Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni tõletek hogy ami a sportkiállításon volt 2005-ös Specialized p.3-as telója szerintetek állítható?Mert csak kettõ kupak volt rajta,és a legtöbb Sherman kivûl állítható,de ezt szerintetek lehet belül állítani,mert a haveromnak ilyen van,de nem akarjuk szétkapni csak ha biztosak vagyunk hogy állítható....
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Manitou
Indította
tAmS
, 2004. augusztus 13. 18:20
Írta 2005. március 27. - 09:01
Írta 2005. március 24. - 22:02
Írta 2005. március 24. - 11:14
Sziasztok!
Még nem láttam élõben ezt a modellt de a Sport kiállításon készült képek alapján ennek majdnem fekete a szára, a "gyári" képeken pedig világos szürke.
Többek között ilyet tervezek venni...
Milyen színû valójában?
köszi:
Luki
Még nem láttam élõben ezt a modellt de a Sport kiállításon készült képek alapján ennek majdnem fekete a szára, a "gyári" képeken pedig világos szürke.
Többek között ilyet tervezek venni...
Milyen színû valójában?
köszi:
Luki
Írta 2005. március 23. - 21:40
MEGVAN A '04-ES MANITOU SHERMAN FLICKEM FEKETÉBEN
Szebben mozog, mint a haverom boxxerje... Sherman forever, mert erõs, jól átgondolt tervezés semmi fölös cucc, és nem utolsósorban gyönyörûûûûûûûûûûû
Szebben mozog, mint a haverom boxxerje... Sherman forever, mert erõs, jól átgondolt tervezés semmi fölös cucc, és nem utolsósorban gyönyörûûûûûûûûûûû
Írta 2005. március 23. - 21:01
Én tudok, akarod nyomorgászni;)HI!
Tud valaki valamit az uj Stance Staticrõl! Erõsen gondolkodom benne az átütõs változatban 100-as úttal dirt/street/lazább freerid felhasználásra!?
Gondod van a bringáddal? Dobd be a DUNÁBA! DUNA kerékpárbolt
Írta 2005. március 22. - 22:45
HI!
Tud valaki valamit az uj Stance Staticrõl! Erõsen gondolkodom benne az átütõs változatban 100-as úttal dirt/street/lazább freerid felhasználásra!?
Írta 2005. március 21. - 15:00
Ebben (2003 skareb comp) osszesen 1db rugo van (a bal? szarban).Vedd ki az egyik rugot....
Ha kivettem a rugot, akkor kb 72mm-t tud mozogni (gondolom a maradek a felkoppanas-gatlo gumik). Persze biztos jobban is ossze lehet nyomni a rugot, csak nagyobb ero kell hozza.... de csak ezert inkabb nem hiznek meg.
Olajszint: pont azert szedtem szet, hogy ellenorizzem ezt. Szoval mindent az eloirasnak megfeleloen csinaltam (a labak aljaban 16-16ccm, felulre a csillapitashoz 120mm (115-125 az eloiras)).
Abban a szarban amiben a rugo van, ott nincs olaj. Legalabbis fent. Vagy ti a telo aljaban levo olajra (semi-bath olaj vagymi) gondoltok? Fecskendovel nyomtam bele 16-16ml-t, ami pont 16ccm, nem? Ez sok?
Ehh...
Na utannanezek ennek a rugo dolognak. Kosz.
Írta 2005. március 21. - 14:34
vole: ezt én is így próbálgattam és le is megy a teló végig ha csak az egyik oldalon van rugó, de ha rendesen összerakom akkor kimarad a mozgásból kb 1,5 centi. a rugó nem szorít ki annyi olajat, ami már bezavar ?
Írta 2005. március 21. - 13:21
Vedd ki az egyik rugot, es nezd meg ugy mennyit mozog. Ha ugy le tudod nyomni teljesen, akkor jo az olajszint. ( ha mindket oldalon van olaj, akkor ismeteld meg a masik oldallal is ).
Ha egy rugoval teljesen lemegy, akkor kemeny a rugo.
Ha egy rugoval teljesen lemegy, akkor kemeny a rugo.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Írta 2005. március 21. - 13:15
az lbs-t .45-tel kell szorozni. Szal a 100-150lbs az kb 45-67 kiló.
A rugókovács az egyedi eset, ja, bemész a motorosboltba, ott esetleg segitenek találni egyet, [vagy keresel egyet az aranyoldalakban] elmész hozzá, elviszed a régi rugót, és megmondod neki, hogy ugyanekkora átmérõjü, kell, ami ugyanennyit mozog, csak puhább. Valakinek régen 5ezerbõl kihoztak 3db-ot.
Olajszint megfelelõ? nem lehet, hogy túl sok van benne?
