Jelentkezz be Regisztrálj
SPD cipõ
Írta 2007. december 24. - 23:40
én így vettem cipõt, még 3 mm-t nõhet a lábam, egyszer próbáltam, akkor kényelmes volt
Írta 2007. december 24. - 23:37
Írta 2007. december 24. - 17:27
Igazából nekem széles a lábam, meg még egy jó nagy csontkinövés is van mindkét bütykömön , de a speci comp-ban elfér jol.Köszi a tippet! Rákérdezek náluk, illetve mintha valaki azt is írta volna néhány hsz-el korábban, hogy a Specinek is van széles lábra talán minden modelljébõl...
Kellemes Ünnepeket mindenkinek!
Írta 2007. december 24. - 12:53
én irtam, de nem lett rendelve belõlük mert nagyon kicsi az igény. sajnálom.Köszi a tippet! Rákérdezek náluk, illetve mintha valaki azt is írta volna néhány hsz-el korábban, hogy a Specinek is van széles lábra talán minden modelljébõl...
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2007. december 24. - 00:58
Írta 2007. december 23. - 19:22
http://ridebike.hu/termekek/cipo/5889
nem tudom, hogy lehet-e kapni, de ez elvben széles lábhoz van...
Köszi a tippet! Rákérdezek náluk, illetve mintha valaki azt is írta volna néhány hsz-el korábban, hogy a Specinek is van széles lábra talán minden modelljébõl...
Írta 2007. december 21. - 18:48
részemrõl is piros pont az ebike-nak, mert egy telót 2 külsõgumit 2 belsõt meg egy nyerget egy nagy UMF-es dobozba tett bele, nem agyoncsomagolta az összeset!
off end
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2007. december 21. - 16:52
piros pont az ebikenak..
Írta 2007. december 21. - 16:20
nem tudom, hogy lehet-e kapni, de ez elvben széles lábhoz van...
Írta 2007. december 21. - 15:42
Nem tudtok esetleg olyan gyártót/adott gyártó modelljét, ami szélesebb lábú emberekre készül? Én eddig ami rendes merev talpú SPD cipõt próbáltam (SixSixOne, Shimano, Sidi) azok mindegyike túl keskeny volt nekem a elöl a lábujjaimnál...
Elõre is köszi a tippeket:)...
Írta 2007. december 19. - 22:08
egy specialized comp mtb-m és egy pro mtb-m is van, egyik sima mûanyag (comp) másik meg carbon talpas (pro) de hobbi szinten nincs különbség.
hátha érdekel valakit, úgy döntöttem, hogy jó lesz a mûanyag talp (speci comp) is, ezen a plusz merevségen nem fog semmi múlni...
köszönöm a válaszokat Rob és Rémhöri!
Írta 2007. december 17. - 01:32
Írta 2007. december 17. - 01:22
Nekem pont ilyen cipõm van! Kb. két hónapja vettem hasonló áron, mint ami az ebike.hu-n van. Nekem a boltosok (akikkel eléggé jóban vagyok) egyértelmûen ezt ajánlották a hidegebb õszre és a télre is. Szerintem eléggé kényelmes, szélálló, a meleget is jól tartja (a lábam még sosem fázott benne és sosem fülledt be), szélálló,könnyû, a vízállóságát még nem tapasztaltam. Az anyaga gore tex, ami azt hiszem teljesen vízálló anyagú.2007-es modell téli versenyzésre, túrázásra egyaránt jó, szerintem megéri az árát. Nem úgy néz ki, hogy rövid idõ alatt tönkre menjen, szerintem sokat ki fog még nekem is bírni.
Írta 2007. december 17. - 01:14
Stopli kilazult, a jobboldali, bükkmarcin meg gyenesdiáson is, pedig meg lett húzva rendesen, erre ki kell találnom vmit jövõre :\
jóféle menetrögzítõ?
Írta 2007. december 17. - 00:51
Dante, Rémhöri!
Ha jól tudom, Ti karbon talpas cipõt használtok, hosszú távú tapasztalatotok van vele??
a mervebbségétõl nem kényelmetlenebb, mint egy mûanyagtalpas cipõ?
Ööö, most vettem észre, sry
Én egy 2 éves széttiport Shimano után vettem ezt, a merevségkülönbség ég és föld De tényleg. Mondjuk azt már hurkába lehet hajlitani (edzeni még mindig megvan a shimano, télire jo ez)
Engem futásnál sem zavar hogy merev, sztem jobb is. Stopli kilazult, a jobboldali, bükkmarcin meg gyenesdiáson is, pedig meg lett húzva rendesen, erre ki kell találnom vmit jövõre :\
Piros csat kioldó eltört 1 sziklán...
Nem rossz cipõ, de én inkább Adidas karbontalpút vennék ha lehetne, de azért nem cserélem le, jó kis cipõ ez is
Nagyjából ennyi ami eszembe jut ienkor
Írta 2007. december 17. - 00:35
Az mitõl van, hogy a kb. 2 hónapos Shimano PD 540-es SPD pedálom elkezdett korrodálódni, pedig ha víz érte, meg lett törölve. A tünetet egy hete vettem észre. És még az lenne a kérdésem, hogy a korróziót el tudom e úgy tüntetni róla, hogy az utána ne jelentkezzen ismét?
Írta 2007. december 16. - 12:32
lehet, hogy aki komolyan tolja, az észreveszi. azok azt is észreveszik, hogy az xtr merevebb mint az xt. nem mondom, hogy nincs igazuk! csak én soha nem toltam olyan keményen (és nem is fogom) hogy számítson. örülök, hogy megengedhetem magamnak, de ha nem engedhetném meg, nem vennék karbonosat, inkább 2 jó külsõre költeném a különbözetet.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2007. december 16. - 00:32
Írta 2007. december 14. - 22:48
egy specialized comp mtb-m és egy pro mtb-m is van, egyik sima mûanyag (comp) másik meg carbon talpas (pro) de hobbi szinten nincs különbség.Dante, Rémhöri!
Ha jól tudom, Ti karbon talpas cipõt használtok, hosszú távú tapasztalatotok van vele??
a mervebbségétõl nem kényelmetlenebb, mint egy mûanyagtalpas cipõ?
persze, ha más is használ ilyent, elmondhatja, csak róluk tudom, hogy ilyenjük van