Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Manitou

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3554 hozzászólás a témában

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
lítiumos szétcseszi a szimmeringeket elvileg

mondjuk egy sixnek majdnem mindegy amilyen szimmeringek vannak benne...(bocs...:))
Autist Team:)

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
na akkor ezt add össze:
-ez nyúlik mint a takony ellenben nem ragad tõle a teló, de a becsúró zsírzáskor szépen ragad és lassan folyik rajta lefele).
-ha melegítem hígul(fecskendõben volt és elkezdtem öngyuszival melegíteni is olyan lett mint valami fáradtolaj)
-és ez levileg lítiumos, mégis produkál olyat mint a sziikonzsír.

na most vagy nagyon tud vmit ez a zsír, vagy ez nekem sok.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
a litíumos az ragad, olyasmi mint az agyagos sár. (ragad)
a szilikonzsír ezzel ellentétben jobban hasonlít a takonyhoz, tehát nem ragad. (de melegben folyik.
legjobb a motorex zsír, ken, nem folyik.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
nem lehetett kapni a boltban mer nem volt nme tutták mikor hoznak. ha beviszem hozzájuk elég valószínû h ugyanezt rakják bele és még többet kérnének érte mint egy bödön zsír.
meg most tök mindegy ennek a szar telónak h mi van benne. már megérett a cserére. a következõ meg nyílt fürdõs lesz.

hol van 2 ezerér manitou zsír mer tavaly mielõt ezt vettem akkor kérdeztem h az mennyi lenne és aszondta a csákó h kb 3600.

de télleg miért is nem jó a lítiumos zsír?

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
akkor legközelebb grafitossal is próbáld ki, mert az tök jó hogy bírja a melegedés. pláne nyáron. :rolleyes: tényleg sok a 2xxx Ft a manitou zsírért?

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
én is így tuttam h lítiumosat ne meg itt is mindenki ezt mondja. de végülis megy vele gond nélkül.

mezogy

mezogy

vendég

• fórumtag
  • 33 hozzászólás
ezkszerint érdemes lenne kiokoskodni vmit!!
nyilván ha csinálok /csináltatok akkor már átutoset!!

[Manitou]

[Manitou]

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás

hátha itt szerencsével járok!!

kéne nekem egy black láb ha esteleg vkinek van bontott kérem irjon nekem!!
letort a bal papucs!! vagy ha terveznék egy lábat az vajon megoldhato lenne? ilen csavarosfelfogatásut!! lenne aki megmarná nemkiadás tulképpen csak anyagár lenne!!van e vkinek ilyenjellegu tapasztala?

Nekem egy régebbi Manitou telónál volt külsõ szárral gondom. Konkrétan egy 96-os Manitou Mach 5 SX -nek tört le mindkét papucsa egy az egyben egy ugratáskotr való leérkezéskor :) De szerncsére ingyér tudtam hozzá szerezni egy másik külsõ szárat itt a helyi binyigliboltba. A gégit meg poénból megcsináltattam faterral (acél papucsok lettek rá aplikálva) ez azóta is falra van akasztva. A letört kis Magnéziumpapucsból meg szép kulcstartó készült :D

Nekem ennyi tapasztalatom van a témával kapcsolatban.

mezogy

mezogy

vendég

• fórumtag
  • 33 hozzászólás
hátha itt szerencsével járok!!

kéne nekem egy black láb ha esteleg vkinek van bontott kérem irjon nekem!!
letort a bal papucs!! vagy ha terveznék egy lábat az vajon megoldhato lenne? ilen csavarosfelfogatásut!! lenne aki megmarná nemkiadás tulképpen csak anyagár lenne!!van e vkinek ilyenjellegu tapasztala?

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
hát én mindig is úgy tudtam, hogy telóba litiumost ne! szilikonost legfeljebb.
az olajjal higítás fasza.

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
csak egyoldalon van a rúgó fölött MCU de hidegben meg se nyikkan. rúgóban nincs MCU.
zsírról mit mondanak a népek?

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Attól függ, hogy van elhelyezve a rugó és az MCU. Ha az MCU a rugó belsejében van, vagy az egyik lábban rugó, a másikban MCU van, akkor értelemszerûen nem mozog. Ha az MCU a rugó fölött vagy alatt van, akkor a rugó még természetesen mozog hidegben is.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
én fogtam a rágógumi zsírt felszívtam belõle2ml-t injekcióba hozzá kb 1-1,5ml 15W-40-es olaj és ez ment a sixbe. most olyan szépen mozog leszámítva a kotyogást.
http://www.unipetrol...MogulA72dpi.pdf
itt a 31 oldalon cvan az A00-ás zsír. na most ez lítiumos. a boltban aszondták amikor vettem h õk ezt használják rock shox telókhoz, én is direkt teló zsírt kértem és ezt adta 800 péz volt. na most akkor ez most jó nekem vagy sem. mert olajos hígítás nélkül is elég jó de olajjal igen fasza. csak kicsit híg mer inkább nagyon sûrû olajnak hívnám mint zsírnak és érdekesen nyúlik mint a takony, de h ragadna tõle a teló azt nem mondanám. esetleg 10 fok alatt de ott meg már a MCU miatt merev.
ja igen mér van az ha a telóban van MCU is és rúgó is de hidegbe mégse mozog holott a rúgó hidegben nem keményedik meg tehát annak mozogni kéne, nem???

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

conor: mihez kell guide?

szeintem ehez:
http://forum.bikemag...&postcount=8061
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

[Manitou]

[Manitou]

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás

Ha esetleg érdekel, nekem van még itthon egy szinte teljesen full tubus Manitou PrepM zsírom. Nem kell már semmire, mert az új telóm nem zsír kenésû. Ha kell ócsóért odaadom.

keress meg priviben, ha érdekel

OK. Majd tudom kit kell keresni, ha kell. De most még elvagyok .

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
a manitou prepm ugyanaz mint a motorex. rá is van írva, hogy motorex

conor: mihez kell guide?

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás
Ha esetleg érdekel, nekem van még itthon egy szinte teljesen full tubus Manitou PrepM zsírom. Nem kell már semmire, mert az új telóm nem zsír kenésû. Ha kell ócsóért odaadom.

keress meg priviben, ha érdekel

[Manitou]

[Manitou]

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás
Á vagy így. De akkor ez a motrex csak van olyan jó mint elõdje? Vagy majd az idõ bizonyítja milyenségét. :)

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
miért nem tud a manitou átlátható, sok képpel illusztrált szervízgájdot kiadni mint a rockshox?
ezer féle van a honlapjukon de egyben nincs, kevés a kép, ááárgh...:(
Autist Team:)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
A Manitou PrepM szünt meg és lett helyette Motorex akármi.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.