hehe. Igaz. Na jo, majd meg visszaterhetunk a temara. De az en bringam mar lassan azt sem birja ha raulok. De tavaszra, na jo inkabb nyarra uj bringa van betervezve:)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Zalaegerszegi bringások összetartása
Indította
valocipéd
, 2004. szeptember 09. 21:58
Írta 2004. november 23. - 20:25
Írta 2004. november 23. - 16:07
Mert trueman, szerintem én nem járok suliba:)?
De hétvégenként én is mindig ráérek, hiszen azért van a hétvége! Hóba egyszer gyertek el, nagyon nagy élmény!
De hétvégenként én is mindig ráérek, hiszen azért van a hétvége! Hóba egyszer gyertek el, nagyon nagy élmény!
Írta 2004. november 22. - 19:31
Hat nemtom. Szerintem sok remenyt ne fuzzetek ehhez. Ha visszagondoltok a csapatra, akkor emlekezhettek hogy szinte mindenki tapossa a sulit:( Ranger, Kaccso, a tobbiek, en... Sala meg ugye bicaj nelkul. Szal nemtom. Reszemrol nem tartom valoszinunek:(
Írta 2004. november 22. - 05:38
Jah, gyertek!! :beer:
Ha vártok egy kicsit még, akkor egy hórámpát is készítünk...a hatása nem maradhat el! :cool2:
Ha vártok egy kicsit még, akkor egy hórámpát is készítünk...a hatása nem maradhat el! :cool2:
Írta 2004. november 21. - 20:00
Írta 2004. november 20. - 18:00
Írta 2004. november 10. - 19:59
Írta 2004. november 10. - 02:32
tényleg ey! én csak azt szép kocsit saynálom. :
de tényleg Sala, most aztán okosan! :-X
én szorítok. + mayd látogatlak uy, sayát othonban.
(gyere költözz falura! ;D)
de tényleg Sala, most aztán okosan! :-X
én szorítok. + mayd látogatlak uy, sayát othonban.
(gyere költözz falura! ;D)
Írta 2004. november 09. - 21:40
Sala!
"hát micsoda dolog ez?!"
A kutyam nem hasznalja a kutyaoljat szoval ha gondolod...
Egyebkent a minap lattam a kozeletekben 1 olcsonak tuno elado vagy kiado lakast. Ha meg nem talaltal akkor esetleg nezz utana. BYe
"hát micsoda dolog ez?!"
A kutyam nem hasznalja a kutyaoljat szoval ha gondolod...
Egyebkent a minap lattam a kozeletekben 1 olcsonak tuno elado vagy kiado lakast. Ha meg nem talaltal akkor esetleg nezz utana. BYe
Írta 2004. november 09. - 19:05
Írta 2004. november 09. - 17:35
Én speciel nem mostanában :
Ugyanis anyámék kibasztak otthonról ugyhogy bicaj elad, autó elad, albérlet keresés ezerrel.....
Bicaj meg nemtom mikor lesz legközelebb.......
Jahh M-a-TT csekk apró alkatrészek
Ugyanis anyámék kibasztak otthonról ugyhogy bicaj elad, autó elad, albérlet keresés ezerrel.....
Bicaj meg nemtom mikor lesz legközelebb.......
Jahh M-a-TT csekk apró alkatrészek
Írta 2004. november 07. - 12:58
Írta 2004. november 05. - 12:31
Írta 2004. november 04. - 11:13
Hi,,Sala, Trueman mi még nem találkoztunk, (én Krisztián)mert most itthon hagytak a többiek, hogy legyen brinyós szhelyen. is, de legközelebb ha lehet mennék majd...ahogy mesélték a többiek, legközelebb ki nem hagynám...addig is jó tekerést nektek..
Írta 2004. november 03. - 21:36
Most jut eszembe. Nem is meseltem hogy mivel fogadott anyukam szombaton, mikor hazaertem. A tortenet a kovetkezo: Szulok meg a batyam elmentek kajalni egy etterembe, ahol neha szoktunk kajalni. Apukam regebbrol ismeri a pincert. Mikor leultek a pincer kerdezi ogy hol vagyok . Szulok mondtak hogy biciklizem. A pincer meg remulten kerdezi: "CSak nem azokkal a meresz allatokkal akik elleptek a varost?" Asszem a tortenet magaert beszel ;D
Írta 2004. november 03. - 14:21
Írta 2004. november 02. - 08:03
skacok, én jól éreztem magam, vissza kellene hívni a zegieket, szerintem valami hasonló programot kellene kínálni:
Bánya
North Shore
BMX Pálya
és ha még van erõ és idõ, akkor szhely street
Mattal még ott maradtunk, rengeteg sirály helyet találtunk, alig gyõztük bejárni mindet
zeg szuper hely....
szal le kellene hívni a zegieket, utána pedig közösen le kellene támadni Sopront, nah? ;D
köszi a zegieknek a szombatot, télleg szuper volt
Bánya
North Shore
BMX Pálya
és ha még van erõ és idõ, akkor szhely street
Mattal még ott maradtunk, rengeteg sirály helyet találtunk, alig gyõztük bejárni mindet
zeg szuper hely....
szal le kellene hívni a zegieket, utána pedig közösen le kellene támadni Sopront, nah? ;D
köszi a zegieknek a szombatot, télleg szuper volt
Írta 2004. november 01. - 14:14
Skacok, mikor tudjátok felrakni az anyagot? Este akkor fel is tudom pakolni az oldalra, milyen jó lenne..
Lécci próbáljátok meg felrakni valahova, Truemannak írtam egy lehetõséget!
Köszi!!!
Lécci próbáljátok meg felrakni valahova, Truemannak írtam egy lehetõséget!
Köszi!!!
Írta 2004. október 31. - 13:18
Írta 2004. október 30. - 20:53
Hi!
én is köszi a napot!!
Trueman, ment a privi a tárhelyrõl!
Köszi!!!!! Nagyon klassz volt minden!
én is köszi a napot!!
Trueman, ment a privi a tárhelyrõl!
Köszi!!!!! Nagyon klassz volt minden!