Hella! 04es Skarep Compom van, de nagydarab vagyok 110, és nincs elég nagy fékerõm elõl 160as tárcsával. Szeretnék apgrédelni 180, 185re, de nemtom, hogy a Skareb kibírná e ezt a traumát mondjuk 60kmh-s sebességnél vészfékezéskor. Elég vékonkának néz ki szegény
Egy blacknek örülnék, régen az volt, de bedõltem a súlycsökkentés baromságnak, és bringaépítésnél ezt választottam. Szóval 2 fontos kérdésem van:
- ha fölrakom a 180as tárcsát, és küldöm neki, de a teló nem bírja, hogyan adja ezt tudtomra? Reped, lassan reped, hogy észre is vegyem és cseréljek, vagy 60nál reccs én meg szupersztár leszek a rotten.com-on? Vagy simán kibírja?
- gondolkozok egy tora 302-n, vagy egy százas reckonon, ti mit javasoltok? Az új manitukban vhogy nem bízok és drágák is, a blacket örökké bánni fogom. Nem zúzok, csak szeretek gyorsan menni, hegyen is és szeretek hirtelen fékezni nagyokat nagy nagy sebességekrõl, pl. Bánkútról lefelé eccer a 7es km kõ elõtti alattomos szupergyorsítóban fölment 69re,,. Na erre kéne bombabiztos cucc elõre, mert ha indul a szezon qrva keményen akarom nyomni, le kell fogyni, nincs több halogatás.