a super rtwd-s változatra, a fritzek adtak egy gut-ot /jó erõs közepes kb/ a mostani szennylapban...
Az elmegy...néztem bótban az árlistát, a "nem rtwd-s" Super 79900,-
az nem rossz ár sztem...
a super rtwd-s változatra, a fritzek adtak egy gut-ot /jó erõs közepes kb/ a mostani szennylapban...
valaki segítsen!!
valaki segítsen!!
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
a super rtwd-s változatra, a fritzek adtak egy gut-ot /jó erõs közepes kb/ a mostani szennylapban...Az nekem is....de nem próbálta valaki?
valaki segítsen!!lehet beszerezni manitou axelre(2004) matricát?mert az elõzõ tulaj leszedte...:( valaki segítsen!
a színe tetszik....http://www.answerpro...tid=1&itemid=17
errõl valakinek van véleménye?
Lehet persze, itteni szervízben is úgy nyomják.
06-os Stance Static amúgy.
Még egy kérdésem lenne, a rugót feltétlenül be kell zsírozni? elég ha csak a külsejére teszek picit?
5-ös után 2.5-ös olaj van csak vagy köztük is van valami?
Próbált már vki manitout 5-ösnél hígabb olajjal? Nem állítható a visszaút, de talán egész picit jobb lenne ha gyorsabb lenne, viszont félek a 2.5-essel már koppanna.
Oké, igazad van. De sok rosszat hallottam az R7-rõl, de neked ezek szerint jók a tapasztalataid.ne általánosíts
ne általánosítsManitou-nak is vannak rossz teló (R7), de azért nem kell fikázni egyiket sem!!!
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.