nekem télim van sidi, de nagyon nem jön be, asszem megy is az apróba....
nekem meg az Adidas shit eléggé,többet sohase,most Nike yvr van,téli nincs sajna,nincs cash... a szemüveget meg elcseszték magyarosan
nekem télim van sidi, de nagyon nem jön be, asszem megy is az apróba....
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
nekem télim van sidi, de nagyon nem jön be, asszem megy is az apróba....nekem a térdem ráment asszem az spd sztorira,mea culpa
most meg az achilleszem fáj nagyon miatta
szerintem a SIDI,a Gaerne,NIke is elég jókat csinál
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
specko sport, ha nem akarsz benne gyalogolni, arra nem jó, amúgy sztem tökéletesNyenny.
Segítsetek hogy milyen cipõt érdemes venni spd-hez ami kényelmes, relatíve olcsó és kemény a talpa, és nem túl magas(azt ugye Atom írta hogy magasabban leszünk ha spd-re váltunk) mert télen elkezdenék gyakorolni spd-vel hogy nyárra már menjenek a lapra fektetett kanyarok:)
Köszönöm a segítséget.
Megvan a cípõ meg a pedál. Tegnap fel is szereltem rá a rávalót. Hááát egy kicsit nehéz nekem beletalálni a pedálba. Szük szobában próbáltam ki,nagyon jó érzés, csak fura, össze vagyok nõve a pedállal. Csak ne lenne nyálkás az idõ.
Ennyit a szobai bikeos élményekrõl.
Az lenne a kérdésem, hogy mennyire elõre szereljem fel a cípõ talpába a cuccot?
Sajnos nem találtam olyan boltot, ahol felprobálhattam volna a sh-m034-est (pedig jó áron van az ebikeon), így azt rendeltem amelyiket felprobáltam.
Még egy kérdés.
Ha az sh-m021-es tipusból 46-os volt jó akkor a sh-m034-es nél is 46osat rendeljek?
44-es lábam van.