Aztán sala, szóljál ám, ha meg lesz a biciklid, meg ha elkészültök a pályával, akkor majd lemegyünk kipróbálni!
Egyébéknt szhelyre nem akartok már végre eljönni?????
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Zalaegerszegi bringások összetartása
Indította
valocipéd
, 2004. szeptember 09. 21:58
Írta 2005. január 22. - 12:17
Írta 2005. január 21. - 14:02
Börtön
AMugy a pályaépítés meglesz csak legyen jobb idõ....
Bicajom folyamatban.
Ezer dolgom van ugyhogy békén hagyni
AMugy a pályaépítés meglesz csak legyen jobb idõ....
Bicajom folyamatban.
Ezer dolgom van ugyhogy békén hagyni
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2005. január 20. - 22:54
Írta 2005. január 20. - 19:30
Yvorl!
Szerintem Sala eleg keveset van a varosban. De szerintem is o lenne itt a huzo egyeniseg. En benne lennek az ilyesmi epitkezesben. Mjad kell irni neki hogy nezzen be, mit szeretne Zala, es mindenki kivenne a reszet a dolgokbol:D na ez az amibol nem lesz semmi:D
Szerintem Sala eleg keveset van a varosban. De szerintem is o lenne itt a huzo egyeniseg. En benne lennek az ilyesmi epitkezesben. Mjad kell irni neki hogy nezzen be, mit szeretne Zala, es mindenki kivenne a reszet a dolgokbol:D na ez az amibol nem lesz semmi:D
Írta 2005. január 20. - 18:58
na kis info.
igen volt itt mindenféle verseny...régebben....
máyus 1.én is ..... sõt assszem heyi DH is volt yo pár éve én is indultam TV troronytoll le Erdõgyöngyéig...kb. 2 perc alatt mindenki lent volt:)....nem tudom hogy tavay volt e...de ne fûzzetek rá sok reményt hogy idén lessz..
a 4x páya a cinki páya lenne csácson. Sala ötlete...csak lusta mint a dög és egyéb dolgok miattt mindig halodik
Czinki tibi meg épp hûsöl szegény....szoval van baya elég...
Sala állitolag akart vele beszélni...hogy használhtyuk e a területet....szerintem még nem beszélt vele.
elvileg most márc-ápr. ban kéne nekiálnunk mr dolgozni ...lapátolni...
Yo lenne ha ti is mayd tudnátok segiteni. DE Salát kapyátok el a városban és mondyátok neki hogy ályon a Freeride ifyuság élére ..ugy sincs yobb dolga:)
igen volt itt mindenféle verseny...régebben....
máyus 1.én is ..... sõt assszem heyi DH is volt yo pár éve én is indultam TV troronytoll le Erdõgyöngyéig...kb. 2 perc alatt mindenki lent volt:)....nem tudom hogy tavay volt e...de ne fûzzetek rá sok reményt hogy idén lessz..
a 4x páya a cinki páya lenne csácson. Sala ötlete...csak lusta mint a dög és egyéb dolgok miattt mindig halodik
Czinki tibi meg épp hûsöl szegény....szoval van baya elég...
Sala állitolag akart vele beszélni...hogy használhtyuk e a területet....szerintem még nem beszélt vele.
elvileg most márc-ápr. ban kéne nekiálnunk mr dolgozni ...lapátolni...
Yo lenne ha ti is mayd tudnátok segiteni. DE Salát kapyátok el a városban és mondyátok neki hogy ályon a Freeride ifyuság élére ..ugy sincs yobb dolga:)
Írta 2005. január 20. - 16:14
Ranger!palyaepitesrol. Lehet meg lesz Mario vagy Kaccso szama.
Zsola! Errol a versenyrol en sem tudok semmit. Annyit tudok, hogy meg nagyon regen volt itt ox futam ha jol tudom. Aztan az is lehet hogy nem:)
Zsola! Errol a versenyrol en sem tudok semmit. Annyit tudok, hogy meg nagyon regen volt itt ox futam ha jol tudom. Aztan az is lehet hogy nem:)
Írta 2005. január 19. - 21:31
Írta 2005. január 19. - 20:57
Ranger! Errol mar egebben is volt szo. De azt mondjak tiszta gaz. Meg ki tudja hogy azota hany kezen ment keresztul...
Írta 2005. január 19. - 16:07
Nem tudok epulo ns-rol. Bar mintha Sala regebben emlitett volna valami palyat. Ugyhogy: Sala remelem ezt olvasod!
4x pálya lesz, cinki pálya fele/helyén... asszem^^
sziasztok!
Idén is lesz május 1-én verseny az alsóerdõn ?
Mé tavaly volt? Milyen verseny volt tavaly? Ha volt gondolom most is lesz.
Írta 2005. január 19. - 10:56
Írta 2005. január 14. - 14:58
Nem tudok epulo ns-rol. Bar mintha Sala regebben emlitett volna valami palyat. Ugyhogy: Sala remelem ezt olvasod!
Írta 2005. január 14. - 14:24
Írta 2005. január 14. - 14:18
Írta 2005. január 14. - 07:25
gondoltam beköszönök
télleg, zegre nem építetek ns pályát?
télleg, zegre nem építetek ns pályát?
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2004. december 31. - 20:49
Írta 2004. december 31. - 20:06
Írta 2004. december 31. - 13:54
Heh ma csak 41,5km-t tekertem... Szilveszteri maratonon felvezetõ bringás voltam ^^ bazita, tvtorony, aranyoslapi, jánkahegy, flex, botfa, botfai hegy, csácsbozsok, csácsihegy, kápolna, parkerdõ, gébárt, gógánhegy, ebergény Hullavagyok
Írta 2004. december 31. - 10:28
Írta 2004. december 29. - 00:01
kormányt sztem nem kéne erõltetni. van amelyik jó de van amelyik olyan mint az Attiláé volt.. képeket tudok mutatni ha érdekel
Írta 2004. december 28. - 21:48
Hát Ranger, szerintem vegyél bike+ DH kormányt meg stucnit is! A kormány asszem 4 körül van, a stucni meg 3 asszem, aztán azok jók!