Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

SPD cipõ

* * * * * 1 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
2429 hozzászólás a témában

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
nekem azt mondták, hogy kell egy kis rés, és ha pont passzentos, az gáz..
én így vettem cipõt, még 3 mm-t nõhet a lábam, egyszer próbáltam, akkor kényelmes volt ;)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Ebikeról rendeltem egy pár Sidit és nem vagyok biztos a méretben. Nagyon kényelmes, de van egy kis hézag az ujjaim és a cipõ orra között. Ez jó, vagy teljesen passzentnak kell lenni?

Sandor75

Sandor75

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás

Köszi a tippet! Rákérdezek náluk, illetve mintha valaki azt is írta volna néhány hsz-el korábban, hogy a Specinek is van széles lábra talán minden modelljébõl...

Igazából nekem széles a lábam, meg még egy jó nagy csontkinövés is van mindkét bütykömön , de a speci comp-ban elfér jol.
Kellemes Ünnepeket mindenkinek!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Köszi a tippet! Rákérdezek náluk, illetve mintha valaki azt is írta volna néhány hsz-el korábban, hogy a Specinek is van széles lábra talán minden modelljébõl...

én irtam, de nem lett rendelve belõlük mert nagyon kicsi az igény. sajnálom.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Robot és Thezd kérdezd, bár idén sztem nem lesz már.... évvége van nagyon....

hercsi

hercsi

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás

http://ridebike.hu/termekek/cipo/5889
nem tudom, hogy lehet-e kapni, de ez elvben széles lábhoz van...

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
te medvetalpú:P:)
részemrõl is piros pont az ebike-nak, mert egy telót 2 külsõgumit 2 belsõt meg egy nyerget egy nagy UMF-es dobozba tett bele, nem agyoncsomagolta az összeset!
off end

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
jut eszembe nagyon csilli-villi az új cipõm..:) ja és kellett a 46-os :confused:

piros pont az ebikenak..

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
http://ridebike.hu/termekek/cipo/5889
nem tudom, hogy lehet-e kapni, de ez elvben széles lábhoz van...

hercsi

hercsi

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás
Sziasztok!

Nem tudtok esetleg olyan gyártót/adott gyártó modelljét, ami szélesebb lábú emberekre készül? Én eddig ami rendes merev talpú SPD cipõt próbáltam (SixSixOne, Shimano, Sidi) azok mindegyike túl keskeny volt nekem a elöl a lábujjaimnál...

Elõre is köszi a tippeket:)...

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás

egy specialized comp mtb-m és egy pro mtb-m is van, egyik sima mûanyag (comp) másik meg carbon talpas (pro) de hobbi szinten nincs különbség.

hátha érdekel valakit, úgy döntöttem, hogy jó lesz a mûanyag talp (speci comp) is, ezen a plusz merevségen nem fog semmi múlni... :)
köszönöm a válaszokat Rob és Rémhöri! :)

totomi1

totomi1

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
Az elõzõ írás Shimano SH-MW02-re vonatkozik, s aki kíváncsi volt rá, remélem olvassa.

totomi1

totomi1

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
Szia!

Nekem pont ilyen cipõm van! Kb. két hónapja vettem hasonló áron, mint ami az ebike.hu-n van. Nekem a boltosok (akikkel eléggé jóban vagyok) egyértelmûen ezt ajánlották a hidegebb õszre és a télre is. Szerintem eléggé kényelmes, szélálló, a meleget is jól tartja (a lábam még sosem fázott benne és sosem fülledt be), szélálló,könnyû, a vízállóságát még nem tapasztaltam. Az anyaga gore tex, ami azt hiszem teljesen vízálló anyagú.2007-es modell téli versenyzésre, túrázásra egyaránt jó, szerintem megéri az árát. Nem úgy néz ki, hogy rövid idõ alatt tönkre menjen, szerintem sokat ki fog még nekem is bírni.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

Stopli kilazult, a jobboldali, bükkmarcin meg gyenesdiáson is, pedig meg lett húzva rendesen, erre ki kell találnom vmit jövõre :\

jóféle menetrögzítõ?;)

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás

Dante, Rémhöri!
Ha jól tudom, Ti karbon talpas cipõt használtok, hosszú távú tapasztalatotok van vele??
a mervebbségétõl nem kényelmetlenebb, mint egy mûanyagtalpas cipõ?

Ööö, most vettem észre, sry :)

Én egy 2 éves széttiport Shimano után vettem ezt, a merevségkülönbség ég és föld :D De tényleg. Mondjuk azt már hurkába lehet hajlitani :) (edzeni még mindig megvan a shimano, télire jo ez)
Engem futásnál sem zavar hogy merev, sztem jobb is. Stopli kilazult, a jobboldali, bükkmarcin meg gyenesdiáson is, pedig meg lett húzva rendesen, erre ki kell találnom vmit jövõre :\
Piros csat kioldó eltört 1 sziklán...
Nem rossz cipõ, de én inkább Adidas karbontalpút vennék ha lehetne, de azért nem cserélem le, jó kis cipõ ez is :)
Nagyjából ennyi ami eszembe jut ienkor :)
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

totomi1

totomi1

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
Sziasztok!

Az mitõl van, hogy a kb. 2 hónapos Shimano PD 540-es SPD pedálom elkezdett korrodálódni, pedig ha víz érte, meg lett törölve. A tünetet egy hete vettem észre. És még az lenne a kérdésem, hogy a korróziót el tudom e úgy tüntetni róla, hogy az utána ne jelentkezzen ismét?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
mondom ezt ugye én :)
lehet, hogy aki komolyan tolja, az észreveszi. azok azt is észreveszik, hogy az xtr merevebb mint az xt. ;) nem mondom, hogy nincs igazuk! csak én soha nem toltam olyan keményen (és nem is fogom) hogy számítson. örülök, hogy megengedhetem magamnak, de ha nem engedhetném meg, nem vennék karbonosat, inkább 2 jó külsõre költeném a különbözetet.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
értem, köszönöm :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Dante, Rémhöri!
Ha jól tudom, Ti karbon talpas cipõt használtok, hosszú távú tapasztalatotok van vele??
a mervebbségétõl nem kényelmetlenebb, mint egy mûanyagtalpas cipõ?
persze, ha más is használ ilyent, elmondhatja, csak róluk tudom, hogy ilyenjük van :)

egy specialized comp mtb-m és egy pro mtb-m is van, egyik sima mûanyag (comp) másik meg carbon talpas (pro) de hobbi szinten nincs különbség.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
no akkor egy gyors kérdés... ha a ma próbált Sh cipellõ 45 -ös méretben pont passzentos volt akkor Sidibõl mekkora kell?