A rugókovács az egyedi eset, ja, bemész a motorosboltba, ott esetleg segitenek találni egyet, [vagy keresel egyet az aranyoldalakban] elmész hozzá, elviszed a régi rugót, és megmondod neki, hogy ugyanekkora átmérõjü, kell, ami ugyanennyit mozog, csak puhább. Valakinek régen 5ezerbõl kihoztak 3db-ot.
Olajszint megfelelõ? nem lehet, hogy túl sok van benne?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2005. március 21. - 13:07
Es van ilyen bolt, hogy rugo-bolt? Bemegyek, ilyen hosszu, ilyen atmeroju, ilyen rugo-allandoju kellene, es adanak?esetleg olcsóbb megoldás a rugókovács
Vagy ehhez is be kell menni egy motorosboltba, mint a telo-olajert?
Van erre valami szabvany, ilyesmi, vagy inkabb egyedei esetnek minosulnek ezek a rugok?
Írta 2005. március 21. - 12:12
esetleg olcsóbb megoldás a rugókovács
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. március 21. - 09:30
Udv forum.
Tegnap szetszedtem a telomat (2003-as skareb comp coil), kicsereltem benne az olajat, felraktam ra egy kis porvedo gumiharmonikat, mert eredetileg nem adtak hozza.
http://kep.tar.hu/b-...2351/11342649#2
2200HUF volt, amit kicsit sokalltam, mert amikor bementem a boltba megkerdezni, hogy van-e ill lehet-e egyaltalan ilyet szerzni, akkor 1000-et mondtak. Namindegy, megvettem. Igaz nem volt hozza szivacsgyuru ami a zsirt tartja, ezert rogtonoztem. Egeralatetbol vagytam ki egy kis csikot amit bezsirozva szepen alatettem.
Ami viszont nem tetszik, hogy az alap rugoval (piros - Medium Ride Kit 150-175lbs.) max 45-50mm-t mozog. Azt hittem tul sok az olaj benne, vagy keves, vagy akarmi. Ezert is akartam mindenkepp olajat cserelni benne, de igy se lett jobb (miert is lett volna). Ja 75kg vagyok.
Szoval szerintetek megoldodna a problema egy puhabb rugoval?(soft ride kit 100-150lbs.) 6-7000eFt-t nem szeretnek foloslegesen kidobni. :-(
Ja megvalami, megmertem kiszedve, olajjal zsirral feltoltve pont 1600g.
Tegnap szetszedtem a telomat (2003-as skareb comp coil), kicsereltem benne az olajat, felraktam ra egy kis porvedo gumiharmonikat, mert eredetileg nem adtak hozza.
http://kep.tar.hu/b-...2351/11342649#2
2200HUF volt, amit kicsit sokalltam, mert amikor bementem a boltba megkerdezni, hogy van-e ill lehet-e egyaltalan ilyet szerzni, akkor 1000-et mondtak. Namindegy, megvettem. Igaz nem volt hozza szivacsgyuru ami a zsirt tartja, ezert rogtonoztem. Egeralatetbol vagytam ki egy kis csikot amit bezsirozva szepen alatettem.
Ami viszont nem tetszik, hogy az alap rugoval (piros - Medium Ride Kit 150-175lbs.) max 45-50mm-t mozog. Azt hittem tul sok az olaj benne, vagy keves, vagy akarmi. Ezert is akartam mindenkepp olajat cserelni benne, de igy se lett jobb (miert is lett volna). Ja 75kg vagyok.
Szoval szerintetek megoldodna a problema egy puhabb rugoval?(soft ride kit 100-150lbs.) 6-7000eFt-t nem szeretnek foloslegesen kidobni. :-(
Ja megvalami, megmertem kiszedve, olajjal zsirral feltoltve pont 1600g.
Írta 2005. március 19. - 21:33
Írta 2005. március 19. - 20:50
1000000ft/db neked Másnak 300ft
A king pinre is vonatkozik ez?
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2005. március 19. - 20:45
hát szegény Manitou topicja nem túl népszerû... nem tudom miért... jobbak a Marzocchiknál... SHERMAN RULES... Szerdán lesz meg
Írta 2005. február 25. - 11:56
Lófejjel majd holnap reggel találkozol az ágyadban. privibe dobj meg légyszi hogy hol tudom átvenni vagy küld fény post
Írta 2005. február 25. - 11:51
1000000ft/db neked Másnak 300ft
Írta 2005. február 25. - 10:46
Írta 2005. február 24. - 18:41
Azt nem tudom mert 30db volt És rácsaptam de a Vargányának is kellet tiz ezért csak húsz jutott nekemAkkor lehet, hogy az enyémet is meghozzák végre :bananadan