Passzol - annyit láttam, távtartók is okésak, csak fel kell fúrni még õket, mert nem minden van megfelelõ lyuk, amin átmegy a csavar.
A nehezén már túl vagyok.
teló+rugó+stucni31.8+1lánc+2középcsapi+külsõkbelsõkaaaaaaaaaaaaaaaaargh
Coming soon.
P.s.: külsõt mitet mekkorát Tik?
Jelenlegi jelöltek: Aszfaltra Kenda slick 1.95-2.1, terepre IRC Kujo XC 2.1-2.25
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Ketten egy bringán - tandemekrõl mindent
Started by
trifo
, 2004. July 30. 15:51
vendég_Charon_*
Posted 2005. June 10. - 11:05

Posted 2005. June 10. - 09:41

Oh fuck! Szegény bácsi... Nem indít esetleg magánpraxist?
Csavarok felmentek jól?
--Trifo
Csavarok felmentek jól?
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
vendég_Charon_*
Posted 2005. June 09. - 15:03

vendég_Charon_*
Posted 2005. June 09. - 14:42

Kezemben vannak a csavarok. Este szerelgetek végre egy kicsit. Remélem elég erõsek lesznek.
A bácsit pedig mostanában rúgták ki. A hónap végéig maradhat, de már nem vállal munkát. Az ELTÉn így oldják meg a leépítések egy részét. :-(
A bácsit pedig mostanában rúgták ki. A hónap végéig maradhat, de már nem vállal munkát. Az ELTÉn így oldják meg a leépítések egy részét. :-(
vendég_Charon_*
Posted 2005. June 08. - 10:21

Nemán tényleg ilyen hiány van belõlük? Nekünk itt épületen belül van az ipse, és hogy így fogalmazzak belsõ rendelésre csináltatom meg - ha sikerül.
Holnap megyek és nézem, hogyan dolgozik.
De megkérdezem, hogy van-e külsõ mûhelye (biztos van).
Holnap megyek és nézem, hogyan dolgozik.
De megkérdezem, hogy van-e külsõ mûhelye (biztos van).
Posted 2005. June 08. - 10:12

Kõris utcában tudok 1 elég yó mûhelyt,ha vkit érdekel...
Ez a kínaipijac környékén van...
Ez a kínaipijac környékén van...
Posted 2005. June 08. - 10:05

HOL VAN AZ AZ ESZTERGÁLYOS??? El ne hányjad a címét valahova! Égen földön nincs egy rendes szaki.
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
vendég_Charon_*
Posted 2005. June 08. - 09:17

Aaaaaa véééégre! Beszélgettem egy esztergályossal és csinál nekem 0.75ös csavarocskákat a fogaskerekek rögzítéséhez. Egy rakat pénzembe kerülne, de ismeretség révén kapok még engedményt is.
4 lánctányér egy hajtókaron rulez.
4 lánctányér egy hajtókaron rulez.
vendég_Charon_*
Posted 2005. June 07. - 16:24

vendég_Charon_*
Posted 2005. June 07. - 14:51

Elég strapabíró, de nem magyar viszonylatokra van kitalálva.
Nem véletlenül van szinte mindenkinek épített montialapú tandemje az itteni fórumosok közül.
Nem véletlenül van szinte mindenkinek épített montialapú tandemje az itteni fórumosok közül.
Posted 2005. June 07. - 14:45

nos igen. (meg aztán 28"-as párti vagyok)
A T1000-es viszont cuccos trekkingtúrákra OKÉs?
Elég strapa ahhoz? (felni)
Mint említettem nem feltétlenül országúton szúrnánk.
A T1000-es viszont cuccos trekkingtúrákra OKÉs?
Elég strapa ahhoz? (felni)
Mint említettem nem feltétlenül országúton szúrnánk.
vendég_Charon_*
Posted 2005. June 07. - 13:35

A 900-as az alap trekking, az nem csoda, ha nem drága. Az 1000-es és 2000-es már ZR9000- vázzal van és felszereltségben tér csak el.
kinti ajánlott árak
900as Suggested Retail Price: £750* 278ehuf
1000 Suggested Retail Price: £1600* 600ehuf
2000 Suggested Retail Price: £2200* 817ehuf
1000-esnél alább nem adnám.
De ez az én magánvéleményem
kinti ajánlott árak
900as Suggested Retail Price: £750* 278ehuf
1000 Suggested Retail Price: £1600* 600ehuf
2000 Suggested Retail Price: £2200* 817ehuf
1000-esnél alább nem adnám.
De ez az én magánvéleményem
Posted 2005. June 07. - 12:13

hogyne, vágom amit mondasz, de akkor miért ilyen olcsó a bicaj.hu-n a trek 900 (300HUF) és a trek 1000 (450HUF) komplett canga? Nem mondanám rájuk, hogy alsó kategória. (váz szinten)
vagy de?
vagy de?
vendég_Charon_*
Posted 2005. June 07. - 12:10

Váztól függ. Az elitebbekért lazán elkérnek annyit. De ha jól belegondolsz egy nrs váz se két fillér.
http://www.tandemcyc...red_brands.html
http://www.tandemcyc...red_brands.html
Posted 2005. June 07. - 11:50

nem drága csak a vázért 250?
Ha csak ezt nézem: (és az árát)
http://www.bicaj.hu/...-tandem-900.jpg
Vagy akár ezt:
http://www.bicaj.hu/...tandem-1000.jpg
Bár nem tudom hogy ezek milyen árak, honnan jönnek.
Ha csak ezt nézem: (és az árát)
http://www.bicaj.hu/...-tandem-900.jpg
Vagy akár ezt:
http://www.bicaj.hu/...tandem-1000.jpg
Bár nem tudom hogy ezek milyen árak, honnan jönnek.
Posted 2005. June 07. - 11:27

