Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

SPD cipõ

* * * * * 1 votes

• Please log in to reply
2429 replies to this topic

spooon

spooon

vendég

• fórumtag
  • 198 posts

Bocs, hogy még számít az a 2-3 ezer forint, nagyon sajnálom, hogy csóró egyetemistaként magamnak melózom a zsebpénzemért és abból élek, meg igazad van, szar alak vagyok.

Ne legyen lelkiismeret-furdalasod Dormi. Mindenki penzbol el! Nem sokan tudnakl ralegyinteni 2-3.000 huf-ra. En sem sajnso. Szoval egyaltalan nem "gennyes dolog"!!!!
Sp

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
Meg nem azért, de 3-4ezerrel drágábban, nem fogom megvenni. Sõt lehet felpróbálom valami burzsuj helyen ahol parasztok az eladók, de van nagy kínálat, aztán elmegyek egy kisebb boltba, ahol be tudják szerezni olcsóbban. Ugyan kínálatuk lehet, hogy nincs, de mivel kereskedõ, lehet be tudja szerezni kevesebbért, aztán õ is nyer rajta, meg Én is.

Ezt az utat szoktam még járni.

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,881 posts
ha mindenki mindenkire ilyen mértékben tekintettel lenne pfff.

meg mi legyünk tekintettel "szegény" boltosra, meg õ legyen tekintettel "szegény" vevõre

micsoda káosz

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts

Nemrég bementem egy boltba cipõt próbálni, mert a szokott helyen pont nem volt a kellõ méret. Bementem, köszöntem mindhárom eladónak, megkerestem a cipõt, felpróbáltam, 5 percet sétálgattam benne, levettem, kifelé jövet is köszöntem mindhárom eladónak. Mindezt anélkül hogy egy szót is szólt volna hozzám bárki. Biztos látták rajtam hogy magabiztos vagyok, akkor minek b@sztassuk a vevõt! Ez is egy üzletpolitika. :)

Rob, a Paul Lange és a Lánc hálózat egy cég?

jah... vannak boltok, ahol kb. én érzem magam kellemetlenül, ha kérdezek, vagy akár csak köszönök

na az ilyen helyeken kell cípõt próbálni, aztán neten megrendelni....

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts

ez milyen gennyes dolog, próbálgatod, tanácsot kérsz, segítenek, aztán meg megveszed neten
ha mindenki igy csinálná akkor lassan nem lenne olyan hely ahova "bemész próbálni" mert minek...
ha próbálgatod, legalább annyi árkülönbséget érjen már meg a próbálgatás, hogy ott veszed nem neten.

Bocs, hogy még számít az a 2-3 ezer forint, nagyon sajnálom, hogy csóró egyetemistaként magamnak melózom a zsebpénzemért és abból élek, meg igazad van, szar alak vagyok.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

ez milyen gennyes dolog, próbálgatod, tanácsot kérsz, segítenek, aztán meg megveszed neten

mondjuk ugyanannak a boltnak a netes felületén :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
a lánc hálózat az szép angol szóval élve IBD-k szövetsége, (independent bicycle dealer - független kerékpárkereskedõ) amiket a paul lange hungary fog össze.
olyasmi mint egy klub. van feltétele a belépésnek, de cserébe vannak elõnyök is (például a "lánc only" akciók)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Nemrég bementem egy boltba cipõt próbálni, mert a szokott helyen pont nem volt a kellõ méret. Bementem, köszöntem mindhárom eladónak, megkerestem a cipõt, felpróbáltam, 5 percet sétálgattam benne, levettem, kifelé jövet is köszöntem mindhárom eladónak. Mindezt anélkül hogy egy szót is szólt volna hozzám bárki. Biztos látták rajtam hogy magabiztos vagyok, akkor minek b@sztassuk a vevõt! Ez is egy üzletpolitika. :)

Rob, a Paul Lange és a Lánc hálózat egy cég?

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts

ha mindenki igy csinálná akkor lassan nem lenne olyan hely ahova "bemész próbálni" mert minek...
ha próbálgatod, legalább annyi árkülönbséget érjen már meg a próbálgatás, hogy ott veszed nem neten.

ez jogos

ha már bemész a boltba segítségért, akkor illõ, hogy ott vedd meg (kivéve, ha a saját boltjában próbálod, és a saját webshopjából rendelsz)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Vár kerékpárba is bemehetsz, ha más nem csak felpróbálni a cipõt, mert neten lehet olcsóbban meg tudod rendelni. Ellenben a választék elég nagy.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Köszi a válaszokat.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

boti

boti

vendég

• fórumtag
  • 111 posts

A Diadora cipöknek milyen a méretezése shimanós vagy normál?

Nekem 45ös utcai cipõm van és nem rég vettem egy 46-os Diadora spd-t és majdnem kicsi lett a csattoknál. Szóval sztem próba nélkül ne mert nekem egy 47es már irreálisan nagy volt kb. mint egy csónak

spooon

spooon

vendég

• fórumtag
  • 198 posts

Nem tudom h ez segit e. De guglizz ra biztosan talalsz vmit. Vagy ez.
Talan meg annyit, hogy a Sidi 47-es jo a 46-os medvetalpamra :) Aranyba tudod allitani a Diadoraval.
Itt joarasitva van es feher is van belole!
Sp

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts

sziasztok

errõl a cipõrõl tudna esetleg mondani valaki bármit is?

Decathlon - l

Más. Ha itthon nem találok, akkor jövõ hétvégén felmegyek pestre cipõért. Shimano tépõzáras vagy csatos cipõt szeretnék venni 15-20 körül (m076-85-86-123-234-262). A Berguson, Probike, Butikon kívül hova térjek be ha választékot akarok ezekbõl? Nyugodtan jöhet privátban is.

köszi

Vár kerékpárba is bemehetsz, ha más nem csak felpróbálni a cipõt, mert neten lehet olcsóbban meg tudod rendelni. Ellenben a választék elég nagy.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
76-os vagy 42-es? pro, kontra? Eddig 32-es jellegû cipõm volt...

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,046 posts
Én kétszer olyan szépet borultam vele... öröm volt nézni. Legalábbis másoknak tetszett.

Izomtéridõninja-geológus!

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,881 posts
Na mivel elfogyott a lóvém, a dekás low budget cipõ mellett döntöttem. Elõtte próbáltam nw lizzard-ot, abból a 44-es nagyon kicsi volt, a 45-ös meg nagyon nagy.
rugóerõ minimumra, aztán hajrá
-aszfaltozott út ok
-könnyû terep ok
-erdõ, emelkedõ, sár - számtalan bukta álló helyzetbõl

Tanulság, ezt még sokat kell gyakorolni. Emelkedõn való elindulást meg pláne.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
kösssz!

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

hun?

Term

amúgy ott villog fent a reklámcsik a bikemag logo mellet
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való