Látom Stance Flow-od van egyik haverom is azt akar venni.
Az szerintem jó teló legalábbis a mozgása kiválló legalábbis amelyiket én próbáltam.
Eladó...
Ha gondolja érdeklõdjön...
Látom Stance Flow-od van egyik haverom is azt akar venni.
Az szerintem jó teló legalábbis a mozgása kiválló legalábbis amelyiket én próbáltam.
A sebesség mindent megold.
A nyak/váll/becsúszó kombó egybe van sajtolva ragasztva akármi, ha vmelyik meglazul/kiesik/törik én az egészet elhajitanám a messzibe..(ha nem garis)
Gondolod hogy majd otthon normálisan tudod rögziteni? Sztem az utána életveszély, bárhogy is probálod megcsinálni.
biztos megoldható a rögzités de én azzal már boltba se mernék elmenni..
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
2:00 volt nekem, IT nélkül.rob: [vagy barki mas]
mit tudunk a 2005-os Minute 3:00 villarol? elvileg SPV evolve, IT, 130mm, es 1760g. nem atutos, disc only. Szoval nagyjabol megfelelo lenne, de milyen valosagban? 30-as becsuszoja van, ez zavar kicsit, meg az spv.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
RAUH-Welt
B E G R I F F
jah... nem hittem vna hogy ennyire 1xû a megoldás xDxDxDxD:)
na de most komolyan mi lehet a baja?
Miért van az hogy az RTWD-m nem mindig akar mûködni??1x állítja az utat utána gondol 1et és csak forog magának 1 darabig, utána +int jó..... vmi tipp?