jawoll herr, weiter, weiter aahh
szóval mirõl szól ez? (csak úgy pár szóban megkérhetnélek, hogy foglald össze?:-))
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
NE ÍGY! NE ÍGY!
Valaki nem tudja, hogy hol, és mennyiért lehet kapni vonóhorogra szerelhetõ bringaszállítót?
NE ÍGY! NE ÍGY!
ide teszem nem a gyp-be.
http://totalcar.hu/n...et&cat_id=29595
LaptopDJ, Shane54, Császár Elõd megint alakított...
Belehajtott egy villamosmegállóba, de elment a helyszínrõl (koncertezni) és a haverja veválalta az egészet...
Legalábbis szerintem tuti Elõdke volt a hibás, csak nem akart kockáztatni a 2,5 év felfüggesztetjével...
Fateromék is nézik, a vendégek miatt (nosztalgiázás:) ), de nem is a vendégekkel van a baj -néha akadnak normálisak is-, hanem a két debillel, a mûsorvezetõkkel.valszinûleg nem a 1x és 2x korosztálynak csinálják ezt a mûsort.
az 5x-6x évesek nézik ezt. pl. anyámék.
kicsit nosztalgiáznak...
Szerintem az egész mûsor egy kalap kaki, nem csoda hogy minden idiótát meghív a 2 balfék mûsorvezetõ. Olyan az egész, mintha egy '82es csehszlovák showmûsor licenszét vették volna meg...
Szerintem az egész mûsor egy kalap kaki, nem csoda hogy minden idiótát meghív a 2 balfék mûsorvezetõ. Olyan az egész, mintha egy '82es csehszlovák showmûsor licenszét vették volna meg...vmikor rákapcsoltam a m1-re és ment valami mûsör. talán a névsor. Nem néztem, csak pár pillanatig bírtam:) .Ennek a mûsornak volt képe egy ilyen kis genyó állatot meghívni és jópofizni vele... pff
hányinger
LaptopDJ, Shane54, Császár Elõd megint alakított...
Belehajtott egy villamosmegállóba, de elment a helyszínrõl (koncertezni) és a haverja veválalta az egészet...
Legalábbis szerintem tuti Elõdke volt a hibás, csak nem akart kockáztatni a 2,5 év felfüggesztetjével...
NE ÍGY! NE ÍGY!