Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Felni(k)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
204 hozzászólás a témában

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Morty Mike! Ahogy mondod. Bár van a Mavic F219, ami viszont pont Freeridera lett kitalálva. Vagy ha kevesebbbõl akarod megúszni, akkor a Sunn Singletrack-kel is próbálkozhatsz. Mondjuk tény, hogy a D321 nagyfokú elpusztíthatatlanságot tanusít  ;D .

Morty_Mike

Morty_Mike

törzsvendég

• fórumtag
  • 529 hozzászólás
Ezek szerint a Mavic D321-et lehet nyugodtan használni freeride-ra is, mivel erõsségéhez képest nem túlságosan nehéz, ugye?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Dics Wiccs kettõ? Tomcsika még speciel nem hallott ilyensmirõl, dehátugye ez hol kizáró tényezõ? Vagy ez lehet, hogy package árat foglal magába, ilyen másfelet fizet, kettõt kap alapú akciót?  ;D hülyeee

b: Az alesa az a rigidának egy leányvállalata/fiókcége/mittoménmije, mert pölö nekem Alesa Columbiám van, és arra reá van írva, hogy Alesa by Rigida, meg a láncos katalógusban is a Rigida címszó alatt lehet megtalálni a  zAlesa felniket. Keresgettem, de semmit se találtam így alesa néven, próbálkozz a rigida kulcsszóval tehát szerintem.

Erre most megkérdezhetnétek, hogy ki volt a magyartanárom, de nem csak mert furán ejtem az y-t....

vendég__*

vendég__*
  • vendég
hehe angol tudásom hagy maga után kivánni valót ;D de 8 . és hallotam egy bizonyot ditch witch 2  ??? felnirõl nem tod letezik egyáltalán ilyen me a boltba nem tudnak róla... hát a hátsó telo nuku de nem nagyon durvulok vele (még ;D ) ... ja amúgy kösz info

b

b

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás
megerõsítené valaki a verebek csiripelését hogy az alesa csõdbe megy avagy nem ?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
csakhogy kötekedhessek 1 kicsit: revolution....  ;)

De totál mind1, amit összeválogattál az szvsz király a súlyod alatt semmi baja nem lesz, fõleg, ha könnyíted a kerekek dolgát elsõ-hátsó rugózással... Freeride-ra amúgy se árt.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Csákány !
akarok venni egy felnit freeride-ra és megkérdezném a véleményeteket :
mit szólnátok egy SUN RIMS ditch witch + Sram 9.0 + DT revelusion küllõ ? amúgy 63kg lennék.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Szerintem is a araya RM 17 egy hihetetlen jó felni: az egyém 4 éves, van benne 8000 km, 82 kg vagyok, 70%-ban terepen megyek, benne van a mecsek marathon. Nem kopik túlságosan. és alig kellett centírozni. Tehát király! ;D ;D ;D

Madred

Madred

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
Szia koga

Szóval és pofátlanúl ajánlom a hírdetések közûl a "Télen jó kereket fûzni" címüt.Elég pofátlan vagyok. Szerintem egyezkedni is lehet valahogy a sráccal.

:) :) :) :)

Madred

koga

koga

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 hozzászólás
A Mavic 618,517,221 szimpi :)
Csak mennyibe kerülnek?
Meg az 519 is érdekel.

GerMan

GerMan

törzsvendég

• fórumtag
  • 445 hozzászólás
nekem az 517 egész erõsnek bizonyult. 60 kilós súlyomat telóval jól birta.
az 519 vagy 60grammal súlyosabb, de erõsebb és szélesebb.
a 618 akkor lehet jó, ha vastag oldalfalat akarsz, ami sok v-fékezést bir. amúgy olyan, mint az 517.
szerintem CC-re 517, kevláros külsõ, könnyû belsõ és szinte magától gurul a gép  :)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Új topic nyitása helyett felbolygatom a múltat!

Az általam kinézett felni, amit vennék cc-re lenne használatos (súly), max. 65-70 kg-os ember (?  ;)) alá, és eddig az Alesa Xplorer volt az egyetlen felni, amibe nem vittem bele nyolcast (erõsség).
Ezúttal azért mélyebben a zsebembe nyúlok majd, és a Mavic egyelõre a legszimpibb.
X517 festetlen és festett (418 és 388 g)
X618 (450 g) (ennek már húzós az ára...)
esetleg 519/521?

Ajánlásokat kérek!
Thnx! ::)

Ralph_Fiennes

Ralph_Fiennes

vendég

• fórumtag
  • 152 hozzászólás
Helló ANDIX!
Én egy Általad említett Mavic D521-est nyúzok,igaz nem kerámiás,de nagyon szuper.Állítólag koolstop(fék) gumikkal ez a felni nagyot tud "alakítani".
Vidéken(gondolok errefelé amerre én lakom  ;) ) nem igazán tartanak bringás boltokba az ára miatt,de érdeklõdésemre az eladó egy körülbelüli árat 13000 Ft-ban határozott meg(MISKOLC Marikoo kerékpárbolt).

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Az amcsira az van ráírva, hogy Made in USA, a tajvanira meg, hogy Powered by USA v. Designed by USA.

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Jah, jók a Sunok is... De, honnan tudom hogy USA, vagy nem? Vagy tényleg sokkal jobb az USA gyártmány?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
Made in USA Sun Rhyno Lite is the RULER!

Martens

Martens

vendég

• fórumtag
  • 168 hozzászólás
kerámiás 30ezerért nem jo? ;D ;D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Ja ez a jubileumi 100. hozzászólásom!