Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

SPD cipõ

* * * * * 1 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
2429 hozzászólás a témában

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
zsibbadás, ami simán lehet (sõt szinte biztos) egyedi probléma.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Zsibbadás.

Nordenfor

Nordenfor

vendég

• fórumtag
  • 59 hozzászólás

A Sidi Raident nem ismerem, de a Shimano SH-R061-nél csak jobb lehet.

Mi a konkrét tapasztalatod a Shimano-val?

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
A Sidi Raident nem ismerem, de a Shimano SH-R061-nél csak jobb lehet.

Nordenfor

Nordenfor

vendég

• fórumtag
  • 59 hozzászólás
Szerintetek melyik a jobb csuka: SiDi Raiden vagy Shimano SH-R061, és miért?

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
nekem specim van, de sztem u.ezen az elven mûködik, nekem is legelöl van a stopli és ma nem ment be semmi.... beleálltam vele hóba és nem éreztem, hogy beázott volna... ((igaz a lábujjaimat sem éreztem már akkor :D))
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
no annyi lenne még ,hogy összedobtam és szinte legfelülre állítottama stoplit és most az alsó részen gondtalanul befolyhat a matéria?!

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
nagyon köszi!

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Én is új Sidi tulaj vagyok, a csavarhúzóval felnyomós rész csak akkor kell, ha cserére szorul az a rész, amibe becsavarod a csavarokat.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
köszi,akkor megnyugodtam..:) holnap teszt!

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás
Hi, sidi manual úgy néz ki, hogy az összes rendszer benne van. Vagyis ki kell keresni a Te cipõdet benne és az arra vonatkozó leírást elolvasni. Asszem ez lehet a probléma - azt tudom, hogy én is néztem, mint tintahal a rizottóra, mert nem láttam mozgatható talpbetétet, de rájöttem, hogy az összes sidi cipõ benne van a manualban.
"Nice boys don't play rock and roll"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
az elso kerdesre nem vagom a valaszt de onnan ugyis csak azt a lapot venned ki ami a masik cipoben mar bent van, szal tokmindegy, hagyjad.

2*2luk az szerintem altalanos, oda csavarod ahova akarod. csak abban segit, hogy be tudd löni a neked kenyelmes poziciot elöre-hatra viszonylatban.

ugyanez all a ket csavar melletti hezagra is, pont arra valo, hogy a stoplit tudd alligatni oldalra. ahogy neked kenyelmes. hagyhatsz 1-1mm-t oldalankent, vagy elhuzhatod valamelyik oldalra ha ugy jobb. nekem pl elegge nyomta a teli cipo a jobb talpam kulsö élét, alligatni kellett a stopli helyzeten, most jobb.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Hali! szal leszedtem a régi Shimano cipõmrõl a stoplit és most tenném át a Sidire ,de elõtte lenne néhány kérdésem:
- a manual ír valamit , hogy csavarhúzóval nyomjam fel azt a lapot ami a cipõ-stopli találkozásánál van de kivéve a talpbetétetet nem láttam semmi ilyesmit,csak a ragasztott talpat,azt meg nemigen bántanám... Ugorhatom ezta lépést?!
- a Sidi alján ugye ott van ez a "dokkoló" rendszer amibe csavarom bele majd, a stoplit ,de itt 2*2 van ergo ,melyikbe csavarhatom bele? vagy ez teljesen mind1?
- a stopli és a csavarok között van egy alátét, ami nem teljesen fedi azt a részt,ahova beül és emiatt marad 1-1 mm mindkét oldalon.. ebbõl nem lesz késõbb problémám?

hercsi

hercsi

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás

Nem valószínû, egy évben 1-2 szállítmány érkezik ha jól tudom, tehát ami abban nincs, nem is lesz.
Külföldrõl lehet esetleg...

Ez szomorú :(...

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Nem valószínû, egy évben 1-2 szállítmány érkezik ha jól tudom, tehát ami abban nincs, nem is lesz.
Külföldrõl lehet esetleg...
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

hercsi

hercsi

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás

én irtam, de nem lett rendelve belõlük mert nagyon kicsi az igény. sajnálom.

rob!
Ez azt jelenti, hogy 1-1 db rendelésére akkor nincs is lehetõség?

U.i.: Köszi mindenkinek az infókat!

Sandor75

Sandor75

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás
Zsibbadás az nem jo. Lehet a rossz beállitástol is, nem jó helyen taposod. Ha a méret miatt zsibbad, abból viszont késöbb baj is lehet. A beállitás ugye változtatható.

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás
Üdv, nekem is sidi van és nem ér végig a lábam benne; összességében abszolút pozitív benyomásom van róla (elsõ spd cipõ) kényelmes, viszont egy dolog zavar: a nagy lábujjam kicsit zsibbad benne. Lehetséges, hogy zokni miatt van?

Sztem a lényeg az, hogy a cipõ ne lötyögjön a lábadon, úgy tudod optimálisan kihasználni. Az, hogy nagyobb, vagy pont akkora, mint a lábad, egyéntõl függõen változó komfortérzet.
"Nice boys don't play rock and roll"

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
ez így nem általánosítható, mert 44-45ös lábra nekem45ös sidi cipõ, 45 sh és 45ös speci jó...
bár ahány lába, ahány típus, gondolom annyi számozás...
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
milyet vettél?
én 44 es utcai cipõ mellett 46-os Sidit kaptam és jó nagyon..