Avillát meg lehet csinálni otthon is ha van agy jó kis mûhely felszerelve heggesztõtrafó, marógép stb. Az agyváltód érdekes lesz beoperálni a biciklibe fõleg ha tényleg 170es gumit akarsz hátra, mert akkor ki kell szélesiteni az agyat ami nem egy egyszerü eset.Ha a felni meg az agy megvan, nem nagy kaland befûzni, hacsak nem valami 144 küllõs dolgot akarsz négysorosan vagy ilyesmi. Csináld Billie csináld!Most ezek nagyon megtecetttek és gondoltam faterral csinálni kéne egyet! (ennek alapján ött az öttlet: http://bikerodnkusto...d_overkill.html )
van egy régi bmxem, és pár rossz tanyabike amik már nem kellenek és 30ezer forintom ( ha csak karácsoynkor kezdem el akkor 50) ennyiböl kihozható egy mutatós jis chopper bike? féknek egy kontrás agyváltóra gondoltam apróban láttam ilyet, újonnan drága (relative). nagyon széles hátsó kereket akarok (azér nem annyira mint az említett leírásban), ezért a felnifûzetés jön szóba. ez milyen árban van, meg még erre a gumi. meg a festetés. villát vennikéne vagy azt is lehet csinálni?
tippeket tanácsokat kérnék!
Kérdezz....

Belépés
Felhasználó létrehozása
Lezárt topik
Ugrás az oldal tetejére