Minél keményebb annál jobb, vagy azért ez nem feltétlenül igaz?
Az attól függ, mirõl van szó. :love3: ---> :flowers:---> :raczka:---> :kiss: ---> :para: ---> :sexinbed: ---> :bananasex ---> :love2:
Bocs, ON...
Minél keményebb annál jobb, vagy azért ez nem feltétlenül igaz?
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Remélem nem egy hibás széria miatt volt a radikális leárazás, amelynek keretében én is beszereztem egyet a Bikemarkettõl... Ha szabad érdeklõdnöm, te hol vásároltad?
Sziasztok!
Valószínûleg egyedi eset, de vettem néhány hónapja egy 540-es Shimano SPD pedált, amelyrõl a jobb oldali pedáltest sima CC-zés közben "leesett", azaz a belsõ csapágyazás elengedett és a pedáltest bentmaradt a cipõben.
Egyszer garanciában megcsinálták, de utána újra eljátszotta ugyanazt. Most csere alatt van.
Mindenki figyeljen rá, hogy ha a közelmúltban ilyet vett, akkor nehogy egy rázósabb esetben történjen meg vele ugyanez, mert elképzelhetõ, hogy szériaprobléma.
Ha elõfordul, akkor nem fogadjátok el a javítást, mert semmi nem ér!!!
G.
"Embernek lenni nagy betegség. És gyógyíthatatlan is" (Rejtõ Jenõ)
nekem az van most hogy a bal már teljesen jó, de a jobban a kisláujjam mindig elmacskásodik, és szar érzés úgy tekerni hogy minden csapásnál ég meg bizsereg
valaki mondana nekem pár hasznos mondatot a helyes stoplibeállításról?
már vagy 3-szor állítgattam de még mindig zsibbad a talpam, síkon tekerésnél is, de fõleg lejtõzésnél zavar....
ez egy bitangmerev talpú SIDI
tanyácstalan vagyok hogy merre állítsam, és elég zavaró mikor 15km után elkezd égni meg zsibbadni a talpam