Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Manitou

- - - - -

• Please log in to reply
3554 replies to this topic

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
tanács:

axel-t ne erõltesd. manitounál black alá nem nagyon érdemes menni.

a duke klasszisokkal jobb.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Offolunk ugyan, de nem tehetunk mast, mivel a priviket jelen helyzetben nem tudom megnezni. Vagy az en hibam, vagy ar endszere, na mindegy. :D

A lenyeg, hogy legyszives kuldd el az email cimemre amit irtal rott3n, es akkor tudok valaszolni.
Koszi.

rott3n

rott3n

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts
Off
Vole ment privi
ON

Malna: Blacket merre kapok 60 korul ::) 180-as pizzat nem szeretnem csereleni, akkor inkabb ahhoz dukalo telot vennek, meg ha tobbet is kell ra gyujtogetni. Adapterrol tudnal vmit mondani?

Tovabbra is megkoszonnem a tanacsokat, mert lassan az sr suntour XC60M-em felmondja a szolgalatot, foleg a fek miatt, mar kotyis szegeny, pedig alig tobb mint 1,5 honapos. :)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts

Ja, ha mast ajanlotok maxi 60-ig kene elmenni

Hali, privit akartam irni, csak az most nem megy, ugyhogy ide irom.

Nekem van egy zsir uj Duke SL 100-as telom. 100mm -t mozog, vajpuha mozgas, vagattlan nyakkal. Eleg eros a tarcsafekhez, es varosban maszkalashoz, turazni tokeletes.
Az Axel szerianal szerintem lenyegesen jobb teleszkop.
Ha erdekel a telo akkor szolj batran, kicsit meg olcsobb is mint 60.

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 posts
olajcsilis persze. a 180as tárcsát és ugrálást nem eröltetném vele. inkább cseréled el egy 160asra a pizzát szvsz. 60 körül kapsz már blacket is, az jobban birja a féket és könyebb is ha jol tom. és az már beválallható ugrálásra is.

rott3n

rott3n

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts
Lassan lassan elerkezek a telovalasztashoz es hat filozok a manitun is. Ebben kernem a segitsegeteket. Axel Superrol mi a velemenyetek? Az mar olajcsillis? (Utana neztem a gyarto szerint az, de azert inkabb megkerdem) Nagyjabol a kovetkezore lenne hasznalva: napi par km varos, melobajaras. Gondolom ezt birja is. Hetvegeken vagy vmi kissebb tura, esetleg nemi laza ugribugri. Tehat nem meteres letoresekrol van szo. :) Jomagam /pill 57 kilo vagyok :'( , neha elerem a 60-at is. Tarcsafekkel hasznalnam ezert kerdes az is, hogy a Diatech anchorhoz milyen adapter kellene? 180-as pizza van hozza. Sima post mount atalakato? 6"-rol mennyire? Esetleg vmi speci? Fusizni nem szeretnek pl anyakkal, akkor inkabb esztergaltatok hozza vmit, ha naon muszaly. Ja, ha mast ajanlotok maxi 60-ig kene elmenni, egyebkent 1 Merida kalahari 590-be lesz, csoppet mar atalakult. :)

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
helo

ono

ono

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
Sziasztok!!!!

blademaster

blademaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 273 posts
nekem a stance villák teccenek...tudtok róluk valami bQvebbet?

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 posts
sztem manitou azért rendesen lefedi a piacot ilyen téren!vannak/lesznek olcsóbb villái és drágábbak!a minõségnek ára van!a verseny villák drágábbak de vannak hobbi villái ami nem megfizethetetlenebbek!

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Miért ne? De nem is összehasonlitásról volt szó, hanem a piaci igények különbözõségeinek kielégitésérõl!

huszt

huszt

vendég

• fórumtag
  • 58 posts

Egyébként meg: A Porsche se gyárt a Fiat Pandának konkurenst, mégse panaszkodnak a vásárlóik...

JAAAAAAAAAAAAAJ :)
ne hasonlítsuk már a porséhoz a manitout!! ;D ;D ;D

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
fonokseg hibaja!
de durvan!
en ott elek szinte.
szal tom... :-x

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
vagy inkább bénák eladni :)

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 posts
a ride bike ban az én 2001es x vertem is akciósan 89000. a blacket meg máshol megkapod 50-60-70ért
erröl ennyit... ugylátszik kell még nekik az a villa, de nagyon.

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,347 posts
kérdeznék milyen teló a manitou magnum R tpc sport csillapítással mer mos láttam itt Mc.-n a marikooba asszem65-ról leárazva 40 valamennyire majnem 50 asszem és 2000-es.
nem drága ez egy cseppet???Ja zsírúj

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 posts
  • LocationBad Goisern
Hi!

Mennyire törvényszerû, hogy a levegõs telók egy idõ után eresztik a levegõt, mind csinálja vagy csak az olcsóbbak? Például egy Skareb Super szerintetek meddig bírja (gondolom ez a használat minõségétõl és mennyiségétõl is függ de durván meddig).
Mennyi garit vállalnak rá és lehet-e ezt a problémát javítani?

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
ahamm, akkor azon javítottak ezekszerint

a lock-kal meg sztem is óvatosan!! nem lehet egészséges lock-olva nagyon nyomkorászni.
csak hegynek fel!!:)
(sokan durrantottak el rugóstagokat is, mert azt hitték a lock-kal kell megakadályozni, hogy a váz összecsukódjon a 6m-es letörésen:))))

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
akkortajta a tpc+ azt jelentette, hoyg allithato
ami persze sajna nem volt erezhteo mert az a res amit alitottal kb a fele negyede volt annak amin allandoan gond nelkul omlott az olaj oda vissza.
tpc sport meg csak sima csilli allitas nelkul.

lock outtal hamarabb kepes elfosni magat a manitou
(legalabbis a regi)

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts

amugy valaki említette, hogy a tpc+ az, amikor van kompressszió állítás lock outtal. namost az én '01 es x vertemen egy kopottas matrica tanusítja, hogy tpc+ van benne, de kompresszióállítás sehol, lock out meg még annyira se. szoval szvsz az mára vonatkozik, még utánanézek.

hát ja, az a generáció még problémás volt. nem igazán változtatott semmit a kompresszió állítási lehetõség. lásd supernova stb....
én az idei black platinumban csak akkor tapasztaltam ugyanezt, ha egy kicsit kevesebb olaj volt benne, mint a szükséges. akkor ugyanúgy se kompresszió, se lock, még nyomokban sem.
próbáld rendesen feltölteni, mm-re pontosan amennyi kell bele és lehet, hogy megjavul.

eddig legtöbbször úgy panaszkodtak az emberkék, hogy újonnan még tök jó volt, aztán egyszer csak elszállt az állíthatóság. mûködött rendesen, de mégse.
sztem bizonyos idõ után kevés olaj távozik a TPC-bõl a szárba, hiszen a tömítés nem lehet tökéletes, de ez pont elég, hogy elmenjen a kompresszió állítás és a lock.

de lehet az X-vert-ben még nem volt lock, pedig TPC+ :-\

próba.... ;)