Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Manitou

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3554 hozzászólás a témában

orangebiker

orangebiker

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni tõletek hogy ami a sportkiállításon volt 2005-ös Specialized p.3-as telója szerintetek állítható?Mert csak kettõ kupak volt rajta,és a legtöbb Sherman kivûl állítható,de ezt szerintetek lehet belül állítani,mert a haveromnak ilyen van,de nem akarjuk szétkapni csak ha biztosak vagyunk hogy állítható....

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
szürke

lukiboy

lukiboy

vendég

• fórumtag
  • 86 hozzászólás
Sziasztok!

Még nem láttam élõben ezt a modellt de a Sport kiállításon készült képek alapján ennek majdnem fekete a szára, a "gyári" képeken pedig világos szürke.

Többek között ilyet tervezek venni...

Milyen színû valójában?

köszi:

Luki
I'll Be 6 If U'll Be 9!
http://picasaweb.google.com/lukiboy

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
MEGVAN A '04-ES MANITOU SHERMAN FLICKEM FEKETÉBEN :D
Szebben mozog, mint a haverom boxxerje... Sherman forever, mert erõs, jól átgondolt tervezés semmi fölös cucc, és nem utolsósorban gyönyörûûûûûûûûûûû :D

gagyenkov

gagyenkov

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás

HI!

Tud valaki valamit az uj Stance Staticrõl! Erõsen gondolkodom benne az átütõs változatban 100-as úttal dirt/street/lazább freerid felhasználásra!?

Én tudok, akarod nyomorgászni;)
Gondod van a bringáddal? Dobd be a DUNÁBA! DUNA kerékpárbolt

:)Máté(:

:)Máté(:

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
HI!

Tud valaki valamit az uj Stance Staticrõl! Erõsen gondolkodom benne az átütõs változatban 100-as úttal dirt/street/lazább freerid felhasználásra!?

mount

mount

vendég

• fórumtag
  • 27 hozzászólás

Vedd ki az egyik rugot....

Ebben (2003 skareb comp) osszesen 1db rugo van (a bal? szarban).

Ha kivettem a rugot, akkor kb 72mm-t tud mozogni (gondolom a maradek a felkoppanas-gatlo gumik). Persze biztos jobban is ossze lehet nyomni a rugot, csak nagyobb ero kell hozza.... de csak ezert inkabb nem hiznek meg. :)

Olajszint: pont azert szedtem szet, hogy ellenorizzem ezt. Szoval mindent az eloirasnak megfeleloen csinaltam (a labak aljaban 16-16ccm, felulre a csillapitashoz 120mm (115-125 az eloiras)).
Abban a szarban amiben a rugo van, ott nincs olaj. Legalabbis fent. Vagy ti a telo aljaban levo olajra (semi-bath olaj vagymi) gondoltok? Fecskendovel nyomtam bele 16-16ml-t, ami pont 16ccm, nem? Ez sok?
Ehh... :(
Na utannanezek ennek a rugo dolognak. Kosz.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
vole: ezt én is így próbálgattam és le is megy a teló végig ha csak az egyik oldalon van rugó, de ha rendesen összerakom akkor kimarad a mozgásból kb 1,5 centi. a rugó nem szorít ki annyi olajat, ami már bezavar ?

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Vedd ki az egyik rugot, es nezd meg ugy mennyit mozog. Ha ugy le tudod nyomni teljesen, akkor jo az olajszint. ( ha mindket oldalon van olaj, akkor ismeteld meg a masik oldallal is ).

Ha egy rugoval teljesen lemegy, akkor kemeny a rugo.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
az lbs-t .45-tel kell szorozni. Szal a 100-150lbs az kb 45-67 kiló.

A rugókovács az egyedi eset, ja, bemész a motorosboltba, ott esetleg segitenek találni egyet, [vagy keresel egyet az aranyoldalakban] elmész hozzá, elviszed a régi rugót, és megmondod neki, hogy ugyanekkora átmérõjü, kell, ami ugyanennyit mozog, csak puhább. Valakinek régen 5ezerbõl kihoztak 3db-ot.

Olajszint megfelelõ? nem lehet, hogy túl sok van benne?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

mount

mount

vendég

• fórumtag
  • 27 hozzászólás

esetleg olcsóbb megoldás a rugókovács

Es van ilyen bolt, hogy rugo-bolt? Bemegyek, ilyen hosszu, ilyen atmeroju, ilyen rugo-allandoju kellene, es adanak?
Vagy ehhez is be kell menni egy motorosboltba, mint a telo-olajert?

Van erre valami szabvany, ilyesmi, vagy inkabb egyedei esetnek minosulnek ezek a rugok?

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
esetleg olcsóbb megoldás a rugókovács
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

mount

mount

vendég

• fórumtag
  • 27 hozzászólás
Udv forum.
Tegnap szetszedtem a telomat (2003-as skareb comp coil), kicsereltem benne az olajat, felraktam ra egy kis porvedo gumiharmonikat, mert eredetileg nem adtak hozza.
Feltöltött kép
http://kep.tar.hu/b-...2351/11342649#2
2200HUF volt, amit kicsit sokalltam, mert amikor bementem a boltba megkerdezni, hogy van-e ill lehet-e egyaltalan ilyet szerzni, akkor 1000-et mondtak. Namindegy, megvettem. Igaz nem volt hozza szivacsgyuru ami a zsirt tartja, ezert rogtonoztem. Egeralatetbol vagytam ki egy kis csikot amit bezsirozva szepen alatettem.

Ami viszont nem tetszik, hogy az alap rugoval (piros - Medium Ride Kit 150-175lbs.) max 45-50mm-t mozog. Azt hittem tul sok az olaj benne, vagy keves, vagy akarmi. Ezert is akartam mindenkepp olajat cserelni benne, de igy se lett jobb (miert is lett volna). Ja 75kg vagyok.
Szoval szerintetek megoldodna a problema egy puhabb rugoval?(soft ride kit 100-150lbs.) 6-7000eFt-t nem szeretnek foloslegesen kidobni. :-(

Ja megvalami, megmertem kiszedve, olajjal zsirral feltoltve pont 1600g.

gagyenkov

gagyenkov

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Na náá:beer:

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

1000000ft/db nekedFeltöltött kép Másnak 300ftFeltöltött kép

A king pinre is vonatkozik ez?

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
hát szegény Manitou topicja nem túl népszerû... nem tudom miért... jobbak a Marzocchiknál... SHERMAN RULES... Szerdán lesz meg :)

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
Lófejjel majd holnap reggel találkozol az ágyadban. :) privibe dobj meg légyszi hogy hol tudom átvenni vagy küld fény post

gagyenkov

gagyenkov

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
1000000ft/db nekedFeltöltött kép Másnak 300ftFeltöltött kép

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás

ezért csak húsz jutott nekem

2-õt megveszek Tõled. (nyal - nyal)

gagyenkov

gagyenkov

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás

Akkor lehet, hogy az enyémet is meghozzák végre :bananadan

Azt nem tudom mert 30db voltFeltöltött kép És rácsaptam de a Vargányának is kellet tiz ezért csak húsz jutott nekemFeltöltött képFeltöltött kép