Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

SPD cipõ

* * * * * 1 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
2429 hozzászólás a témában

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

Sziasztok!
Van tapasztalata valakinek téli SPD-s topánkával? A talp érdekelne elsõsorban, mert az kapja pofára a szelet. Rekuzom és a rokkant bicajon kissé más az ergonómia. Jelenleg egy Speci karbont használok, de abban még a kalucsnival-kamáslival együtt is lefagy a lábam.
Köszi!

én az spd cipõmbe beletettem egy bazi vastag nike talpetétet, és elég sokat dobott a hõkomforton

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
De speci az nem téli igaz?
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
Sziasztok!
Van tapasztalata valakinek téli SPD-s topánkával? A talp érdekelne elsõsorban, mert az kapja pofára a szelet. Rekuzom és a rokkant bicajon kissé más az ergonómia. Jelenleg egy Speci karbont használok, de abban még a kalucsnival-kamáslival együtt is lefagy a lábam.
Köszi!

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 hozzászólás
Szerintem sehol. Én is szemeztem vele, de a méret és a forma annyira nem látható képrõl, hogy túl nagy a kockázat

Zeke

Zeke

vendég

• fórumtag
  • 161 hozzászólás
http://www.chainreac...x?ModelID=50949

ezt nagyon szívesen kipróbálnám , de sehol nem találok ilyet magyar helyen :confused:

A morcos.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Mit rendeltél volna ? Atombomba alkatrészt ? :-)))
Ez hihetetlen. 2011ben, az EU-ban azt mondja egy cég, hogy nem küldheti el neked a cipõt ?

disztribucio szerzodesben kikotheti... ezzel csak azt akarjak elerni, hogy az itteni disztributortol vedd meg. ez eddig jo, csak mi van, ha egy olyan tagallamrol van szo, amiben nincs disztribucio? mert ott tenyleg nem hivatkozhat semmifele kereskedelmi csatornara.

a tobbi reszet gyanitom jogaszok kitalaltak :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Vagy a speci bebizonyította az eu versenybizottságnak, hogy az mindenkinek jó (az össztársadalmi haszon), hogy nem lehet külföldre eladni és mentességet kaptak (ami nem kizárt) vagy megszegik az eu-s versenytörtvényt. Aki akar utánanézhet.

A sebesség mindent megold.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Bike24.de-n is láttam Speci cipõket, amiket nem szállítanak külföldre...

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.662 hozzászólás

..... angliabol lehetett volna meg, de tilos a hataron kivulre szallitaniuk (pedig 15k egy bg sport, meg vmi 21-22 a csatos).
.

Mit rendeltél volna ? Atombomba alkatrészt ? :-)))
Ez hihetetlen. 2011ben, az EU-ban azt mondja egy cég, hogy nem küldheti el neked a cipõt ?
Marci

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
kezdek raerezni az spd izere :) visszafele nagyon elveztem a sik aszfaltot is. ket nagy hozadeka van, amit jelenleg erzek: a folyamatosabb hajtas, kevesbe pogozik a bringa, es a lockolt allasban sem kezd el pattogni. a masik, hogy tobb visszajelzest kapok a bringatol - pl jobban erzem, hogy mikor kezd el csuszni gumi az azott talajon.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

hogyhogy nem a speci lett?

mert csak pesten volt elerheto - kiszallitast vagy nem vallaltak, vagy a meretproblemat nem tudtak volna megoldani. ide gyorbe is igertek, de meg min egy honapot kellett volna varni. angliabol lehetett volna meg, de tilos a hataron kivulre szallitaniuk (pedig 15k egy bg sport, meg vmi 21-22 a csatos).

m087 meg detto vagy nem volt, vagy a meretemben nem volt, vagy nem szallitanak, meg mittomen... masfel honapot porogtem rajta, es ennyi ido alatt nem tudtam elintezni. elfogyott a turelmem. de jo lesz ez :) elvileg egy joval dragabb cipo.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

nah ma vettem egyet (vmi oreg shimano - m181b)

hogyhogy nem a speci lett?

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
a stopli (most mar tudom - ami a pedalhoz csatlakozik) poziciojat hogy kell meghatarozni? mi alapjan allitjatok? a jobb talpam szele farad, utoljara ilyet jegkorinal ereztem.

taposopedalnal mintha kijjebb alltam volna a hajtokarhoz kepest, mert tul kiforditom a sarkam. egyelore annyit csinaltam, hogy behuztam a stoplikat amennyire lehet, igy allok a legnagyobb "terpeszben" a bringan. nincs erre vmi modszer? vagy ugy optimalis ahogy van, es hozzaszokom?

ps: talaltam ilyet :)
http://bikemag.hu/te...edal-beallitasa

kotovics

kotovics

vendég

• fórumtag
  • 178 hozzászólás

Régen a neuzer, most szerintem senki.

shimano-hoz (m112) képest nagyobb, vagy kisebb egy azonos számozású diadra?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

A diadora cipõket ki forgalmazza? Hol lehet legjobb áron beszerezni?

Régen a neuzer, most szerintem senki.

kotovics

kotovics

vendég

• fórumtag
  • 178 hozzászólás
A diadora cipõket ki forgalmazza? Hol lehet legjobb áron beszerezni?

mayor

mayor

vendég

• fórumtag
  • 212 hozzászólás
ugyanilyenem van, minuszhoz közeli fokokban max 1.5 órát szoktam kint lenni, de még soha nem fázott/izzadt benne a labám, tehát semmi gond nincs az anyagavál. annál inkább lehetetlen benne a járás, 5 méter után felugrik az orra terepen... a tényleges megoldás a téli spd cipõ !

nah ma vettem egyet (vmi oreg shimano - m181b) - stoplit hasznaltok? nekem inkabb akadalynak tunt, leszedtem. a masik... kamasli anyagval kapcsolatban kicsit fennakadtam, de vegulis inkabb megvettem a legbrutalabb bbbt. melyik jo? nincs ilyenbol olyasmi, ami szelallo, de szellozik? mert ez rohadtul nem fog...

Feltöltött kép

ritchey p29er custom

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Arn a mászóstoplira gondol...

jaja - a ket stoplira a cipo elejen :) azt hittem a foto alapjan mar egyertelmu, es nem tudtam hogy a masikat is stoplinak hivjak.

tekertem egyet - jonak tunik :) bar hatekonysagban egyelore nem erzem a differenciat, de meg ra kell ereznem, mert elegge taposva tekerek most is. folyamatosabb mozgasnal talan hasznalhato lesz a hatso lockoutom is, es nem pattog a canga. viszont ebben a kamasliban ugy nezek ki, mintha beleleptem volna ket gyerekkajakba.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Jani, neked mindig sikerül értelmet vinned a beszélgetésbe. :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Arn a mászóstoplira gondol...