Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

MÁTRA MARATON 20004

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
158 hozzászólás a témában

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás
én azt hiszem elég drága az a sástói kemping az igénytelen kisházakkal bár tavaly mi is ott voltunk de már nem emlékszem pontosan az árra. nem áll másból mint 3 ágyból meg talán egy kisszekrénybõl az egész. igaz a célnak megfelel ;o)

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
én telefonon foglaltam szállást, és nem is kell elõleget fizetni, mert rendes volt a fickó, azt mondta, hogy elég lesz majd helyben fizetni...

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest
Ha nem sátorozni akarsz, akkor érdemes foglaltatni valami fekhelyet biztos ami biztos alapon. Egyébként elég jó nagy kemping.

tmls

tmls

vendég

• fórumtag
  • 227 hozzászólás
Úgy látom mindenki a sástói kempingre szavaz, úgyhogy eldöntöttnek látszik az én lakhelyem is. Mekkora az a kemping? Kezdjek el izgulni, hogy már nem lesz helyem, vagy ráérek a foglalással?

Én a Bükk Maraton elött ruháztam be egy WTB Epicwolfra, amivel nagyon meg vagyok elégedve a BlacJack után. Márcsak a tömege miatt is. Ez az Epicwolf nagyon hasonlít a Larsen TT-re, nem? ... Vagy a Mimo-val keverem? ... Vagy egyik sem hasonlít? Na, jól elbizonytalanodtam.

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
Ismeros arc? ::)

Emlekeztet valamire az uj bicod ggx! ;) En elozo evben maxxis larsen tt-vel mentem, es nekem bejott! Kanyarokban is jol tart, maszni is jol lehet vele, szal jo. Csak arra kell figyelni, hogy sok bar legyen benne, mert nem nehez felutni arrafele!!!
Ami engem illet a sz*rra kopott Tioga Extreme XC-immel megyek, mert nincs "kedvem" beruhazni ujakba... :/

edit: amugy meg tuti sar lesz, iden mindenutt az volt... ;D

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
na jóvan látom lesz sok ismerõs arc... :)

gumiválasztás nekem is kérdéses, viszont még dönthetek bármit, mert a maraton elõtt tervezek vásárolni egy pár külsõt, most semi-slick van fenn, gondolom akkor azzal nem kéne próbálkozni... :-X
szerintetek mi lenne jó oda?
Esetleg ricsi z-max, vagy conti cc vagy maxxis larssen tt ?

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
Hali!

Sastoi kemping elozo evben sztem jo volt... mondjuk hideg volt, mint allat, de az meg nem a kemping hibaja... Iden is megyek, es ha van meg velehol egy ures hely, akkor arra beneveznek... En csak a verseny elotti ejjel aludnek ott!

obs.

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest
Én is a sástói kempingre szavazok. Mire felérsz Mátraházára, megvan a bemelegítés. Mire elindul a verseny akkora meg úgyis elmúlik a bemelegítés hatása. ;D

Nemfáj

Nemfáj

vendég

• fórumtag
  • 196 hozzászólás
Flatlander:

Bár nem vagyok nagy gumiszakértõ, és kissé elfogult vagyok Black Jack irányába, de azt hiszem, jobb választás a Black Jack, mint az Inno. Sok kõ, kisebb nagyobb, kirázza a beled (meg a mienket is, of kórsz). És ha vizes lesz... MERT MÉR' PONT MOSTAN NE LENNE ESÕ, TUTI, HOGY SZOMBATON EGÉSZ NAP ESNI FOG...TUTI!!!!!
Tavaly sok felütéses defektrõl panaszkodtak ... Tán a Black Jack erõsebb ilyen szempontól, bár nem egy könnyû darab.

Szállás: Sástói kemping, az nyerõ... nincs messze. Jaú.
Mi? Hol? Bocs...

