Ezt már túltárgyaltuk...Nekem a 3 közül a Revolver a "leggyengébb"
(Nekem kedvenc.)
Ezt már túltárgyaltuk...Nekem a 3 közül a Revolver a "leggyengébb"
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
norvég.Eredetileg svéd.
"just chillin killin"
Már régebben megnéztem a Food Inc.-t, tanulságos... Fõleg, hogy ismerem személyesen a benne lévõ cégeket és vegyszereket.ma töltöttem le, érdekesnek tünik
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Elõször is valentinos linked csak ötletet adott a következõre randira,de azért köszi
A IMAX-rõl annyit,hogy a gépészek és a vezetõség is látta,hogy az Alice nem stimmel. De mégis adják,mert fõ a profit(gondolom)! De, ha ez megnyugtat,bár kétlem,akkor a digitális 3d-nél nincs ez a probléma
szerk: csütörtökön megnéztem az Alice-t ájmaxban. a film tetszett, hozta amit vártam tõle. viszont a vetítés minõsége kritikán aluli volt! szétesõ, "duplakontúros" karakterek.. nem hiszem, h. a szememmel lenne baj, Avatar premieren tûéles volt minden, viszont 2hete ennél a filmmel is így jártam. azon már túlléptem, h. pl a gyõri, vagy szegedi plázamozik arctalan tömegvetítésein rendszeresen égve hagyják a film elsõ kb 15percéig a villanyokat, meg hogy szétcsúszik a kép. nem várok többet tõlük. azt hittem hogy majd az IMAX.. e! és nem.
.
"just chillin killin"
Igazad van! Ezek szerint még mindig a Valentin nap hatása alatt vagyok,hogy a "heart" szó ugrott be a "hurt" helyett!
A The Road-ot már régóta meg akarom nézni, csak van még elõtte 1-2 film a listán A bombák földjén amúgy Hurt Locker.