Morty Mike! Ahogy mondod. Bár van a Mavic F219, ami viszont pont Freeridera lett kitalálva. Vagy ha kevesebbbõl akarod megúszni, akkor a Sunn Singletrack-kel is próbálkozhatsz. Mondjuk tény, hogy a D321 nagyfokú elpusztíthatatlanságot tanusít ;D .
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Felni(k)
Indította
burce
, 2001. augusztus 19. 22:06
Írta 2002. március 09. - 23:32
Írta 2002. március 09. - 23:29
Ezek szerint a Mavic D321-et lehet nyugodtan használni freeride-ra is, mivel erõsségéhez képest nem túlságosan nehéz, ugye?
Írta 2002. február 21. - 21:14
Dics Wiccs kettõ? Tomcsika még speciel nem hallott ilyensmirõl, dehátugye ez hol kizáró tényezõ? Vagy ez lehet, hogy package árat foglal magába, ilyen másfelet fizet, kettõt kap alapú akciót? ;D hülyeee
b: Az alesa az a rigidának egy leányvállalata/fiókcége/mittoménmije, mert pölö nekem Alesa Columbiám van, és arra reá van írva, hogy Alesa by Rigida, meg a láncos katalógusban is a Rigida címszó alatt lehet megtalálni a zAlesa felniket. Keresgettem, de semmit se találtam így alesa néven, próbálkozz a rigida kulcsszóval tehát szerintem.
Erre most megkérdezhetnétek, hogy ki volt a magyartanárom, de nem csak mert furán ejtem az y-t....
b: Az alesa az a rigidának egy leányvállalata/fiókcége/mittoménmije, mert pölö nekem Alesa Columbiám van, és arra reá van írva, hogy Alesa by Rigida, meg a láncos katalógusban is a Rigida címszó alatt lehet megtalálni a zAlesa felniket. Keresgettem, de semmit se találtam így alesa néven, próbálkozz a rigida kulcsszóval tehát szerintem.
Erre most megkérdezhetnétek, hogy ki volt a magyartanárom, de nem csak mert furán ejtem az y-t....
vendég__*
Írta 2002. február 21. - 20:17
hehe angol tudásom hagy maga után kivánni valót ;D de 8 . és hallotam egy bizonyot ditch witch 2 ??? felnirõl nem tod letezik egyáltalán ilyen me a boltba nem tudnak róla... hát a hátsó telo nuku de nem nagyon durvulok vele (még ;D ) ... ja amúgy kösz info
Írta 2002. február 21. - 20:16
megerõsítené valaki a verebek csiripelését hogy az alesa csõdbe megy avagy nem ?
Írta 2002. február 21. - 20:11
csakhogy kötekedhessek 1 kicsit: revolution....
De totál mind1, amit összeválogattál az szvsz király a súlyod alatt semmi baja nem lesz, fõleg, ha könnyíted a kerekek dolgát elsõ-hátsó rugózással... Freeride-ra amúgy se árt.
De totál mind1, amit összeválogattál az szvsz király a súlyod alatt semmi baja nem lesz, fõleg, ha könnyíted a kerekek dolgát elsõ-hátsó rugózással... Freeride-ra amúgy se árt.
vendég__*
Írta 2002. február 21. - 20:07
Csákány !
akarok venni egy felnit freeride-ra és megkérdezném a véleményeteket :
mit szólnátok egy SUN RIMS ditch witch + Sram 9.0 + DT revelusion küllõ ? amúgy 63kg lennék.
akarok venni egy felnit freeride-ra és megkérdezném a véleményeteket :
mit szólnátok egy SUN RIMS ditch witch + Sram 9.0 + DT revelusion küllõ ? amúgy 63kg lennék.
vendég__*
Írta 2002. február 21. - 15:32
Szerintem is a araya RM 17 egy hihetetlen jó felni: az egyém 4 éves, van benne 8000 km, 82 kg vagyok, 70%-ban terepen megyek, benne van a mecsek marathon. Nem kopik túlságosan. és alig kellett centírozni. Tehát király! ;D ;D ;D
Írta 2002. február 21. - 13:20
Szia koga
Szóval és pofátlanúl ajánlom a hírdetések közûl a "Télen jó kereket fûzni" címüt.Elég pofátlan vagyok. Szerintem egyezkedni is lehet valahogy a sráccal.
