van.2005ös Axel elit-be van olaj? Vagy a szervizes csak lehúzta a 3rugót az olajcseréért anno?
csak a comp-ban nincsen.
van.2005ös Axel elit-be van olaj? Vagy a szervizes csak lehúzta a 3rugót az olajcseréért anno?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
fuck me, i'm famous!
mi az, hogy megszûnt a travis?
jövõre csak a dorado lesz?
Na és csinálsz nekik is?
fuck me, i'm famous!
Na és csinálsz nekik is?Manitou service WC: " Mennyiért csinálsz nekem is?"
A sebesség mindent megold.
fuck me, i'm famous!
fuck me, i'm famous!
fuck me, i'm famous!
fuck me, i'm famous!
www.enduroforkseals.com-on találsz részletes szétszedést, képekkel. Ja és meglepõ módon a gyártó honlapján is:)
amúgy ahogy én szoktam, felülrõl, jobb csavar le, csilliolaj kiönt, aztán vissza szoktam még zárni h ne csöpögjön mindenfele a maradék. Ezután alsó két csavar ki, kenõolaj kifolyat, teló széthúz.
Majd ezután a tisztítás jön..csillioldalból a maradék olaj ki, tisztítás, rugó felöli oldalt is szedd szét, kitisztítod, majd miután minden csillog villog:
összerakod a rugó felöli oldalt, rugóra mehet zsír. Csillirudat meg minden apróságot visszaraksz.
szimeringet mielõtt visszarakod, szivacsgyûrût olajba beáztatod, aztán mehet be. Szimering alá pici zsírt, majd becsúszó is mehet vissza de csak egy kicsit told bele. Döntsd meg az egészet ugy 45 fokkal, ekkor mehet bele alulról a kb 16-16ml kenõolaj.
Majd alul két csavar bele, végül pedig felülrõl a csilliolaj, ugy h töltés közben óvatosan megnyomkodod h apró bubik kijöjjenek. ne nyomd erõsen mert a plafonra lövöd az olajat:D
Hát ennél részletesebben nem tudtam.