nekem télim van sidi, de nagyon nem jön be, asszem megy is az apróba....
nekem meg az Adidas shit eléggé,többet sohase,most Nike yvr van,téli nincs sajna,nincs cash...

nekem télim van sidi, de nagyon nem jön be, asszem megy is az apróba....
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
nekem télim van sidi, de nagyon nem jön be, asszem megy is az apróba....nekem a térdem ráment asszem az spd sztorira,mea culpa
most meg az achilleszem fáj nagyon miatta
szerintem a SIDI,a Gaerne,NIke is elég jókat csinál
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
specko sport, ha nem akarsz benne gyalogolni, arra nem jó, amúgy sztem tökéletesNyenny.
Segítsetek hogy milyen cipõt érdemes venni spd-hez ami kényelmes, relatíve olcsó és kemény a talpa, és nem túl magas(azt ugye Atom írta hogy magasabban leszünk ha spd-re váltunk) mert télen elkezdenék gyakorolni spd-vel hogy nyárra már menjenek a lapra fektetett kanyarok:)
Köszönöm a segítséget.
Megvan a cípõ meg a pedál. Tegnap fel is szereltem rá a rávalót. Hááát egy kicsit nehéz nekem beletalálni a pedálba. Szük szobában próbáltam ki,nagyon jó érzés, csak fura, össze vagyok nõve a pedállal. Csak ne lenne nyálkás az idõ.
Ennyit a szobai bikeos élményekrõl.
Az lenne a kérdésem, hogy mennyire elõre szereljem fel a cípõ talpába a cuccot?
Sajnos nem találtam olyan boltot, ahol felprobálhattam volna a sh-m034-est (pedig jó áron van az ebikeon), így azt rendeltem amelyiket felprobáltam.
Még egy kérdés.
Ha az sh-m021-es tipusból 46-os volt jó akkor a sh-m034-es nél is 46osat rendeljek?
44-es lábam van.