zsibbadás, ami simán lehet (sõt szinte biztos) egyedi probléma.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
SPD cipõ
Indította
ggx
, 2004. június 27. 12:45
Írta 2008. január 03. - 18:37
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2008. január 03. - 18:03
Írta 2008. január 02. - 17:00
Mi a konkrét tapasztalatod a Shimano-val?A Sidi Raident nem ismerem, de a Shimano SH-R061-nél csak jobb lehet.
Írta 2008. január 02. - 16:54
A Sidi Raident nem ismerem, de a Shimano SH-R061-nél csak jobb lehet.
The Official Rules of the Euro Cyclist-----------------The Rules > Velominati
Írta 2008. január 01. - 12:46
Szerintetek melyik a jobb csuka: SiDi Raiden vagy Shimano SH-R061, és miért?
Írta 2007. december 27. - 23:38
nekem specim van, de sztem u.ezen az elven mûködik, nekem is legelöl van a stopli és ma nem ment be semmi.... beleálltam vele hóba és nem éreztem, hogy beázott volna... ((igaz a lábujjaimat sem éreztem már akkor ))
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi..."
Írta 2007. december 27. - 23:26
no annyi lenne még ,hogy összedobtam és szinte legfelülre állítottama stoplit és most az alsó részen gondtalanul befolyhat a matéria?!
Írta 2007. december 27. - 19:28
Írta 2007. december 27. - 19:26
Én is új Sidi tulaj vagyok, a csavarhúzóval felnyomós rész csak akkor kell, ha cserére szorul az a rész, amibe becsavarod a csavarokat.
The Official Rules of the Euro Cyclist-----------------The Rules > Velominati
Írta 2007. december 27. - 19:11
Írta 2007. december 27. - 18:57
Hi, sidi manual úgy néz ki, hogy az összes rendszer benne van. Vagyis ki kell keresni a Te cipõdet benne és az arra vonatkozó leírást elolvasni. Asszem ez lehet a probléma - azt tudom, hogy én is néztem, mint tintahal a rizottóra, mert nem láttam mozgatható talpbetétet, de rájöttem, hogy az összes sidi cipõ benne van a manualban.
Írta 2007. december 27. - 18:55
az elso kerdesre nem vagom a valaszt de onnan ugyis csak azt a lapot venned ki ami a masik cipoben mar bent van, szal tokmindegy, hagyjad.
2*2luk az szerintem altalanos, oda csavarod ahova akarod. csak abban segit, hogy be tudd löni a neked kenyelmes poziciot elöre-hatra viszonylatban.
ugyanez all a ket csavar melletti hezagra is, pont arra valo, hogy a stoplit tudd alligatni oldalra. ahogy neked kenyelmes. hagyhatsz 1-1mm-t oldalankent, vagy elhuzhatod valamelyik oldalra ha ugy jobb. nekem pl elegge nyomta a teli cipo a jobb talpam kulsö élét, alligatni kellett a stopli helyzeten, most jobb.
2*2luk az szerintem altalanos, oda csavarod ahova akarod. csak abban segit, hogy be tudd löni a neked kenyelmes poziciot elöre-hatra viszonylatban.
ugyanez all a ket csavar melletti hezagra is, pont arra valo, hogy a stoplit tudd alligatni oldalra. ahogy neked kenyelmes. hagyhatsz 1-1mm-t oldalankent, vagy elhuzhatod valamelyik oldalra ha ugy jobb. nekem pl elegge nyomta a teli cipo a jobb talpam kulsö élét, alligatni kellett a stopli helyzeten, most jobb.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2007. december 27. - 18:45
Hali! szal leszedtem a régi Shimano cipõmrõl a stoplit és most tenném át a Sidire ,de elõtte lenne néhány kérdésem:
- a manual ír valamit , hogy csavarhúzóval nyomjam fel azt a lapot ami a cipõ-stopli találkozásánál van de kivéve a talpbetétetet nem láttam semmi ilyesmit,csak a ragasztott talpat,azt meg nemigen bántanám... Ugorhatom ezta lépést?!
- a Sidi alján ugye ott van ez a "dokkoló" rendszer amibe csavarom bele majd, a stoplit ,de itt 2*2 van ergo ,melyikbe csavarhatom bele? vagy ez teljesen mind1?
- a stopli és a csavarok között van egy alátét, ami nem teljesen fedi azt a részt,ahova beül és emiatt marad 1-1 mm mindkét oldalon.. ebbõl nem lesz késõbb problémám?
- a manual ír valamit , hogy csavarhúzóval nyomjam fel azt a lapot ami a cipõ-stopli találkozásánál van de kivéve a talpbetétetet nem láttam semmi ilyesmit,csak a ragasztott talpat,azt meg nemigen bántanám... Ugorhatom ezta lépést?!
- a Sidi alján ugye ott van ez a "dokkoló" rendszer amibe csavarom bele majd, a stoplit ,de itt 2*2 van ergo ,melyikbe csavarhatom bele? vagy ez teljesen mind1?
- a stopli és a csavarok között van egy alátét, ami nem teljesen fedi azt a részt,ahova beül és emiatt marad 1-1 mm mindkét oldalon.. ebbõl nem lesz késõbb problémám?
Írta 2007. december 27. - 14:47
Nem valószínû, egy évben 1-2 szállítmány érkezik ha jól tudom, tehát ami abban nincs, nem is lesz.
Külföldrõl lehet esetleg...
Ez szomorú ...
Írta 2007. december 27. - 13:16
Nem valószínû, egy évben 1-2 szállítmány érkezik ha jól tudom, tehát ami abban nincs, nem is lesz.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala
Írta 2007. december 27. - 12:33
én irtam, de nem lett rendelve belõlük mert nagyon kicsi az igény. sajnálom.
rob!
Ez azt jelenti, hogy 1-1 db rendelésére akkor nincs is lehetõség?
U.i.: Köszi mindenkinek az infókat!
Írta 2007. december 25. - 10:42
Zsibbadás az nem jo. Lehet a rossz beállitástol is, nem jó helyen taposod. Ha a méret miatt zsibbad, abból viszont késöbb baj is lehet. A beállitás ugye változtatható.
Írta 2007. december 25. - 02:57
Üdv, nekem is sidi van és nem ér végig a lábam benne; összességében abszolút pozitív benyomásom van róla (elsõ spd cipõ) kényelmes, viszont egy dolog zavar: a nagy lábujjam kicsit zsibbad benne. Lehetséges, hogy zokni miatt van?
Sztem a lényeg az, hogy a cipõ ne lötyögjön a lábadon, úgy tudod optimálisan kihasználni. Az, hogy nagyobb, vagy pont akkora, mint a lábad, egyéntõl függõen változó komfortérzet.
Sztem a lényeg az, hogy a cipõ ne lötyögjön a lábadon, úgy tudod optimálisan kihasználni. Az, hogy nagyobb, vagy pont akkora, mint a lábad, egyéntõl függõen változó komfortérzet.
Írta 2007. december 24. - 23:53
ez így nem általánosítható, mert 44-45ös lábra nekem45ös sidi cipõ, 45 sh és 45ös speci jó...
bár ahány lába, ahány típus, gondolom annyi számozás...
bár ahány lába, ahány típus, gondolom annyi számozás...
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi..."
Írta 2007. december 24. - 23:42
milyet vettél?
én 44 es utcai cipõ mellett 46-os Sidit kaptam és jó nagyon..
én 44 es utcai cipõ mellett 46-os Sidit kaptam és jó nagyon..