Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Manitou

- - - - -

• Please log in to reply
3554 replies to this topic

F1

F1

törzsvendég

• fórumtag
  • 422 posts
megnéztem én is a Velotrade honlapján és tényleg Black Comp Rtwd Lock Out.Ilyen villát önállóan nem tudsz venni csak kész bringában sztem.Én azt nem értem hogy a Lock Outos Blackekben mindegyikben TPC csillapítás van,viszont a Comp Blackekben pedig nincsen Tpc csillapítás csak egy nem állítható valami(ettõl függetlenül lehet hogy meg tudják abban is oldani a Lock Outot),ami egy nagyobb ugrás után ellövi az összes olajat:(.Hívj fel egy boltot vagy menj el valahova ahol van ilyen bicaj az a legjobb megoldás.Én sem találtam róla semmi infót 20 perc alatt
NO OFF,USE SEARCH

nerveRC

nerveRC

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Hellósztok, kérdésem lenne: Splice Comp útját le lehet valahogy rövidíteni? Most 100 mm-t mozog, de a bringa geometriájának jót tenne, ha csak 80 körül tudna és kisebb lenne azzal a 2 centivel a beépítési magassága. Eladni, stb. nem akarom, inkább megoldanám ügyesbe'-okosba', ha van rá lehetõség. Szétszedni már szétszedtem, de nem lettem okosabb. Sõt, egyelõre még az összerakásán gondolkozom. :)

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,347 posts
mer h ami a 2005-ösmerida trans-mission speedben van balck comp. az 90-120-ig állítható van benne LockOut csak azt nme ztom h visszacsilli állítás van-é benne.

F1

F1

törzsvendég

• fórumtag
  • 422 posts
Black Compon csak az elõfeszítést tudod állítgatni,mást nem.A "LO" az mit takar?Amiben RTWD is van az a Black Super(legalábbis ha a 2005ös villákat nézzük)
NO OFF,USE SEARCH

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,347 posts
a black compon mit lehet tekergetni?
azt tom h amit meridába raknak azon van LO meg RTWD. de most h a csillit lehet-é tekergteni azt nem tom. vki help.
(mielõtt lebasznátok használtam a keresõt)

F1

F1

törzsvendég

• fórumtag
  • 422 posts
vagy vegyél egy 2004-es vagy 2005-ös ÁTÜTÕS Dirt Jumpert.Azt nem ölöd meg egyhamar.Az a legjobb Dirt teló bárki mármit is mond,itthon 2 is fut belõle és az egyik villa már "eltört" 1 UMF vázat,1 hajtókart 1 kormányt 1 D521es Mavic felnit,vagy 3 ülést,FSA XLIIes fejcsapágyat, meg most hajlította szét egy GROSSMANN merevváz fejcsövét.Úgyhogy tud valamit:)A másikat is(a 2005öset) zúzzák mint az atom de még semmi baja.Úgyhogy öcsém ha te a DJrõl is csak rosszakat fogsz mondani akkor nem bicajozz.Hidd el az egy jó villa(és pont Manitous a topik)nembaj nekem Blackem van is az is jóó
NO OFF,USE SEARCH

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
pontosan
olyat ne ugorj be amiben nem vagy biztos, inkább gyakorolj még.
vagy szivacsba
vagy ésszel.
mellesleg az az RA nem épp merev....

GerMo

GerMo

vendég

• fórumtag
  • 102 posts
jó kis headlock az van, de az alsó csavar alu. Úgyhogy az nem fog tartani. Ha meg tartana, a 8mm-es menetes szár nem sok vizet zavar, ha hajlik...
A merevvilláknak se vastagabb a nyaka, nem? Xfactorban volt 17000-ér merevvilla, az nagyon ropinak tûnt. 25-ér meg nem veszek merevet, akkor se ha Funn...
Szóval ha vki 2005-ben dörtöt szeret ugrani, nyugodjon bele, hogy ha elront kb 10 ugrást, kidobhatja a villát???????????????????????????
__...:::///Campona Bike Park\\\:::...___

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
és bekerül egy porszem a gépezetbe, jobban fog recsegni mintha ...

jó kis headlock, és talán... talán talán...
de dirtre nem kell teló ám

GerMo

GerMo

vendég

• fórumtag
  • 102 posts
Stance Static-rõl tud vki vmi szépet mondani? Azt tudom h elengedi a levegõt, de törte/görbítette már el vki?
Mióta kinyírtam az elõzõ telóm, örökké a villát féltem, és a nyakcsõ ezen sem egy biztató látvány...
Csinált már vki béléscsövet a nyakba? Ha sikerül(ne) megcsinálni, elkészülne a tökéletes teló...
Miért méreteznek alul MINDEN villát????
__...:::///Campona Bike Park\\\:::...___

berglander

berglander

vendég

• fórumtag
  • 28 posts
Black Comp van a Maraton Kerékpárüzletben. 48500 pénz

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
telefon a barátod holnap reggel;)
Autist Team:)

meri

meri

vendég

• fórumtag
  • 95 posts
Fontos lenne. Hol lehet Black Comp '05 -t kapni??? Melyik üzletben van?

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

travisrõl volt már itt kép?

2006 topicban van róla több is, leírással.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
:nekrosátán:

No off plíz mert jön Lord Leslie!
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts

nono, majd LCS lesz olyan jófej és megmutatja nekem ha õ már kapott.

félek találkozni veled :D majd egy titkos helyen ott hagyom szétszedve :D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts

hát igen, lehet hogy a régi láb fékhídja pilinckábbnak tûnt, de ezek szerint nem volt az rosszul megtervezve.
az se véletlen, hogy olyan lekerekített volt minden dimenziója - kevesebb feszültséggyûjtõ pont. én csak jó öreg darabokat láttam képen törve, fékcsavarástól - elfáradtak..

bocs az offokért.

pontosan
az új ride-ben eltünt onnan az anyag..
pár gramm az egész, mégis...
ezt nem tudom megérteni
és ne mondja senki hogy sok kicsi sokra megy, mert itt máshogy van: sok kicsi törésre megy
meg amúgysem vagyunk CC-sek.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

gondolom. mint a manitouk általában ;) akkor kell egy ilyen? :D

nono, majd LCS lesz olyan jófej és megmutatja nekem ha õ már kapott.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts

(meg kell nézni pl a ride fékhíd-külsöszár csatlakozását, a becsúszónál)

hát igen, lehet hogy a régi láb fékhídja pilinckábbnak tûnt, de ezek szerint nem volt az rosszul megtervezve.
az se véletlen, hogy olyan lekerekített volt minden dimenziója - kevesebb feszültséggyûjtõ pont. én csak jó öreg darabokat láttam képen törve, fékcsavarástól - elfáradtak..

bocs az offokért.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts

És ez nyílt füris lesz?

gondolom. mint a manitouk általában ;) akkor kell egy ilyen? :D