[quote name='zaqrack']külföldiek 250. csak a váz. [QUOTE]
uhhh.
egyelõre köszi az infokat. telefonálgatok, majd jövök.
böngésztem brit fórumokon, ahol panaszkodnak az emberek, hogy nem minden bringaboltnak van raktáron tandeme... és el kell menni városon belül egy másik boltba hogy az ember lásson egyet.... pffff.
itt meg ahogy olvastam 1 éves kemény kutató/tesztelõ munka egy ilyen összehozása.
Vicces.
uhhh.
egyelõre köszi az infokat. telefonálgatok, majd jövök.
böngésztem brit fórumokon, ahol panaszkodnak az emberek, hogy nem minden bringaboltnak van raktáron tandeme... és el kell menni városon belül egy másik boltba hogy az ember lásson egyet.... pffff.
itt meg ahogy olvastam 1 éves kemény kutató/tesztelõ munka egy ilyen összehozása.
Vicces.
Posted 2005. June 07. - 11:10

Azt mondanám,h alu vázat csak gyárit szabad venni,építtetni nem,mert annak horribilis ára van,kivéve persze,ha ismersz yó szakit vagy te magad vagy ilyen...
Nálunk a Schwinn bírt ilyen vázzal,egészen pontosan 2félével (integrált fejcsapis rövidebb és hagyományos csapis hosszabb [és drágább])Mindkettõ dupla támvillával,tárcsa és 2 Vfékszemmel,ill.excenterrel bírt,az új áruk pedig 40 és 75e között volt (azért mondom,h 40,mert a Schwinnél elég lazák a szabályok és szinte bárki vásárol6 az utcáról,ha igazán akar)
De ezexerint kifogyott a raktárkészlet,szal marad a külföldi és itthoni apró figyelése:)
Szerelékrõl olvashatsz a korábbi oldalakon.
Nálunk a Schwinn bírt ilyen vázzal,egészen pontosan 2félével (integrált fejcsapis rövidebb és hagyományos csapis hosszabb [és drágább])Mindkettõ dupla támvillával,tárcsa és 2 Vfékszemmel,ill.excenterrel bírt,az új áruk pedig 40 és 75e között volt (azért mondom,h 40,mert a Schwinnél elég lazák a szabályok és szinte bárki vásárol6 az utcáról,ha igazán akar)
De ezexerint kifogyott a raktárkészlet,szal marad a külföldi és itthoni apró figyelése:)
Szerelékrõl olvashatsz a korábbi oldalakon.
Posted 2005. June 07. - 11:08

Harang áldását adta a dologra, vegyes kategóriában a 3 tandemes, 6 fõs csapatnak semmi akadálya, de még akár saját kategória is lehet a dologból.
elvileg meg is vagyunk akkor egy csapat.
Annamariék
Charonék
Mi
persze más felállás is lehetséges.
hurrá
azért szervezzük tovább a dolgot, nagyon buli lenne ha ez így összejönne.
elvileg meg is vagyunk akkor egy csapat.
Annamariék
Charonék
Mi
persze más felállás is lehetséges.
hurrá

azért szervezzük tovább a dolgot, nagyon buli lenne ha ez így összejönne.

Posted 2005. June 07. - 11:04

boon: a schwinn-csepel beszüntette az alu váz gyártását, ha jól tudom a nagykerbõl mind el is fogyott, de egy telefont megér, hátha
sajnos így elég nehézkes lett a beszerzés, marad a használtra vadászás (aprón elõ szoktak forulni néha), mert a külföldrõl hozatható vázak nem éppen az elérhetõ árkategóriában vannak.
a schwinn 65-75 ezer körül volt, a külföldiek 250. csak a váz. Talán még külföldrõl használtan lehet vadászni.
sajnos így elég nehézkes lett a beszerzés, marad a használtra vadászás (aprón elõ szoktak forulni néha), mert a külföldrõl hozatható vázak nem éppen az elérhetõ árkategóriában vannak.
a schwinn 65-75 ezer körül volt, a külföldiek 250. csak a váz. Talán még külföldrõl használtan lehet vadászni.
Posted 2005. June 07. - 10:56

no, akkor beköltözöm ide.
röviden a szitu: trekkinger pár vagyunk, amihez eddig szoktunk:
párom: trek 7500 FX-S gyári deore szettel
én: merida 8700 crossway XT-szettel
túrák: egy hetes- 10 napos, esõ-hátsó csomagtartós túrákat nyomunk, a tandemmel is ilyesmik a tervek. Többnyire aszfalt, de kemény földúton, murván sem lassítunk a sok cucc ellenére sem.
A tandemet nászajándékba kaptuk, annyira pont elég volt, hogy elhatározzuk, kell nekünk egy ilyen, de használható(bb)...
Kettõnk súlya 145kg.
Alu vázat hol keressek? sMilyet? ....sMennyi?
elõre is kösssz
terepre is akarod vinni?
mert akkor igen...
röviden a szitu: trekkinger pár vagyunk, amihez eddig szoktunk:
párom: trek 7500 FX-S gyári deore szettel
én: merida 8700 crossway XT-szettel
túrák: egy hetes- 10 napos, esõ-hátsó csomagtartós túrákat nyomunk, a tandemmel is ilyesmik a tervek. Többnyire aszfalt, de kemény földúton, murván sem lassítunk a sok cucc ellenére sem.
A tandemet nászajándékba kaptuk, annyira pont elég volt, hogy elhatározzuk, kell nekünk egy ilyen, de használható(bb)...
Kettõnk súlya 145kg.
Alu vázat hol keressek? sMilyet? ....sMennyi?
elõre is kösssz