Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Manitou

- - - - -

• Please log in to reply
3554 replies to this topic

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Mini Boots a fantázia neve a dolognak, elvileg lehet kapni, de levághatod magadnak is a hosszú gumiharangot, bár nem véletlenül olyan hosszú az !

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

[Manitou]

[Manitou]

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 posts
Egy 1999-es Manitou SX Telóhoz szeretnék olyan gumiharangot venni, amivégül is nem is gumiharang, csak egy kis gumiharang kezdemény, ami csak arra szolgál tul. képpen hogy a becsúszószárnál megakadályozza az esetleges beázását a telónak. Régen láttam ilyet valahol hogy árultak. Lehet ilyet kapni most?

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
a pike inkább szvsz nixonnal van egy kategóriában...
persze az még mindig kétszer annyiba kerül.
annál nem tud többet és ha valakinek van pénze, miért ne fizesse meg a szebb kidolgozást, nevet, egyebet?
jó mind a kettõ és kész

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 posts
jóvann... ízlések és pofonok... ráadásul most egy csomó mindenkinek lesz Pike-ja... nem azt mondtam rá, hogy szar, mert tudásban tényleg többet tud, de nem is a sherman-nel van egy kategóriában...
valakinek bejön, valakiknek nem, kész.

splice: könnyû embernek, könnyû freeride-ra... lehet, hogy jó, csak ki tudja mennyi ideig... nem akarok hülyeségeket mondani, mert nekem nincs ilyen, de ránézésre a válla nem túl erõs, ha könnyû vagy lehet, hogy jó lenne, de nagy tárcsát hanyagold...
de 80-ért azért lehet jobb light fr telót kapni, de persze ez nem is fr teló... függetlenül véleménytõl a pike-ról ennyiért lehet kapsz pike-ot ebike-on...
de most már nemsokára jönnek a 2006-osak, legalábbis tudni lehet róluk nemsokára valamit, úgyhogy én mindenképpen megvárnám az újakat, mert:
1., 2005-ösöket leárazzák, gondolom...
2., stance-et ha átdolgozzák kicsit, kijavítva néhány kisebb hibát, akkor az jó lehet!
nem rossz a splice, bírná is talán a light durvulást, de nézz azért még körül sztem, meg várj egy kicsit...
én is örülök utólag, hogy nem kapkodtam el :D

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,350 posts
Manitou Splice-ról tapasztalatok?Könnyû freeridera, könnyû embernek, polarxbe? Merevség?

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
A tudásáról senki se beszélt. :bekaphassák:

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
De az egy igenyes Manitou ;) :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
jajj, és a fekete(!) flick meg az igazi, mindentvivõ aduász. hogy el nem feledtem...
persze a legolcsóbb pike is kétszer annyit tud, féláron, mint az, de nem téma....

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Azért igénytelenezik le, mert látszik rajta, hogy az ár alacsonyan tartása volt a fõ cél amikor végleges formába hozták.

Mer' egy állat vagyok !

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
És miért igénytelen? Azé' ezt nem értem..

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

de ami nálam über igénytelen és über semmi stílusa: pike... :)

most ezt tényleg nem azért hogy mittomén, de mi benne az igénytelen? és milyen stílusa kellene hogy legyen egy villának?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,662 posts
Manitou-Mesterek:
Skareb telómat szétszedtem, összeraktam és azóta kis kottyanással indul meg. Mi lehet a gond ??? Oly 1xû összerakni (csak a 2 imbusz csavar fogja alúl) , nem tudom miért csinálja ezt.
Ötletek ??
Köszi
Marci

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 posts
shermaneket jó áron lehet kifogni...
én például bikemag apróban szereztem 82ért egy '04-es sherman flick-et feketében :)... azóta sincs vele semmi bajom, és a súlya sem vészes, lehet használni enduro-zásra is, ha nem vagy gramm-mániás...
alsó kategóriás marzók szarok...
többi manitou-ról nem tudok mit mondani, de szerintem jók, néhány havernak is van még... black, az sem rossz, az jó sok mindenre, de amit negatívumként lehet írni, hogy (legalábbis '04-es modelleken) eléggé olcsó a kupakok anyaga, megmunkálása, bár ezt talán minden alsóbb kategóriás telóra el lehet mondani :)
de ami nálam über igénytelen és über semmi stílusa: pike... :)

bwoay

bwoay

törzsvendég

• fórumtag
  • 336 posts
vagy valami duplavállas... ez jó

ps1k3

ps1k3

vendég

• fórumtag
  • 32 posts
attól függ én szerintem ha ugratsz BLACK ha cc-zel akor jó a Skareb Ha durvulsz Sherman Vagy Marcocchi 66 vagy valami dupla vállas bár ahogy olvastam a Marzó-s topikban 80000 fölött nem kell tehát Black Vagy Skareb!!! 70000 alatt marzót ne vegyél nem éri meg
MIKLOS BIKERS3

vendég_Master_*

vendég_Master_*
  • vendég
Mivel kuldtek, hat jottem....

Szretnek Manitou v. Marzocci telot illeszteni a gepesbe, de nem tom melyiket. Vivodom. Hosszu eletut ha lehet, de ahogyan olvasgatom a topicot arra nem nagyon lehet szamolni. Mi a velemenyetek Marzocci MX Comp-rol? Vagy inkabb Manitou Skareb Super??????

kofi

brom

brom

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
nekem az Axel szuperem nyekereg egy kicsit. még így is, hogy belenyomattam a zsírt.
tapasztalt még vki ilyet?
Szeresd felebarátod!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
a kotyogás más téma..
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,347 posts
nekem a 2-3 hónapos teló ami gumiharang is van az is elkezdettkotyogni 3 hónap után.
most meg olyan 1-2 havonta tömök bele vmi zsírt. rosszabb már nem lehet.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
megelõzhetõ az anyázás, ha szépen letakaritod a zsirt, amit kinyom a szimmeringen felülre, hogy lefelé már ne vigyen koszt.
valamint a becsuszot amugy is a helyzetnek megfelelõen a lehetõ legtisztábban tartod.
lizard skins-rõl nekem nincs ilyen jó véleményem, teleszivja magát vizzel, megáll benne a kosz/por, ami karcolja a becsuszót (a teflonos alut) stbstb. én nem vennék, de kinek mi.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.