avi" néven van....
Posted 2005. May 26. - 22:48

NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2005. May 26. - 22:36

Posted 2005. May 26. - 22:27

Posted 2005. May 26. - 22:13

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2005. May 26. - 21:46

bar a muszaki tudas ugyis megszepiti idovela gepet. 8-)
NE ÍGY! NE ÍGY!
Posted 2005. May 26. - 21:36

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2005. May 26. - 21:28

NE ÍGY! NE ÍGY!
Posted 2005. May 26. - 14:06

Bizonyítani nemtom, de már egyszer leírtam a fórumon asszem. Röviden: Fordulok ki szabálytalanul (ohne elsõbbségadás:( ) yard elé, kocsiban részeg utasok felspanolnak: "mennyémávazz sosemérutol a Nivájával", menekülök, beállok egy kis utcába, villany lekapcs, lebújás. Persze 1/2 perc múlva Niva megérkezik, igazoltatás, yard üvöltés, én mekegés-makogás: "meg akartam én állni, csak nagy a forgalom itt az Andrássyn [éjfél körül], inkább beálltam ide...ja hogy balra kanyarodni sem lehetett?...azt tudom, de vidéki vagyok és nem igazán ismerem Budapestet [az utóbbi megint kamu]"eppen nem tudni, hoyg kinek nem allsz felre aki kek villogoval hasit.
a villogasos dolgot legyen szives majd bebizonyitani. kulonben nem tudom mirol van szo.
esetleg megallit es akkor mivan jo szorakozast
esetleg lehet enis megtudom szopatni.
erre nem emrnek jonni a politikusok. :-)
Kb 15 perc egyezkedés és a szokásos siralmak (diák vagyok, szegény vagyok, el lesz vágva a torkom ha kiderül, úgy nézek én ki mint aki balhés?...) után a yard elenged. A büntetés: ZÉRÓ!
Máskor meg az alagútnál kaptak el, kb 100-120al éjjel, akkor is villogóval (mondjuk akkor megálltam) Akkor csak annyi volt a para hogy 6an voltunk, de persze azért is vatikáni valutában fizettem ("Az Isten fizesse meg...":D)
Posted 2005. May 26. - 13:25

ördögös szájlí
NE ÍGY! NE ÍGY!
vendég_fac€_*
Posted 2005. May 26. - 13:24

Posted 2005. May 26. - 13:17

a villogasos dolgot legyen szives majd bebizonyitani. kulonben nem tudom mirol van szo.
esetleg megallit es akkor mivan jo szorakozast
esetleg lehet enis megtudom szopatni.
erre nem emrnek jonni a politikusok. :-)
NE ÍGY! NE ÍGY!
vendég_fac€_*
Posted 2005. May 26. - 13:11

inkább gyakorlom feleslegesen az bújócskát, mint szaladok bele egy bemérõbe.Ja de az a tré hogy már a kukásoknak/útépítõknek/kereket cserélõknek is ugyanolyan sárga mellényük van, szal néha feleslegesen kell lassítanom meg teherautók mögé elbújnom:D
Villogás meg alap
(Mondjuk 90-nel a 26-os fõút 4sávos részén. jah 60as tábla is van...)
a kékvillogó nekem szent és sérthetetlen.
(erre nemnagyon látni politikusokat ilyennel)
Posted 2005. May 26. - 13:06

Villogás meg alap
vendég_fac€_*
Posted 2005. May 26. - 13:03

villogóknak meg félreálok(erre nemigen járnak politikusok megkülönböztetõ jelzéssel)
a rendõrök meg igazán állhatnának veszélyes helyre mérni...
jóbarátaid: fényvisszaverõ csík az policeautón és a kötelezõ neonsárga mellény

Posted 2005. May 26. - 12:58

És hogyan tudja bizonyítani, hogy villogtam? Max ha lekamerázza, bár fotókat és videofelvételeket ha jól tudom nem fogad el a bíróság bizonyítékként. Persze írhat egy csekket, aki meg balek, az be is dõlhet.járj csak utána:Dha egy/a másik rendõr látja(pl az elfogó, nem a fotózó) akkor azért is birságolhatnak.
igazából nem kéne, hisz semmi rosszat nem tesz az ember, de így megzavarod a tök értelmetlen, kisded játékukat, és ezen nagyon be tudják vágni a durcit....
Legjobb szopatás yardok ellen (persze csak akkor érdemes megjátszani, ha már tuti hogy megbüntet): megkéred hogy igazolja magát (jogod van hozzá), hogy tényleg fakabát e, majd az igazolványszámát és a nevét látványosan felírod. Persze egybõl ideges lesz, kérdezget, te meg csak annyit felelsz, hogy "á, semmi, csak felírom az adatait, ha jogszerûen járt el, akkor nincs miért aggódnia":D
Lesz pár álmatlan éjszakája a pignek:)
Haverom mellett ültem az anyósülésen, mikor lemeszelte a yard, na õ játszott meg egy ilyet. A tányérsapek szabályosan megrémült, a végén õ próbált magyarázni, hogy milyen alapon kéri el az igazolványát:)
Thez: még a Téged üldözõ rendõrnek se kell megállnod (vagyis meg kéne), mert annyit mondasz hogy nem láttad/nem hallottad/nem gondoltad hogy utánad megy. Semmit nem tudnak ezzel kezdeni...
Posted 2005. May 26. - 12:50

de így van, erre figyelj, hogy ne nagyon csináld, ha....
ez kb olyan, mint ahogy félre kéne állni a köcsög politikusoknak a kék villogóval.
ez valahogy bennem nem okos nagy lelki sérülést, és nem szokásom max bekapcsolt villogós rendõrnek, és mentõnek tüzoltónak félreállni.
kiváncsi leszek, ha egyszer ezért beszólnak, mit írnak a csekkre...
nem álltam félre 3 köcsög naplopónak, akik éppen ebédelni siettek kék villogóval?
vendég_fac€_*
Posted 2005. May 26. - 12:45

Mert én csak azért villogok nehogy elüssék szegény igazoltató rendõrbácsit.:angevil:
vagy, hogy jobban tudjanak célozni a kamionosok ?
már nem is tudom:D
Posted 2005. May 26. - 12:39

igazából nem kéne, hisz semmi rosszat nem tesz az ember, de így megzavarod a tök értelmetlen, kisded játékukat, és ezen nagyon be tudják vágni a durcit....
Posted 2005. May 26. - 12:39

"Abszurdisztánban élünk..."LOL, de sajna télleg :mad:szerintem ide jó lesz ez a cikk: http://totalcar.hu/m...elet/trafipax2/
...