Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Filmajánló

* * * * * 1 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
3989 hozzászólás a témában

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Olyan filmekbõl nem érdemes "értelmes" verziót keresgélni a neten aminek a premierje egybeesik -vagy közel egybeesik- az amerikai premierrel.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 hozzászólás

A Google szerint Shutter Island ;)

kösz bloke ..akkor jól gondoltam csak nem néztem utánna :)
(keresgélem egy ideje jó minõségben csak nincs +wolfman sincs+book eli sincs
...brooklin finest találtam de az meg elég gyenge ..nem tom mér 7,5 imdb-n )

"just chillin killin"

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Nem tudod véltlenül az eredeti cimét? köszi...
mi meg a Green river-t néztük ...de kár volt..ku@va rossz film

A Google szerint Shutter Island ;)

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 hozzászólás

Tegnap néztük meg a Viharsziget c. filmet. Mindenkinek ajánlom nagyon jó volt 10/10. Amikor felkapcsolták a villanyt még ültem rövid ideig hogy na akkor mi is történt.. igazi hús-vér emberekkel zseniális színészi munkával, nem úgy mint az agyon vissza magasztalt high tech nagynulla Avaszar.

Nem tudod véltlenül az eredeti cimét? köszi...
mi meg a Green river-t néztük ...de kár volt..ku@va rossz film

"just chillin killin"

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
Pandorum (2009) most nézve. nekem tetszett, végigizgulós sztori. :)
imdb
port

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Tegnap néztük meg a Viharsziget c. filmet. Mindenkinek ajánlom nagyon jó volt 10/10. Amikor felkapcsolták a villanyt még ültem rövid ideig hogy na akkor mi is történt.. igazi hús-vér emberekkel zseniális színészi munkával, nem úgy mint az agyon vissza magasztalt high tech nagynulla Avaszar.

liz

liz

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás

Ezek szerint a Black Hawk Down-t jónak tartod? Én elõbb olvastam a könyvet, ami nem egy regény, hanem egy újságíró beszámolója, az interjúi alapján. Erre megcsinálták belõle ezt a lekvárt, amibe kötelezõen bele kellett erõltetni mindenféle vicces, meg kurvakemény, a golyó nem fog rajta karaktert. Szerintem nagy csalódás lehetett az igazi katonáknak, akik ott voltak, kb annyira hiteles, mint a Bravo Two Zero.

nem tudom miert, de mindig a katonas haborus filmekkel kapcsolatban elvaras hogy hiteles legyen.

hja, és sztem nem volt még olyan háborús film, amit nem támadtak volna a veterán katonák. könyv után ált. csalódás egy film, remélem a meztelenek és holtakat sose fogják filmre vinni :)

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
most néztem végig a Bombák földjént.hatásos egy film

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Amennyiben egy film valóban hiteles, a valóságnak megfelelõ akar lenni, akkor az általában mûvész film lesz, és így nem fog megfelelni a tömegigényeknek.;)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Volt még egy a ravasz, az agy meg a két füstölgõ puskacsõhöz hasonló címû. Talán a tökös, a török, az õr meg a nõ.

az szerintem egy iszonyat nagy baromsag. bar en ugy altalaban utalom a francia filmeket

Ezek szerint a Black Hawk Down-t jónak tartod? Én elõbb olvastam a könyvet, ami nem egy regény, hanem egy újságíró beszámolója, az interjúi alapján. Erre megcsinálták belõle ezt a lekvárt, amibe kötelezõen bele kellett erõltetni mindenféle vicces, meg kurvakemény, a golyó nem fog rajta karaktert. Szerintem nagy csalódás lehetett az igazi katonáknak, akik ott voltak, kb annyira hiteles, mint a Bravo Two Zero.

nekem a BHD nagyon bejon, nyilvan kell bele az akcio meg a g.i. joe karakterek hiszen hollywoodi film. nem dokumentumfilmnek szantak, nem ugy kell nezni :)

a dr house se tul hiteles, ha egy orvos nezi biztos egy millio dolgot tudna mondani ami nem ugy megy egy igazi korhazban. megis zsenialis :)

nem tudom miert, de mindig a katonas haborus filmekkel kapcsolatban elvaras hogy hiteles legyen.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 hozzászólás
Wtf :confused:

"just chillin killin"

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

Most fejeztem be egy filmet.
A nyughatatlan (walk the line) [2005]
A nyughatatlan
Nagyon jó film. Akit érdekel Johnny Cash zenéje, annak közelezõ, de másnak is szívesen ajánlom:)

3x láttam, mindenkinek csak ajánlani tudom!

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Volt még egy a ravasz, az agy meg a két füstölgõ puskacsõhöz hasonló címû. Talán a tökös, a török, az õr meg a nõ. Valamint hasonló stílus a tavalyi Rocknrolla.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
a Revolver nekem is nagyon bejött :)

meg ezek a filmek ugy általában is :) Ha tudtok hasonlót ami jó is, ne tartsátok magatokban :)

legjöbb rész meg ez a Blöffbõl:

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
megneztuk ma a green zone-t. iraki haborus amcsi akcio, nem hurt locker kategoria. militari buziknak [mint en] szorakoztato, de amugy kozelebe sem er a black hawk down-nak

2/5 csillag
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás
Most olvastam, hogy a Hurt Locker 5 Oscart kapott, ezért holnap meg is nézem megint:D
"Ride today, heal tomorrow"

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Volt szerencsém a napokban megnézni a Legion címû filmet. Hát nem egy hétköznapi téma, néztem nagyot amikor a nagyi felmászott a falon. Jó kis hentelõs, angyalok egymást irtós. 10/7,5
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
egy újabb Fûrész koppintás?
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.