Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Manitou

- - - - -

• Please log in to reply
3554 replies to this topic

Gk2

Gk2

vendég

• fórumtag
  • 98 posts
Hali!
Szerintetek milyen területre alkalmas a black super leginkább?
Használhatom nyugodtan a 65-70 kilómmal FR-re,DH-ra? Tehát felépítésileg,merevségileg alkalmas erre a célra?

Köxi!
Gk2

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Jah, azt nem tudtam.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts

Angol van.

ne izgulj van a velotraden magyar is, de mivel megkérdezte ugyanezt még 2 topicban csak az egyikben válaszoltam
;)

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

hi all!
nincs vkinek 2004-esscareb super magyar nyelvû karbantartási leírása?

Angol van.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 posts
:'(
Kilazult, a Shermanem útállító tekerõjének a csavarja, nem volt imbuszom, hogy meghúzzam ---> 3mm-t be lehetett nyomni. Na jó a mai napot még kiíbrja mondom. Nem is nagyon mentem 90-en, de amikor este mentem haza és leraktam 90-re, és amikor vissza akartam rakni 130-ra nem jött...
szerintem csak kilazult a tekerõ alatti csavar, de gondoltam azért beírom ide

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts

ma versenyen is sok stace volt,nem mozogtak igazán és hangos csattanással jelezték hogy valmin aáthaadt az illetõ...

csattanás: olajszint
kenés / lassúság: megoldva

részletesebben: Kingpin teszt ->májusi Bikkmakk

sáti

sáti

vendég

• fórumtag
  • 20 posts
hi all!
nincs vkinek 2004-esscareb super magyar nyelvû karbantartási leírása?

zoltankovi

zoltankovi

újonc

• fórumtag
  • 6 posts
Visszatérve a Stance problémára, elküldettem a bolttal a villát a Velotrade-hez hogy gyártsák át olajosra. Van valakinek tapasztalata, hogy meddig szoktak ülni a munkán a Velósok?

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

Hehe. Megoldás. Kicsit nagyképû ez a szó, nem?

Ja, a Homlok! Áruld már el hogy hívják, ha már tudod... Egyébként kösz. Anyagiakat Pesten rendezzük jövõ héten. ;)

Hogy pécsies legyek: hehe. :D (Egyébként van abban valami amit mondasz !)

Én csak M(észáros) Andris-ként ismerem a Homlok meg nekem új ! :)

Húha, jövõ héten megkezdõdik a pécsi assault ?! :bananadan

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Hehe. Megoldás. Kicsit nagyképû ez a szó, nem?

Ja, a Homlok! Áruld már el hogy hívják, ha már tudod... Egyébként kösz. Anyagiakat Pesten rendezzük jövõ héten. ;)

Aktuális civil

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Elõtte csak az volt a hír, hogy van ez a probléma, mostmár a megoldást is nagydobra verik ! ;)

Piros V10-888 Andris. Azé' neki, mert amúgyis ment neki egy MRP és akkó már belegyömöszöltem a vezetéket is.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
ja, csakmert április 08-i a hír...

off nekem szólt? Ki a M Andris?

Aktuális civil

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Már volt párszor, de ahányszor ráakad valaki mindig beteszi ide szírénázva ! ;)

OFF
Fékkábelt feladtam az M Andris címére !
ON

Mer' egy állat vagyok !

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Néha ez a Manitou tud LOL dogokat produkálni...
Nem volt ugyanilyen problémájuk már 1x? Vagy ez ugyanez volt, csak Magyarora érkezet lovasfutárral az info?

Aktuális civil

lukiboy

lukiboy

vendég

• fórumtag
  • 86 posts
Sziasztok!

Ezt ma találtam:

http://www.velotrade..._stance_tenyek/

Luki

cseréltesd ki gariban, kapsz hozzá evil genius seals-t meg félig-fürdõs kenést (ami valójában olaj zsir helyett :))

I'll Be 6 If U'll Be 9!
http://picasaweb.google.com/lukiboy

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
cseréltesd ki gariban, kapsz hozzá evil genius seals-t meg félig-fürdõs kenést (ami valójában olaj zsir helyett :))

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
hát errõl beszéltem hogy az ocso sherman nem feltétlen lesz jó...
ma versenyen is sok stace volt,nem mozogtak igazán és hangos csattanással jelezték hogy valmin aáthaadt az illetõ...

nem lehet hogy a manitou amit elcseszett az miatt van ez!?
vagy az másra vonatkozozz(gumiméret)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
max mégjobban kikopik... vidd vissza, szervíz/bolt majd mond okosat.
csere érzés

zoltankovi

zoltankovi

újonc

• fórumtag
  • 6 posts
HI
Most vettem 3 napja egy Stance Static villát 55ezerért, és van egy probléma vele. Tudni kell hogy rugó+levegõ a rugózó része a villának. Felfújtuk kb 5bar-ra (alám így volt jó ~90kg), a papírja szerint max 150 psi-t lehet belenyomni ami megfelel kb 10 bar-nak.
Az a baj, hogy gondol egyet és kiereszti fent a szineringnék a levegõt, sõt még a szimeringet is feltolja a becsúszón. Errõl én arra következtetek, hogy nem zár frankón a levegõs rendszer tömítése.
Mit tegyek szerintetek? Vigyem vissza és várjak egy hónapot mire az egri wilker megcsinálja? Vagy az is lehet, hogy még szinte nem is használtam és ha tovább használom talán összekopik a tömítés és megjavul?

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 posts
azért az kemény hogy zsírúj telót veszel alkatrésznek nem?
vagy ennyire drága? az alkatrész?
az elite 38 e Ft komplett.
"ezek ám a gondok, nem a faláb!"