Madred
Szóval és pofátlanúl ajánlom a hírdetések közûl a "Télen jó kereket fûzni" címüt.Elég pofátlan vagyok. Szerintem egyezkedni is lehet valahogy a sráccal.
Madred
Írta 2002. február 21. - 12:15
Írta 2002. február 19. - 12:46
nekem az 517 egész erõsnek bizonyult. 60 kilós súlyomat telóval jól birta.
az 519 vagy 60grammal súlyosabb, de erõsebb és szélesebb.
a 618 akkor lehet jó, ha vastag oldalfalat akarsz, ami sok v-fékezést bir. amúgy olyan, mint az 517.
szerintem CC-re 517, kevláros külsõ, könnyû belsõ és szinte magától gurul a gép
az 519 vagy 60grammal súlyosabb, de erõsebb és szélesebb.
a 618 akkor lehet jó, ha vastag oldalfalat akarsz, ami sok v-fékezést bir. amúgy olyan, mint az 517.
szerintem CC-re 517, kevláros külsõ, könnyû belsõ és szinte magától gurul a gép
vendég_Charon_*
Írta 2002. február 19. - 11:52
Új topic nyitása helyett felbolygatom a múltat!
Az általam kinézett felni, amit vennék cc-re lenne használatos (súly), max. 65-70 kg-os ember (? ) alá, és eddig az Alesa Xplorer volt az egyetlen felni, amibe nem vittem bele nyolcast (erõsség).
Ezúttal azért mélyebben a zsebembe nyúlok majd, és a Mavic egyelõre a legszimpibb.
X517 festetlen és festett (418 és 388 g)
X618 (450 g) (ennek már húzós az ára...)
esetleg 519/521?
Ajánlásokat kérek!
Thnx! :
Az általam kinézett felni, amit vennék cc-re lenne használatos (súly), max. 65-70 kg-os ember (? ) alá, és eddig az Alesa Xplorer volt az egyetlen felni, amibe nem vittem bele nyolcast (erõsség).
Ezúttal azért mélyebben a zsebembe nyúlok majd, és a Mavic egyelõre a legszimpibb.
X517 festetlen és festett (418 és 388 g)
X618 (450 g) (ennek már húzós az ára...)
esetleg 519/521?
Ajánlásokat kérek!
Thnx! :
Írta 2001. november 23. - 22:22
Helló ANDIX!
Én egy Általad említett Mavic D521-est nyúzok,igaz nem kerámiás,de nagyon szuper.Állítólag koolstop(fék) gumikkal ez a felni nagyot tud "alakítani".
Vidéken(gondolok errefelé amerre én lakom ) nem igazán tartanak bringás boltokba az ára miatt,de érdeklõdésemre az eladó egy körülbelüli árat 13000 Ft-ban határozott meg(MISKOLC Marikoo kerékpárbolt).
Én egy Általad említett Mavic D521-est nyúzok,igaz nem kerámiás,de nagyon szuper.Állítólag koolstop(fék) gumikkal ez a felni nagyot tud "alakítani".
Vidéken(gondolok errefelé amerre én lakom ) nem igazán tartanak bringás boltokba az ára miatt,de érdeklõdésemre az eladó egy körülbelüli árat 13000 Ft-ban határozott meg(MISKOLC Marikoo kerékpárbolt).
Írta 2001. november 23. - 11:20
Az amcsira az van ráírva, hogy Made in USA, a tajvanira meg, hogy Powered by USA v. Designed by USA.
Írta 2001. november 21. - 16:02
Jah, jók a Sunok is... De, honnan tudom hogy USA, vagy nem? Vagy tényleg sokkal jobb az USA gyártmány?