Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Manitou

- - - - -

• Please log in to reply
3554 replies to this topic

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
elvileg a nitridált jobb a simánál.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

XLR8R

XLR8R

vendég

• fórumtag
  • 38 posts
Szasztok!!!

Tegnap megjött az axel compom.

idegbajt kaptam!
van egy tavalyi szériás elitem (használhatatlan, mert szar a válla), gondoltam, majd veszek compot, belerakom az állítható csillapítást, lesz tartalék szimering, meg gumiharang, egy ingyen olajcsere, meg egy rugó.

A Manitou oldalán NINCS 2005-BEN AXEL COMP!!!

ezek után, mivel a velo árulja, gondoltam, még tavalyi szériás....
Cumi-cumi...
már megint szoptam...
Axel comp van idén is, megkapta a fekete nitrid crmo becsúszókat, meg az elõbb valaki által már emlegetett (szerintem) szar gumiharangot, remélem, azért szimering van alatta. ja meg pehelysúlyú:::: !!!!!!!2650g!!!!!!!

Van valakinek tapasztalata ilyen nitridált bescúszóval?? csúszik annyira, mint a sima crmo??????

A piros rugó melyik "ride kit"??
60 kg vagyok, a finom rugózás miatt vettem axelt, mert ami van alkatrésznek, azt beraktam a gépbe, össze-vissza áll a válla, de puhán, "finoman" mozgott. Most picit keményen jár a comp a piros rugóval (az elitemben is piros van, ez a medium???) ez idõvel bekopik, ergo jobban fog mozogni..... UGYE???

jockystone

jockystone

vendég

• fórumtag
  • 171 posts
Manitou Black telót melyik szervízbe érdemes vinni, ha ki akar benne cseréltetni pár dolgot az ember, mert kicsit leamortizálódott benne/rajta pár alkatrész? Valamint olcsón és jó minõségben akarom letudni és lehetõleg gyorsan? Elõre is kösz!
:scared: Jó munkás emberek szövetsége :scared:
:cheers:
:doghouse:

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 posts
Nem tudja a sok tudatlan ember, hogy a manitou mennyire jó :)

íme a példa ;):

http://www.pinkbike....ew&image=440935

http://www.pinkbike....ew&image=440941

ez a brigám, most már '04-es Sherman Flickkel FEKETÉBEN... igen, fekete flick, és '04-es, azért, mert egy OEM-es Mongoose-ból vettem =)

tamaspc

tamaspc

vendég

• fórumtag
  • 165 posts
OK! Köszi!

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
ahead-es lehet integrál, félintegrált, "hagyományos". az ahead az 1 1/8"-os nyak és bármelyikhez jó az axel
nem beszólni az 1"-os ahead-el mert nem országútis topic

tamaspc

tamaspc

vendég

• fórumtag
  • 165 posts
Az axel elit mûkszik a-head -es kormánycsapággyal vagy integrált kell? Csak mert ehhez végképp nem értek.

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
najj, pont most nincs itt a sexgod....áhh. várnod kell fiam.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
... a p.na?

szerintem jól :D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
mi?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

:)Máté(:

:)Máté(:

vendég

• fórumtag
  • 11 posts
Hali!

Érdekelne hogy mûködik...

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
az már eleve bajos, mert jól hazavágja maj a p3 geoját, de mivel a ti dolgotok:
ember, nézd meg az answerproducts.com ot és szedd le hozzá a pdfet.

amugy meg kell jegyeznem, hogy a manitou csak kivültõl állítható utállítást használ a monti villákban, szoval probáljátok meg a bal alsó tekerõt...

ezt már mindenki leírta, de gondolom, hogy ha ennyien leírjuk feltûnik az összefüggés

orangebiker

orangebiker

vendég

• fórumtag
  • 23 posts

és mit akartok állítani? Nem igazán értem a kérdést... Mármint azt, hogy miért is kellene szétszedni.

Csak a rugóutat akarjuk állítani,hogy többet mozogjon 110mm-nél...

orangebiker

orangebiker

vendég

• fórumtag
  • 23 posts

hát a 2005-ös P.3-ason nem '04 SHERMAN FIREFLY van ám! A 2004-es Firefly-on is kell lennie kívûl útállítónak... képtelenség, hogy ne legyen...

Nincs rajta kint állítóka...

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 posts
hát a 2005-ös P.3-ason nem '04 SHERMAN FIREFLY van ám! A 2004-es Firefly-on is kell lennie kívûl útállítónak... képtelenség, hogy ne legyen...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
egyszer kell beállítani egy villát. szal ez nem szempont, még ha nem is lehet állítani.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
és mit akartok állítani? Nem igazán értem a kérdést... Mármint azt, hogy miért is kellene szétszedni.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Olyan, hogy sima Firefly 2005-ben nem létezik, csak a Firefly Plus van, ez is segíti az évjárat megkülönböztetését. Link: http://www.answerpro...ptid=1&itemid=7

Belülrõl állítható Sherman sincs, a Sherman villáknak kívülrõl állíthatók a tulajdonságaik. (kivéve Jumper)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

orangebiker

orangebiker

vendég

• fórumtag
  • 23 posts

Milyen telója van? '05-ös Flick Plus? Mert a P.3-ason az van... ÉS UGYE HA NEKI ILYEN VAN, AKKOR MIÉRT NEM TEKERGETI MEG AZ ÁLLÍTÓGOMBOKAT??!! AKKOR KIDERÜLNE!!! EGYÉBKÉNT AZ ÖSSZES '05-ÖS SHERMAN ÁLLÍTHATÓ, KIVÉVE A JUMPERT, MEG A SLIDER PLUST

Firefly van benne...de nem a firefly Plus,mert annak tudom hogy kivül is van állítókája,de ennek nincs,ja meg nem is fekete mint a Plus,hanem terep mintás....ha minden 05-ös Sherman állítható akkor ezt is csak szét kell kapni..

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 posts
Milyen telója van? '05-ös Flick Plus? Mert a P.3-ason az van... ÉS UGYE HA NEKI ILYEN VAN, AKKOR MIÉRT NEM TEKERGETI MEG AZ ÁLLÍTÓGOMBOKAT??!! AKKOR KIDERÜLNE!!! EGYÉBKÉNT AZ ÖSSZES '05-ÖS SHERMAN ÁLLÍTHATÓ, KIVÉVE A JUMPERT, MEG A SLIDER PLUST