Jelentkezz be Regisztrálj
SPD cipõ
Posted 2008. May 20. - 20:36
jövõhéten készülök venni végre spd cipõt meg pedált, a pedál az már fix, hogy mi lesz (pdm-520), cipõbõl is kinéztem magamnak már egyet, csak meg szeretnélek titeket kérdezni, vagy akiknek esetleg van ezzel a cipõvel tapasztalatuk, hogy jó választás lesz-e? (fórumban rákerestem és errõl a cipõrõl véleményt még nem találtam) szóval a cipõ: http://bringabutik.h...arlas/239/3500/
Posted 2008. May 19. - 15:48
nem csak az lehet az oka, hogy rossz helyen van a stopli.Az új spd cipõmben kicsit zsibbadnak a lábujjaim(chain leader). Még nincs bejáratva, kb 100km lehet bennük. Ez normális, vagy állítani kell a stopli helyzetén?
ha nem segít, akkor próbálj be egy specialized talpbetétet (de mivel a cipõ árának a fele, igy olcsóbb lesz egy komplett cipõt venni, abban gyárilag benne van)
olyan a betét, ami megemeli a talpközépcsontokat, éppen csak annyira, hogy tekerés közben ne nyomódjanak egymáshoz, és a véráram meg az idegszálak ne nyomódjanak el. okos találmány, és ráadásul mûködik
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2008. May 16. - 20:03
sh-m122 [a kek lett] teljesen jo. mivel tudtam mekkora kell, igy pont passzol, bar egy picit kisebb mint a teli bakancs. de csak annyira hogy nem lehet ala uber vastag zoknit felvenni, mert akkor nyom a varras a kislabujjamnal. Viszont ez nyari cipo, es nyaron amugyse szeretek vastag szoknit hordani.
szoval orules van. szerintem az arahoz kepest boven jo, persze nem csatos, nincs rajta cserelheto stopli, es nem karbon a talpa, de ilyen vasarnapi harcosoknak mint en pont megfelel
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2008. May 16. - 08:22
Posted 2008. May 15. - 22:20
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2008. May 04. - 21:32
próbáld meg ,mert mindenkinek más tapasztalatai vannak-- pl. nekem Shimanoból egy számmal nagyobb kellett, míg Sidibõl 2 -vel!!!
Posted 2008. May 04. - 19:52
valakinek negativ tapasztalat?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2008. May 04. - 19:19
Ne vegyél cipõt próba nélkül, nem ér annyi sprórolást az online vétel, keress egy jó boltot ahol nagy a választék (esetleg más márkák is megtalálhatók nem csak shimano)
pl bemész a Hervisbe vagy hasonló áruházba, ott is van mindig shimano, néha más márkák is, és ingyen próbálhatod:)
felírod melyikbõl mekkora méret volt jó, aztán a neten megrendeled
Posted 2008. May 04. - 19:06
Posted 2008. May 04. - 17:01
Posted 2008. May 04. - 16:47
Hali! postai utánvéttel vennék spd cipõt,így nem bírom felpróbálni,max a postán!:-) A kérdés.:ha utcai cipõben 46 a méretem,akkor spd-ben 47-eset vegyek? Shimano cipõ lenne...
Bicajos cipõben (úgy tudom) a legkisebbet javasolt venni ami még épp jó (mivel használat közben nyúlik).
Ne vegyél cipõt próba nélkül, nem ér annyi sprórolást az online vétel, keress egy jó boltot ahol nagy a választék (esetleg más márkák is megtalálhatók nem csak shimano)
Posted 2008. May 04. - 16:22
Posted 2008. April 30. - 10:52
Posted 2008. April 30. - 10:35
Most, hogy méretprobléma miatt eladtam az Adidas Voltage csukámat, egy Shimano SHM 180G-t néztem ki utódként.
Azt tudom, hogy már jócskán kifutó modell, és az elsõ olyan SPD cipõk között volt, amin a két tépõzár mellett egy csat is helyet kapott!
Ehhez kapcsolódna a kérdésem: külföldi fórumokon olvastam, hogy gyenge a csat, sokaknak eltört...van esetleg valakinek ilyen tapasztalata? Törik? Tényleg gyengusz?
Illetve, van lehetõség arra, hogy csak a csatot cseréljem a cipõn? (Esteleg egy drágább modell megbízhatóbb csatjára?)
Üdv,
BJ
Posted 2008. April 08. - 18:27
Nekem nagyon.. De ez a tipus már évek óta nem kapható Vagy Te láttál ilyet vhol?
Kevertem a dolgokat bocsánat, mert Én ezzel szemezek.
http://www.chainreac.../Full/24882.jpg
Amit linkeltél azt Én sem találom, de kialakításban a fenti hasonló.
Posted 2008. April 08. - 18:11
Szemezgetek ezzel a 661-el már egy ideje. Ezek szerint Neked bejött Kala. Másnak tapasztalat errõl?
Nekem nagyon.. De ez a tipus már évek óta nem kapható Vagy Te láttál ilyet vhol?
Posted 2008. April 08. - 12:13
Nekem van egy ilyen Chain- cipõm. http://ebike.hu/term.../cipo/mtb/3307/
Orsz.uti-n használom az igaz de én megvagyok vele elégedve!
2 éves egész jól bírja! Kezdéshez mindenképp,komolyabb szintre már talán nem
ajánlanám!
Posted 2008. April 07. - 15:01
http://ebike.hu/term.../cipo/mtb/4291/
én ezt akarom megvenni majd a SIDI mellé, szerintem neked is jó lehet....nem is vészes az ára
nekem ugyan ilyen van, mûködik, használható, szerethetõ, élõben még jól is néz ki, és már sétáltam is benne huzamosabb ideig, arra is jó volt, úgyhogy szerintem vedd meg, mert árban is jó
Posted 2008. April 06. - 21:38
http://www.downcycle...mages/lanch.jpg - õt szerettem nagyon... mikor suliba már túl leharcolt volt, lehetett benne lejtõzni, a jó magas szára fogta a bokámat
Szemezgetek ezzel a 661-el már egy ideje. Ezek szerint Neked bejött Kala. Másnak tapasztalat errõl?
Posted 2008. April 06. - 12:52
Egyszer próáltam egy Balance-t, végülis nem tûnt rossznak, de nyilván nem tudom mihez hasonlítani.
Sima túrázósat keresek, egyetemen is abban szeretnék mászkálni.
Elõre is köszi.