Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Filmajánló

* * * * * 1 votes

• Please log in to reply
3989 replies to this topic

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

Nekem a 3 közül a Revolver a "leggyengébb"

Ezt már túltárgyaltuk... ;)
(Nekem kedvenc.)
"In idem flumen bis non descendimus"

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Nekem a 3 közül a Revolver a "leggyengébb"

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
A revolvert nem láttam, de a másik kettõ nagyon állat.Szinte kötelezõ darab
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Én megnéztem most 3 Guy Ritchey filmet....

1. Revolver
2. A ravasz, az agy és a két füstölgõ puskacsõ
3. Blöff

Fantasztikus filmek

viktorin

viktorin

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts
Most fejeztem be egy filmet.
A nyughatatlan (walk the line) [2005]
http://www.filmkatal...atatlan--f14618
Nagyon jó film. Akit érdekel Johnny Cash zenéje, annak közelezõ, de másnak is szívesen ajánlom:)
Rólam és a Bringákról:
http://www.myspace.com/viktorin87

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts

Eredetileg svéd.

norvég.
és nagyon beteg :D persze úgy kell nézni, hogy nem is akar komolyabb lenni mint ami.

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 posts
A descent 2 egész jó lett ...bár kitalálható tucat történet..de 1,5 órát megér

Feltöltött kép

"just chillin killin"

viktorin

viktorin

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts
Tegnap néztem egy filmet. Dead snow az angol címe. Eredetileg svéd.
A magyar címadás nagyon pocsék : náczi zombik.
Nemtudom hogy tetszett-e:D
Annyiban tér el a szokványos zombis filmektõl, hogy ezek német katonák, és nem csak az emberi hús érdekli õket, hanem az arany is:D
Rólam és a Bringákról:
http://www.myspace.com/viktorin87

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
The invisible [2007]
The taking of Pelham 123 [2009]
(500) days of Summer [2009]
mindhárom nagyon tetszett, ajánlom. :)

Sliding doors [1998] nekem nem jön annyira be, de érdekes az alapötlet.
Melissa P. [2005], filmileg nem egy kiemelkedõ alkotás, de elég durva a története.
Juno-t [2007] is mostanában pótoltam, aranyos film.

Law abiding citizen [2009] zseniális még mindig, bár ha jól emlékszem ez ki lett tárgyalva amikor itthon megjelent.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
én is megnéztem, akit érdekel, hogy mit is eszik, milyen áron és hogyan kerül az asztalára az étel annak melegen ajánlott.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

ma töltöttem le, érdekesnek tünik

Már régebben megnéztem a Food Inc.-t, tanulságos... Fõleg, hogy ismerem személyesen a benne lévõ cégeket és vegyszereket.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,350 posts
La haine - Gyûlölet

http://www.imdb.com/title/tt0113247/
Fasza.

Én mondjuk nem csináltam össze magam a Hurt Lockertól. Rá is kellett keresnem a filmre, mert elfelejtettem, hogy melyik volt...

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
az Avatar "csak" 3 Oscart kapott szemben a Hurt Locker 6 Oscarjával köztük a rendezés és a film kategóriában

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

Elõször is valentinos linked csak ötletet adott a következõre randira,de azért köszi :P :D
A IMAX-rõl annyit,hogy a gépészek és a vezetõség is látta,hogy az Alice nem stimmel. De mégis adják,mert fõ a profit(gondolom)! De, ha ez megnyugtat,bár kétlem,akkor a digitális 3d-nél nincs ez a probléma :P

örülök, h. tetszik a link:)
d3d-nél is akadtak hasonló problémáim, de a körülöttem ülõk is panaszkodtak. gondolom más az ok, de ez szellemképes téma mindkét rendszernél elõkerült.. nem értem hogyan engedhetnek így mûködni bármit is. szerintem sokaknak pont az ilyen csalódások miatt megy el a kedve a mozitól, és akkor az egyre hitványabb és szinkronról(ami legtöbbször teljesen szükségtelen és öncélú) nem is beszélek..
IMAX témában bennfentesként nyilatkozol? mert ha igen, tolmácsolhatnád az elégedetlenséget..

Büdi

Büdi

vendég

• fórumtag
  • 81 posts

szerk: csütörtökön megnéztem az Alice-t ájmaxban. a film tetszett, hozta amit vártam tõle. viszont a vetítés minõsége kritikán aluli volt! szétesõ, "duplakontúros" karakterek.. nem hiszem, h. a szememmel lenne baj, Avatar premieren tûéles volt minden, viszont 2hete ennél a filmmel is így jártam. azon már túlléptem, h. pl a gyõri, vagy szegedi plázamozik arctalan tömegvetítésein rendszeresen égve hagyják a film elsõ kb 15percéig a villanyokat, meg hogy szétcsúszik a kép. nem várok többet tõlük. azt hittem hogy majd az IMAX.. e! és nem.

.

Elõször is valentinos linked csak ötletet adott a következõre randira,de azért köszi :P :D
A IMAX-rõl annyit,hogy a gépészek és a vezetõség is látta,hogy az Alice nem stimmel. De mégis adják,mert fõ a profit(gondolom)! De, ha ez megnyugtat,bár kétlem,akkor a digitális 3d-nél nincs ez a probléma :P

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 posts
The road szerintem nagyon gyenge 10/2... The book of eli ugyanaz a téma viszont elég jól sikerült
A cashback nekem tetszett megvan benne a "nem tucat film" ugy mint pl hangover -ben

"just chillin killin"

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
A cashback címû filmet ajánlották itt páran. Én vettem egy 2006os angol filmet torrent józsitól, amiben elhagyottacsajom, mûvészvagyok, nemtudok aludni téma volt...

Ti is ezt láttátok?

Sztem borzalmas..
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

Igazad van! :) Ezek szerint még mindig a Valentin nap hatása alatt vagyok,hogy a "heart" szó ugrott be a "hurt" helyett! :D

http://www.fat-pie.com/love.htm
majd ez segít lejönni a valentin napról.

szerk: csütörtökön megnéztem az Alice-t ájmaxban. a film tetszett, hozta amit vártam tõle. viszont a vetítés minõsége kritikán aluli volt! szétesõ, "duplakontúros" karakterek.. nem hiszem, h. a szememmel lenne baj, Avatar premieren tûéles volt minden, viszont 2hete ennél a filmmel is így jártam. azon már túlléptem, h. pl a gyõri, vagy szegedi plázamozik arctalan tömegvetítésein rendszeresen égve hagyják a film elsõ kb 15percéig a villanyokat, meg hogy szétcsúszik a kép. nem várok többet tõlük. azt hittem hogy majd az IMAX.. e! és nem.

no, hogy film is legyen:
2001: A Space Odyssey
Scanner Darkly
Brazil
Children of Men
Ichy the Killer
Let the Right One In

ezek már egy ideje itt pihennek a gépen, expo helyett mozihétvége lesz.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
ma töltöttem le, érdekesnek tünik

Büdi

Büdi

vendég

• fórumtag
  • 81 posts

A The Road-ot már régóta meg akarom nézni, csak van még elõtte 1-2 film a listán :) A bombák földjén amúgy Hurt Locker.

Igazad van! :) Ezek szerint még mindig a Valentin nap hatása alatt vagyok,hogy a "heart" szó ugrott be a "hurt" helyett! :D