Nemfáj

tmls

tmls

vendég

• fórumtag
  • 227 hozzászólás
Ez lesz az elsõ Mátra Maratonom, ezért nem ismerem a szálláslehetõségeket. Mit tudtok ajánlani, mik azok, amik Nektek már beváltak. A sástói nincs túl messze a rajjtól?

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest
Annyi kõ van, mint vízcsepp az óceánban. Pláne a sípálya 1 részén.

tizi2

tizi2

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás
Én meg remélem, hogy sokan leszünk a Slovensky Raj maratonon IS!
Merthogy a kettô nem zárja ki egymást, lévén egyik szombaton, másik vasárnap va, és nem is nagy táv egymástól a kettô...

Apropó, kis technikai HELP kellene, aki már ment a Mátrában, jelezzen már egy gumiválasztást, mert az a terület még ilyen téren ismeretlen nekem...Jelenleg Ritchey InnoVader van fent elöl-hátul, de lóg a falon agresszívebb célra egy pár Schwalbe Black Jack is... ??? ???

Ranger

Ranger

törzsvendég

• fórumtag
  • 748 hozzászólás
Valóban ez tûnik a legegyszerûbbnek... Vagy esetleg az, ha valaki nem akar újra vonatra szállni Vámosgyörkön, kb +15km.

A találkozóról:
Ez már bevett szokásnak számít, vagyis hogy a maratonok elõtt összetalizunk bulizni egyet, szóval természetes. Remélem, hogy a többség azért nem csábul el az ugyanezen a hétvégén megrendezésre kerülõ Slovensky Raj maratonra. :-)

És még mindig "eladó" egy fõ részére szálláshely egy 3ágyasban!

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
Beszéltem ma a kempinggel, foglaltam is szállást, illetve megkérdeztem a megközelítést:
BP-rõl vonattal Vámosgyörkre, onnan átszállással vonattal tovább Gyöngyösre, és onnan már csak busszal lehetne menni, tehát marad a tekerés, 10km a kemping...
Ha valaki tud egyszerûbbet, ne kíméljen.
Illetve ha valaki még ebbe a kempingbe jön, szóljon, mert akkor a maraton elõtti estén találkozhatnánk fórumosok....

BrickTop

BrickTop

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
merre van ez a sokat emlegetett sástói kemping? vonattal hogyan tudjuk megközelíteni?

HKT

HKT

vendég

• fórumtag
  • 47 hozzászólás
http://www.velotrade....php?load=index

Hello ! Merida Edzõtábor alatt közös páyabejárás !
Gyeretek !!!!!!!!
hkt

Ranger

Ranger

törzsvendég

• fórumtag
  • 748 hozzászólás
http://www.elpak.hu/sasto/

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
valaki bedobhatná ide ennek a kempingnek az elérhetõségeit, mi 3-an mennénk, szal ha jól értem pont megtöltenénk egy házat.
illetve aki tavaly már aludt itt, elmondhatná, hogy hogyan zajlik a házfoglalás...
thx

Ranger

Ranger

törzsvendég

• fórumtag
  • 748 hozzászólás
Sziasztok!

Van egy üres hely egy háromágyasba a sástói kempingbe 4-5. éjszakára (szombat, vasárnap) költségmegosztás céljából. Kb 1500 Ft, éj+ 300 Ft IFA.

Akit érdekel hívjon: 30/278 83 57

ELKELT

Vizes

Vizes

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás
gézam!

Köszi a figyelmeztetést! Módosítottam a szöveges útvonalleírásban is a távot és a szintkülönbséget. (85 km, 2300 m szintkülönbség)

Az Extrém távon, mint tavaly 5 frissítõállomás lesz (a 2. kivételével ugyanazok, mint az elõzõ évben):
1. Kékestetõ (csak víz)
2. Sástó
3. Szénégetõk (itt válik ketté a Classic és az Extrém táv)
4. Mátraszentimre
5. Galyatetõ

Kriszta